canım ya çok geçmiş olsun zencefili duydum zencefil çayı içmek çok etkiliymiş naneli sakız leblebi kraker havuçta mart annelerinin kullandığı bi takım şeyler allah şifa versin
Sağol canım ama görmeye bile dayanamıyorum nasıl yiyeceğim bilmiyorummmm bebek nasıl beslenecek bilmiyorum ...
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle içini ferah tut bişi olmaz meleğine sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende cuma günü gidicem kalp atışalrını duymaya geç kaldık biraz sanırım ama napayım benim doktor o zamn gel dedi acele edip başka yerede gitmek istemedim sabrediyorum geç olsunda güç olmasın inşallah
inşallah cnm çok çok teşekkürederim iyi dileklerin için... Allah hepimize nasip etsin hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı. bence geç değil zamanında gidiyosun çünkü banada doktor 10 gün sonra gel şuanda çok küçük sadece kese görünüyor demişti o yüzden tam zamanı
bu arada benim hiç mide bulantım olmadı ama midem çok yanıyo bunun için bildiğiniz bi şey varmı????
benn 2012 martın 11inde doğum yapacağımkorkuyorumm
selam kızlar
doktordan geliyorum kontrolüm vardı bu gün benim tospağa büyümeye devam ediyor. 11 haftalık olmuş benim tospağa :) artık bende haftaları karıştırıyorum 10 diye biliyordum :) .. yanlız riskli durumumda devam ediyormuş progestana devam dedi doktorum. harhangi bir durum olursada acil bana gel dedi olmadı bir hafta daha yatırabilirim seni dediya yatmak istemiyorum artık yaaaaaa
dua edin bana kızlar şu dönemi atlatim biran önce inşanlah...
bende hiç mide bulantısı falan olmadı mide yanması için internetten şunları buldum belki faydası olur cnm geçmiş olsun
çok teşekkürler cnm yapabileceğim tek sey muz yemek galiba offf ya bu haldede çalışmak çok zor
arkadaşlar inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız bende Allah izin verirse martta doğum yapıcam. bugün akşam doktor kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyacağız daha öncekilerde duyamadığımız için çok korkuyorum ve inanılmaz heyecanlıyım sizin yazılarınızı okuyarak sakinleşmeye çalışıyorum.
hayırlısıyla duyarsın inşallah canım rabbim meleğini korusun
kızlar bişey sorucam bu gün kasıklarımda ve özellikle belimde ağrı var sizdede varmı ağrı korkuyorum bişey olacak diye:26::18::18::18:
kızlar bişey sorucam bu gün kasıklarımda ve özellikle belimde ağrı var sizdede varmı ağrı korkuyorum bişey olacak diye:26::18::18::18:
Selamlar. Bunlar ozellikle hamileligin 5.-6. haftalarında cok dogal. Eger agrıların cok siddetli degilse ve kanaman yoksa korkacak hicbirsey yok. ama eger agrıların dayanılmazsa ve kan gorursen hemen doktora basvurmanı tavsiye ederim.
arkadaşım hamileliğin başlarında oluyor, bir de adet günün geldiyse ilk aylar sanki adet oluncakmış gibi sancılar olabilirmiş.içini ferah tut bişey olmaz inşallah.
teşekkür ederim arkadaşlar ağrılar geliyo gidiyo kanamada yok çok şükür ne bileyim çok zor bulduğum için kaybetmek istemiyorum bebişimi :26:sanırım kendimi çok dinliyorum bide çalışıyorum ondanda korkuyorum evde olsam yatardım:18:
teşekkür ederim arkadaşlar ağrılar geliyo gidiyo kanamada yok çok şükür ne bileyim çok zor bulduğum için kaybetmek istemiyorum bebişimi :26:sanırım kendimi çok dinliyorum bide çalışıyorum ondanda korkuyorum evde olsam yatardım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?