Haziran anneleri çin takvimine göre bebeğinizin cinsiyetine baktınız mı?

ALEYALEY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
786
494
103
34
İzmir
merhaba haziran anneleri.hepimiz bebişlerimizin cinsiyetini merak ediyoruz sanırım.hele bir de ilk bebekse ben çin takvimine baktım ve bebişim erkek gözüküyor.doğru çıkıyor mu acaba bu deneyen var mı aranızda?

Ben gecen yil bakmistim, erkek diyordu, oglum oldu, sizlerde biran once kavusun bebeklerinize insallah, bu arada hamileligin tadini cikarmayi ve bolca uyumayi ihmal etmeyin :))

Ben gecen yil bakmistim, erkek diyordu, oglum oldu, sizlerde biran once kavusun bebeklerinize insallah, bu arada hamileligin tadini cikarmayi ve bolca uyumayi ihmal etmeyin :))

allah bağışlasın canım oğluşunu.darısı başımıza kazasız belasız kucağımıza alırız inşallah meleklerimizi.

kalp atışını duydun mu sen?ilk ultrasona ne zaman girdin bi de kesesi ne kadardı?ben 5 hafta 4 günlükken kese gözüktü 10 mm di salı da kalp atışı için gidicez inşallah

Her ikisini de girduk canim. Cok sukur. Haftaya tahlilleri tamamlicam insallah. Tarihlerimiz ayni evet ama icimde bir his mayista dogum olacak diyor. Hayirlisi insallah ikimiz icin de:)

2012 haziran annesi olarak cinsiyet belirlemeyle ilgili herşeye baktım... hepsi erkek çıktı... oğlum oldu... bende hepsi tuttu...

2012 haziran annesi olarak cinsiyet belirlemeyle ilgili herşeye baktım... hepsi erkek çıktı... oğlum oldu... bende hepsi tuttu...

Benim çin takviminde kız babycenter'da erkek çıktı. İlk bebişim nasıl olsa sağlıklı olsun da kız erkek farketmez :)

bende 2012 Haziran annesiyim... Çin takvimine göre kızım olacaktı...Ama içimden hep erkek geçiyordu Rabbim gönlüme göre verdi. Tabiki kızı erkeği fark etmiyor önemli olan sağlıklı olmaları. Şimdi çok ama çok tatlı bir oğluşum var. İnş sizlerde sağlıklı sihhatli bir şekilde meleklerinize kavuşursunuz...

Baby center e gore kiz, cin takvimine gore erkek, benim bunlara inanmamamda var bir neden. Kafam iyice karisti.:44:

çin takvimine göre erkekti...şimdi maşallah çok tatlı bir oğlum var :)))
bizde tuttu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…