Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım ya çok geçmiş olsun zencefili duydum zencefil çayı içmek çok etkiliymiş naneli sakız leblebi kraker havuçta mart annelerinin kullandığı bi takım şeyler allah şifa versin

Sağol canım ama görmeye bile dayanamıyorum nasıl yiyeceğim bilmiyorummmm bebek nasıl beslenecek bilmiyorum ...

Sağol canım ama görmeye bile dayanamıyorum nasıl yiyeceğim bilmiyorummmm bebek nasıl beslenecek bilmiyorum ...

canımm benm annem 9 ay kusmuş hep hap (kusmayı önleyici) içmiş ben 3 kilo 400 abim 3kilo 600 gram doğmuşuz allah besler onu merak etme dua et 3. ayında kesilsin. önemli olan o zatenn o zaman bebek başlıcak bizim yediklerimizden nasiplenmeye stoklardan çekmeye:)

inşallah cnm çok çok teşekkürederim iyi dileklerin için... Allah hepimize nasip etsin hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı. bence geç değil zamanında gidiyosun çünkü banada doktor 10 gün sonra gel şuanda çok küçük sadece kese görünüyor demişti o yüzden tam zamanı
bu arada benim hiç mide bulantım olmadı ama midem çok yanıyo bunun için bildiğiniz bi şey varmı????

selam kızlar
doktordan geliyorum kontrolüm vardı bu gün benim tospağa büyümeye devam ediyor. 11 haftalık olmuş benim tospağa :) artık bende haftaları karıştırıyorum 10 diye biliyordum :) .. yanlız riskli durumumda devam ediyormuş progestana devam dedi doktorum. harhangi bir durum olursada acil bana gel dedi olmadı bir hafta daha yatırabilirim seni dedi ya yatmak istemiyorum artık yaaaaaa
dua edin bana kızlar şu dönemi atlatim biran önce inşanlah...

bende hiç mide bulantısı falan olmadı mide yanması için internetten şunları buldum belki faydası olur cnm geçmiş olsun

Eğer mide yanmasından şikâyetçisiniz tavsiyelerimize bir göz atın ;

Öncelikle belirtmemiz gereken yanma hissini azaltan yiyecekleri tüketmektir . Mide yanması şikayeti genellikle çoğumuzun başımıza gelen bir sorundur . Dikkatli davranarak bu sorunu azaltmak mümkün . Öncelikle yemekleri az, sık sık olacak şekilde tüketin, yavaş yiyin, iyi çiğneyin. Yiyecek ve içeceklerinizin çok sıcak veya çok soğuk olmamasına dikkat edin . Yemeklerden hemen sonra uzanıp yatmayın .
Neler yiyebilirsiniz?

Karnabahar: Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından korur.

Lahana: Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin. İnce şeritler halinde doğrayıp salata yapın.

Patates: Çiğ patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır. Patatesi soyup kati meyve presinde suyunu sıkın. Su, havuç suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp için.

Elma sirkesi: Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın.

Maden suyu: Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz hale getiriyor.

Ispanak: Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin. Taze yapraklarını salata olarak yiyin.

Zeytinyağı: Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor.

Muz: Mideyi seven meyvelerin basında geliyor. Ara öğünlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir. Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor.

Kızarmış ekmek: Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor

inşallah bir an önce iyi olursun allahım cümlemizin meleklerini korusun

Allah cc bütün hamilelere kolaylik versin ,Hanimlar mide bulantisi icin zencefil
güzel bir cözümdür cayinizin icerisine azcik tazesinden rendeleyin ,nane cayindan
uzak durun nane mideyi agrasif yapar papatya cayi dinlendirir ..

Hepinize hayirli hamilelik ve dogumlar dilerim Allah cc cümlenizi hayirlisi ile kurtarip
meleklerinizi kucaginiza almak nasip etsin (amin)

arkadaşlar inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız bende Allah izin verirse martta doğum yapıcam. bugün akşam doktor kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyacağız daha öncekilerde duyamadığımız için çok korkuyorum ve inanılmaz heyecanlıyım sizin yazılarınızı okuyarak sakinleşmeye çalışıyorum.

kızlar bişey sorucam bu gün kasıklarımda ve özellikle belimde ağrı var sizdede varmı ağrı korkuyorum bişey olacak diye:26::18::18::18:

hayırlısıyla duyarsın inşallah canım rabbim meleğini korusun

kızlar bişey sorucam bu gün kasıklarımda ve özellikle belimde ağrı var sizdede varmı ağrı korkuyorum bişey olacak diye:26::18::18::18:

Selamlar. Bunlar ozellikle hamileligin 5.-6. haftalarında cok dogal. Eger agrıların cok siddetli degilse ve kanaman yoksa korkacak hicbirsey yok. ama eger agrıların dayanılmazsa ve kan gorursen hemen doktora basvurmanı tavsiye ederim.

arkadaşım hamileliğin başlarında oluyor, bir de adet günün geldiyse ilk aylar sanki adet oluncakmış gibi sancılar olabilirmiş.içini ferah tut bişey olmaz inşallah.

arkadaşım hamileliğin başlarında oluyor, bir de adet günün geldiyse ilk aylar sanki adet oluncakmış gibi sancılar olabilirmiş.içini ferah tut bişey olmaz inşallah.

teşekkür ederim arkadaşlar ağrılar geliyo gidiyo kanamada yok çok şükür ne bileyim çok zor bulduğum için kaybetmek istemiyorum bebişimi :26:sanırım kendimi çok dinliyorum bide çalışıyorum ondanda korkuyorum evde olsam yatardım:18:

bende kendimi dinliyorum sanırım ama elde değil zor bulunca.ben bi kalp atışlarını duysam bi herşey yolunda dese tamamdır içim rahatlıcak.düşünmicem kötü şeyler.

Yok korkma rahat ol. Dedigim gibi sıkıntıların yoksa sorun yok. Evde olsan, calısmasan kendini daha fazla dinlerdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…