- 19 Ekim 2009
- 477
- 66
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.601
canımm tebrik ediyorummm çok mutlu oldumm senin adına tamm bir sürprizz olmuşş wallahiikızlar biz geldik kan değerimiz tek gibiydi ama ikiside tutunmuş şoktayımmmm
ozelden yazamadım.pazartesiye gerek kalmadı.bugun bır rahatsızlığımdan dolayı konrole gıttım.dr.gelmısken kan testıne bakalım dedı ve sonuç 0.86.ınsallah senın olacak.ama ben cok ama cok uzgunum
canlarımm ne desek boşş tarifi yokzaman herşeyin ilacı oluyorr,bende yaşamıştım o duyguyu Allahımm en kısa zamanda kavuşturur inşallahhhLal senin bugun kacinci gunundu beninde 8. Gunum sonuç 0.36 yani negatif
çokkk sevindimmm testt arkadaşımmm benimmminşallahh ebruliyle senin değerin yükselerek devam edecektir inanıyorumm buna,darısı da tüm isteyenlere olur inşallahhhcanlar bu gün transferin 9. günü pazartesi test tarihimdi dün idrar testi yapmıştım negatif çıktı ..bnde kanda baktırıyım en azından hazırlıklı gideyim dedim pazartesiye sabah kana baktırdım şimdi sonucumu aldım 12.84 beta hcg.ordaki hemşire değerin pozitif görünüyor ama dış gebelik olabilir değer düşük dedi düzenli artması lazımmış sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim rabbim yardım et