Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:lepi::lepi:kizlarr burdasinizz buldumm sizii:lepi:eee hamisliknasil gidiyoooo ..kimse daha bizimm sayfaya ugramiyooo ende bakimm dedimm izimkilerr nerde n yapiyo diyeeee.hadii sizlere kolay saglikli hamislikler diliyorumm hepinizi opuyorummmŞeniz
merhabalar arkadaşlar bende mübarek ramazan ayında hamile kalmışım çok şükür 7 ekim gecesi 2 test yaptım çift çizgiyi gördüm ertesi sabah yine yaptım yine çift çizgi çok şükür allahıma inşallah tatlı ballaı geçer kan testi yaptırmadım 2 hafta sonra doktora gidicem kısmetse allah herkese tüm isteyenlere versin......son adet tarihim 10 eylül benimle olan arkadaşlar varmı?
12 eylülde benım son adet günümdü canım aramızda 2 gün var yani.ilk doktora ne zaman gitmelıyım arkadaslar erkenmı ne yapayım bana bı akıl verın lütfen.siz ne zaman gittiniz kaç günlükken.benım 9 eylulde öğrendım hamişliğimi.
arkadaslar hepinizi tebrik ederim ben son adet tarihime gore 5+3 lik hamileyim, fransada yasiyorum burda genelde gebeligin 3.ayina denk gelen tarihte ilk randevuyu veriyorlar esim dr. hamile kalinca gelin demisti falan diyerek p.tesi gunune randevu aldi kese ve kalp atislarini gorebilirmiyiz sizce p.tesi gunu 5+5 oluyoruz, bide benim hic bi belirtim yok ne migdebulantisi ne aserme nede baka bisey rahat bi hamilelik gecirdigime sevinemiyorum bazen bebegimin varligini bi sekilde hissetmek istedigim icin herhalde,
internette okudugum yazilarda migde bulantisi yasamadiginiz icin daha az hamile sayilmazsiniz aksine sevinmelisiniz rahat bi hamilelik gecirdiginiz icin diyo
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz kucuk meleklerimizi
arkadaslar hani 5+3falan diyosunuz ya ben anlamıyorum 5 ne 3 ne çok fransız kaldım malum ilk bebeğim bilmiyorum bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dıye düşünerek sorma gereğinde bulundum.umarım gülmezsınız
arkadaslar hani 5+3falan diyosunuz ya ben anlamıyorum 5 ne 3 ne çok fransız kaldım malum ilk bebeğim bilmiyorum bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dıye düşünerek sorma gereğinde bulundum.umarım gülmezsınız
merhabalar arkadaşlar bende mübarek ramazan ayında hamile kalmışım çok şükür 7 ekim gecesi 2 test yaptım çift çizgiyi gördüm ertesi sabah yine yaptım yine çift çizgi çok şükür allahıma inşallah tatlı ballaı geçer kan testi yaptırmadım 2 hafta sonra doktora gidicem kısmetse allah herkese tüm isteyenlere versin......son adet tarihim 10 eylül benimle olan arkadaşlar varmı?
çok şükür hepimiz mübarek ayda hamile kalmışız.allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.benimde sat 8 eylüldü.9 ekimde değerim 742 di.sizlerin değerleri nasıl kıslar.doktorum ikiz gebelik olabilir görmeden bişey diyemem dedi.hayırlısı olsunda hepimiz için gerisi önemli değil.allah yardımcımız olsun