çok şükür hepimiz mübarek ayda hamile kalmışız.allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.benimde sat 8 eylüldü.9 ekimde değerim 742 di.sizlerin değerleri nasıl kıslar.doktorum ikiz gebelik olabilir görmeden bişey diyemem dedi.hayırlısı olsunda hepimiz için gerisi önemli değil.allah yardımcımız olsun
benim degerim positif testten 1 gun sonra 859 du canim ama biz p.tesi dr'a gittik tek kese vardi kalp atislarini bi dahakinde duyabilecekmisiz ufacik biseydi :) ama degeri yuksek olanlarda ikiz olma olasiligi yuksek hayirlisi olsun
hayırlısı olsun senin nekadarlık bebiş.ben bugüm 5+3 oldum.hayırlısı ile bizde cumartesi gideceğiz bebişimi görmeye.Allah yüzlerini görmeyi nasip kısmet etsin.
allah hepimize hayırlısı versin benimde doktora gitmeme 2 hafta var gün sayıyorum ozaman vakit hiç geçmiyor.aslında sallamamak gerek ama nerde bunun bi yolu varmı acaba.
derinden aynen gerçekten. benim de 2 hafta var doktora gitmeme. öyle sabırsızım ki kese ve kalp atışları için. allahım inşallah bir terslik olmaz:Saruboceq:
Kızlar bende bugün 5+3 oldum ama bende hiç belirti yok.Ne bulantı ne göğüslerde şişlik sadece arada kasıklarım ağrıyo.Sizce bu normalmi bende c.tesi gidicem doktora.
örnegin ben
naren1981: sat :7 eylül , boy 1,63 kilo 61 , 15 aydır bekliyoum bebişimi .geçen ay bir başarısız aşılama .bu ay doğal yoldan hamile kaldım.
merit : sat 19 eylül, boy 1,58 kilo 52 ,17 aydır bekliyor bebişini.Doğal yolla hamile kaldı.
naren1981: sat :7 eylül , boy 1,63 kilo 61 , 15 aydır bekliyoum bebişimi .geçen ay bir başarısız aşılama .bu ay doğal yoldan hamile kaldım.
merit : sat 19 eylül, boy 1,58 kilo 52 ,17 aydır bekliyor bebişini.Doğal yolla hamile kaldı.
aman arkadaslar varsin migde bulantisi olmasin bendede yoktu 2 gundur sabahlari afedersiniz balgamdan migdem bulaniyo cok kotu bisey meger ne rahatmisim cok rahatim biseyim yok normalmi migdem hic bulanmiyo kokuya karsi hassasiyetim yok diyodum aman nede iyiymis meger oyle
aranizda aseren varmi pek inanmazdim bu asermeye her insan bazi bazi gordugu biseyi cani ceker diyodum ama ben ackinca aklima neler geliyo neler :) Allah'tan olmayacak seyler istemiyo canim buda yeni basladi
örnegin ben
sizde sişzinkileri yazarmısınız arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?