- Konu Sahibi superisi_21
-
- #5.601
canımm tebrik ediyorummm çok mutlu oldumm senin adına tamm bir sürprizz olmuşş wallahiikızlar biz geldik kan değerimiz tek gibiydi ama ikiside tutunmuş şoktayımmmm
ozelden yazamadım.pazartesiye gerek kalmadı.bugun bır rahatsızlığımdan dolayı konrole gıttım.dr.gelmısken kan testıne bakalım dedı ve sonuç 0.86.ınsallah senın olacak.ama ben cok ama cok uzgunum
canlarımm ne desek boşş tarifi yokLal senin bugun kacinci gunundu beninde 8. Gunum sonuç 0.36 yani negatif
çokkk sevindimmm testt arkadaşımmm benimmmcanlar bu gün transferin 9. günü pazartesi test tarihimdi dün idrar testi yapmıştım negatif çıktı ..bnde kanda baktırıyım en azından hazırlıklı gideyim dedim pazartesiye sabah kana baktırdım şimdi sonucumu aldım 12.84 beta hcg.ordaki hemşire değerin pozitif görünüyor ama dış gebelik olabilir değer düşük dedi düzenli artması lazımmış sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim rabbim yardım et
Ben lucrinden sonra fostimon kullandım 7 gün, fostimon yumurtaları geliştirmek için, lucrin ise doğal olan yumurtanın gelişimini baskılamak için diye biliyorum.yumurtalar istenen olgunluğa geldiğinde son 1 ovitrelle çatlatma iğnesi oluyorsun.Transferden beridir de hibor kan iğnesi yapıyorum, şu an hamileyim ama halen hibor kan iğnesine devam ediyorum.
test günü arkadaşım nerelerdesin yahu inşallah değerim artar bak çizgiyi gördün pazartsi salı ne çok hamilemiz olacak ..bnde yapmayacağim dedim idrar dün 11,30 da yaptım bnde çıkmadı agla agla şiştim sabah dedim gidecem kanda baktıracagım çünkü inanmıştım az çıktı 12 ama burda çok kişi küçüklerden başlamış. ve halada inanıyorum inşallah sonuna kadar güleriz
kızlarr hatırlıyorsunuzdur belki 7.gün bir test yapmıştımm ve negatifti çok etkisinde kalmıştımm çok da ağlamıştım
sonra toparlandım test günüme kadar yapmayacağım dedimm teselli verdimm kendime ama bugün akşam yine beni bişeyler
dürtmeye başladııbir sürü olumlu-olumsuz düşünceler bir anda kalktım banyoya gittim anlık yaptım hemen testi.hiç umudum yok tabi yapıp çıkacaktım üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra bakacam dedimm kendi kendime yaptım elimi yıkarken teste gözüm bir kaydı ikinci çizgi beliriyorr iyice birden netleştii nasıl şaşırdımm
böle oldu kızlarr umutlandımm açıkçası yarın kan versem mi salı test günümü mü beklesem karar veremedimm,sabah tekrar yapacam.saniyeler içinde ikinci çizginin çıkması beni çok mutlu etti hiç öle birşey yaşamamıştımm şükürler olsun dedimm Alllahh inşallahh tamamına erdirir tüm istyenlere nasip ederr inşalahhhh dedimm
superisi tebrik ederim canımkızlarr hatırlıyorsunuzdur belki 7.gün bir test yapmıştımm ve negatifti çok etkisinde kalmıştımm çok da ağlamıştım
sonra toparlandım test günüme kadar yapmayacağım dedimm teselli verdimm kendime ama bugün akşam yine beni bişeyler
dürtmeye başladııbir sürü olumlu-olumsuz düşünceler bir anda kalktım banyoya gittim anlık yaptım hemen testi.hiç umudum yok tabi yapıp çıkacaktım üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra bakacam dedimm kendi kendime yaptım elimi yıkarken teste gözüm bir kaydı ikinci çizgi beliriyorr iyice birden netleştii nasıl şaşırdımm
böle oldu kızlarr umutlandımm açıkçası yarın kan versem mi salı test günümü mü beklesem karar veremedimm,sabah tekrar yapacam.saniyeler içinde ikinci çizginin çıkması beni çok mutlu etti hiç öle birşey yaşamamıştımm şükürler olsun dedimm Alllahh inşallahh tamamına erdirir tüm istyenlere nasip ederr inşalahhhh dedimm
kızlarr hatırlıyorsunuzdur belki 7.gün bir test yapmıştımm ve negatifti çok etkisinde kalmıştımm çok da ağlamıştım
Rabbim yardım eder canım merak etme sen.. iğnelerinin ismi ne canım benim göbüşten mi?
canlar bu gün transferin 9. günü pazartesi test tarihimdi dün idrar testi yapmıştım negatif çıktı ..bnde kanda baktırıyım en azından hazırlıklı gideyim dedim pazartesiye sabah kana baktırdım şimdi sonucumu aldım 12.84 beta hcg.ordaki hemşire değerin pozitif görünüyor ama dış gebelik olabilir değer düşük dedi düzenli artması lazımmış sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim rabbim yardım et
kızlar sizde su gibi bi akıntı geliyomu :26::26:crino jel den mi kaynaklanıyo acaba:44::44::44::44:
acaba jelden mi kaynaklanıyo ki:26::26:yoksa bir belirtimi:44::44:evet canım benden de geliyor
acaba jelden mi kaynaklanıyo ki:26::26:yoksa bir belirtimi:44::44:
kızlar sizde su gibi bi akıntı geliyomu :26::26:crino jel den mi kaynaklanıyo acaba:44::44::44::44:
canım şimdiden tebrik ederim..
Rabbim sağlıkcakla tamamına erdirir inşallah
idrarda çıktıysa kanda yarın kesin çıkar.
ben sabırsızlanıp 7. günde idrar yapmıştım negatif çıkmıştı.
9. günümde 425 çıktı şükürler olsun.
pazartesi de keseleri görmeye gidecez inşallah
bence sen yarın kanda bi baktır.
yaz canım beklerim.....bende hamilelik belirtisi olabilirmi diye sevindim bi an ama bencede jelden kaynaklıbu gün transfer sonrası 17. günüm canım ve
ilk günden beri saat başı çamaşır değiştiriyorum
hele bu gün daha da arttı. sanırım jelden kaynaklanıyor.
pazartesi kese için gittiğimde sebebini soracam
yazarım size de
slm canım paztesi keseyi görmeye gidecegiz demişsin ya kaç kez bakıldı betahcgye benim 3 kez bakıldı 750lerde pazartesi bi daha baktır dediler aceba ne zaman ultrasonda bakılır merak ediyorum pazartesi 1000-1500 arası olur dediler ama o gün bakarlar mı aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?