- 9 Kasım 2013
- 965
- 577
- 358
- 37
- Konu Sahibi isabellaus
-
Kikirdak eklendi mi revizyondaMerhaba ben de 10 haziranda kapalı burun ameliyatı oldum, revizyondu daha önce kıkırdak aldirmistim, bu sefer estetik açıdan görüntüsünü begenmedigim icin yaptırdım ama baya zorlandım ameliyat sonrası çok ağrılı geçti benim
Hayır eklemedi. Gittiğim baska doktorlardan birisi kıkırdak alıcaz kaburgadan dedi, diğer doktor ben ithal kıkırdak kullanıyorum dedi fiyat olarak da baya yüksekti, bu olduğum doktor muayene etti, ben isimizi gorucek kadar kıkırdak olduguna eminim dedi o sekilde yaptıKikirdak eklendi mi revizyonda
Ameliyattan ciktiktan sonra zaten belli saat araliklarinda agri kesici verildi ama her ağrı kesicide cok fena kustum, en son sabah 6 gibi hastaneyi inlettim kusarkenMerhaba geçmiş olsun. Ağrı kesicilerinizi aldınız mi ? Ağrılar devam ediyor mu? Bende şaşırtıcı bir şekilde hiç ağrı olmadı. Sadece ameliyat sonrası nefes alamamak ve bogazimin tahriş olması çok zor zamanlar yaşattı.
Burnunuz büyütüldü müHayır eklemedi. Gittiğim baska doktorlardan birisi kıkırdak alıcaz kaburgadan dedi, diğer doktor ben ithal kıkırdak kullanıyorum dedi fiyat olarak da baya yüksekti, bu olduğum doktor muayene etti, ben isimizi gorucek kadar kıkırdak olduguna eminim dedi o sekilde yaptı
Yani büyütüldü mü emin değilim önceki burnum daha kemikli ince gelirken suan biraz daha burun ucum önceki haline göre tombik burun sırtım biraz daha geniş önden görmeye alışamadım. Ameliyat öncesi planlama yapmıştı onu da koyuyorum, tabi pek benzemiyor suanki halimBurnunuz büyütüldü mü
Eski burnunuz da çok güzelmiş bariz kemik,uç düşüklüğü bile gözükmüyorYani büyütüldü mü emin değilim önceki burnum daha kemikli ince gelirken suan biraz daha burun ucum önceki haline göre tombik burun sırtım biraz daha geniş önden görmeye alışamadım. Ameliyat öncesi planlama yapmıştı onu da koyuyorum, tabi pek benzemiyor suanki halim
Revizyon muydu sizin? İlk ameliyat gibi duruyor planlamadaYani büyütüldü mü emin değilim önceki burnum daha kemikli ince gelirken suan biraz daha burun ucum önceki haline göre tombik burun sırtım biraz daha geniş önden görmeye alışamadım. Ameliyat öncesi planlama yapmıştı onu da koyuyorum, tabi pek benzemiyor suanki ha
Evet ama ilk ameliyatımda sadece kıkırdak alınmıştı 2018 yılında, estetik bir dokunuş değildi, öyle bile olsa revizyon olarak sayılıyormusRevizyon muydu sizin? İlk ameliyat gibi duruyor planlamada
Çok şükür geçti, ne günlerdi yaAgri devam etmiyorsa sorun yoktur. Sanırım ağrı uzun süreli devam ederse sıkıntı oluyor. Neyse atlattık o acılı günleriBenim şuanki tek sıkıntım nostril retainer takmak. Doktor ameliyattan iki hafta sonra verdi 1 ay boyunca 24 saat tak sonraki iki ay da sadece geceleri tak dedi. İki hafta kadar pek takmadım. Çünkü kendimi tamponlu gibi hissediyorum takınca. Nefes almam zorlasiyor. Ama burun deliklerimden birinin diğerine göre küçüldüğünü hissettim sonradan, simdi mecburen takiyorum. Umarım o küçüklük sislikten falandır
Anladım teşekkürler. Eski burnunuz güzelmişEvet ama ilk ameliyatımda sadece kıkırdak alınmıştı 2018 yılında, estetik bir dokunuş değildi, öyle bile olsa revizyon olarak sayılıyormus
O pişmanlık bende de ağrıdan dolayı cok olmuştu 12.günde almıştı tamponları allah bidaha yasatmasinAmeliyatın ilk 3 günü, salak kafam neden oldum ki diye geziyordum evde pişman pişmanTemizlik yapıyorum verdiği suyla yikiyorum gunde 5 kez. Maalesef 3-4 aydan sonra rahat rahat nefes almaya başlayacağız herhalde. Burun deliklerinde gün gün farklılaşma oluyor mu yoksa hep aynı mi?
Amin inşallahAnladim. Bakalım önümüzde daha 1 sene var. Gerçekten ameliyat sonrası sabır işi. Insallah bir sene sonra herkes mutlu paylaşım yapar burada burnuyla ilgili :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?