Tüm haziran annelerini kutluyorum.Bende dün doktora gittim 5+4 hamileymişim. Fakat keseyi görebildik sadece 10 gün sonra tekrar gidip bebişi görücez kısmetse. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.
canlarım bende 7+5 gözükmesi gereken bebek ve kese 5+5 gözülktü yolk sac ve bebek mevcut ama 5+5 olduğu için kalbini göremedi.. aranızda yada etrafından hiç duyan var mı böyle bişeyi paylaşırsa sevinirim. eğer pazartesi kalp atışı duyulmazsa sonu sanırım kötü olucak allah korusunn
Allah korusun canım. Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim. Belki geç döllenme olmuş olabilir. Sen son adet gününe göre mi hesaplıyorsun?
evet cnm son adet tarihim 30 ağustos geç döllenme olması çok zor cnm ilişki günlerine göre bakınca bakalım allahtan hayırlısı inş..
canım öyle düşünme ben pko luyum ve ne zaman yumurtluyorum belli değil 8 eylül sat ona göre 7 haftalık ama benim bebişim daha çok küçük dr 3 haftalık bile değil noraml bi kadına göre 4 haftalık dedi ya hemen kötüye yorma benim dr yüzüme dış gebelik olabilir dedi senağlamasenağlamaküçük diye bende cumartesiyi bekliyorum ama allahıma yalvarıyorum bebeğimim sağlığıyla hayırlısıyla bana bağışlasın diye daha hiçbişe göremediğimiz halde pazartesi ancak görebilcez bak sen görmüşsün keseyi bebeği:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
yani geç döllenme elbet olabilir canım ayrıca 7 haftalıkken ancak duyulur diye biliyorum endişe etme içini ferah tut:CüvCüv::CüvCüv:
evet valla ya semacım elinde değil ki insanın ama hep allaha hayırlı evlat ise sen yarabbim alma canını diyorum:Saruboceq:sağol canım inşallah sen gönlünü ferah tut bak ben bile kendimi ii hissetmeye çalışıyorum anlıyorum onun orda olduğunu bildikten sonra hergün haber almak istiyosun onla ilgili merak ediyosun gözünün önünde değil sonuçta dimi::))
slm kıslar bugün dr gittim bebşimin kalp atışını gördümm cok mutlıyum ben cok pimpirikliydim cok korkuyyodum ama şimdilik herşey yolundaa..
cancer canım hiç üsülme benim arkadşımında senin gibiydi 1 hafta bekliyelim ama cok küçük zaten düşecek dedi dr. ama rabbim yaşattı şimdi 1 yaşında oldu kızı sürekli yatmıştı ve bol meyvayla süt içti sende öle yap canım cok da üzme kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?