- 2 Mayıs 2013
- 377
- 2
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.681
kızlar bnden hafif pembemsi leke geliyo çok korkuyorum umarım kötü şeyler olmaz sevincimiz yarıda kalmaz...yarın test için merkeze gideceğiz değerimde inşllah olması gereken gb olur...:44::44:
Tebrik ederim canim Rabbim degerini kat kat artirsinsaglikli yavrular nasib etsin.hic tedirgin olma sana en yakin ornek gesmaa kendi yasadigini verdi.yeterki inan.benimde 9-10-11.ci günler lekelenmem vardi.cok şükür ikizlerim benimle.gebelik boyunca bu lekelenmelere alismLiyiz.hatta dun internette hafta hafta gebelik bolumunde ilerki haftalari okudugumda plesenta olusurkende bir kanama olurmus 10.haftadan sonra mesela.
Superisii tebrik ederim canım degerin cok cok guzel senin ikizler kesin tutundu ucuz demek istemiyorum cunku dr ucuzde illaki birini sonlandiriyor.bu kadar bebek hasretiyle yanarken Rabbim sana oyle bir tercih yaptirmak zorunda birakmasin inşallah. Ikizolsun saglikli olsunlar insallah.benim 11.gun 148 senin katlamayi 2kat hesaplarsak benim degeri bile geciyor ikizdir inşallah. Tlfndan smile kullanamiyorum halay cekmis farzet :)