-
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.741
İyi cesaret valla ben pikniğe bile gitmiyorum hatta 1haftadır evden bile çıkmadımCnm ben burdayim valiz hazirliyorm bayram.icin tatile gidiyoruz da.PembeHelvam icin bi gireyim dedim hala yazmamis yaa her sey yolundami acaba bari bi hber verseydi
Saat 13:25 'te koyuldu bana da bir tane embriyo. Dondurulmuş embriyo idi bu. Coraspin, ovitrella, jel, tetra gibi ilaçlar verdi. Ki bende hiçbir sorun yoktu. Herkese aynı kağıdı verip gönderiyorlar zaten bizim merkezde
Sorma bende diyorum millet borç harç ev alır araba alır biz çocuk yapıyoruzbüyüyünce ona dicem sus bakayım anneye karşılık verilmez biz seni borç harç yaptık
GELDIMMMMM
AY KIZLAR SIFREYI YANLIS VERDIMMMM VE KILITLENDI GIRISIMI YAZDIKLARINIZI OKUDUM BI TÜRLÜ YAZAMADIM AY DELI OLDUMMMMM...
Yeni geldi sonucum 1.282
Bi masallahinizi alirimmmmmm
ikizmiiiiii
Bilmem ..
10 gün sonra keseye
Cagirdi doktorum insallah o zaman belli olur..
Hahaha ilahi kizne güzel ben de bu akşam gidiyordum ancak doktor kesinlikle gidemezsin dedi.
bu çocuğum daha gelmeden beni tatilimden etti.
zaten umarım tutarsa ve hamile kalırsam erkek olur.
maliyetini ancak doğumdaki ve sünnetindeki takılarla kurtarabilirim :)
ilk okulu bitirene kadar harçlık vermek gezmeye gitmek te yok, simit satsın geçinsin :)
allahım ne güzel :) verdiğin değer 5inci hafta değeri gibi yüksek yanlış bakmadıysam, inşallah ikizdir gördünmü bak sen :)
ilk olmamasına rağmen nasıl heyecanlısın :) çok güzel yaaa
Napim gi sulaleck gidioz onceden ayarlandi dinlencm ketif yapcm benİyi cesaret valla ben pikniğe bile gitmiyorum hatta 1haftadır evden bile çıkmadım
Ay cok sukur ya masallah cnm benim hadi gozun aydinGELDIMMMMM
AY KIZLAR SIFREYI YANLIS VERDIMMMM VE KILITLENDI GIRIS YAZDIKLARINIZI OKUDUM BI TÜRLÜ YAZAMADIM AY DELI OLDUMMMMM...
Yeni geldi sonucum 1.282 cok süküüüürrr
Napim gi sulaleck gidioz onceden ayarlandi dinlencm ketif yapcm ben
MaşallaahhhhGELDIMMMMM
AY KIZLAR SIFREYI YANLIS VERDIMMMM VE KILITLENDI GIRIS YAZDIKLARINIZI OKUDUM BI TÜRLÜ YAZAMADIM AY DELI OLDUMMMMM...
Cnm gözün aydın..GELDIMMMMM
Çok sevindim canım benim maşallahGELDIMMMMM
Maşallah Gelsin ikizlerGELDIMMMMM