kızlar bu gün devlet hastanesine gittim kafam çok karıştı bebeği görmedi doktor
15 mm kese dedi ben geçen salı kendi doktoruma gittiğimde kese 14 mm ydi nasıl oluyo anlamadım
hangi doktor yanlış baktı acaba yoksa bendemi bişey var üff çok canım sıkıldı
bide sabahtan beri aşırı bi miğde bulantısı var bende böğüre böğüre geziyorum ama tam çıkaramadığım için rahatlıyamıyorum
hiç böyle miğdem bulanmıyodu
kendi doktorumun verdiği ultrason kağıdına bakıyorum 12 mm yazıyo acaba kendi doktorummu yanıldı bilemiyorum
belki 3. bi doktora daha giderim olayı anlatırım belki beni rahatlatıcak bişeyler söyler
kendi doktorumun ultrasonunda kese uzun ve dardı
bu doktorunkinde yuvarlak
acaba ultrasonlar farklı olabiliyomu yada biri yanlışmı dedi
üff doktora gitsem dert gitmesem dert napcamı şaşırdım yaa
günaydın arkadaşlar.....umarım iyisinizdir....siz hiç duydunuz mu erkek çocuk çabuk canlanır diye....herkes benim 6+4 de kalp atışlarını gördüğüm için senin ki kesin erkek bebektir diyor....siz kaçta gördünüz kalp atışlarını....bu konu üzerinde konuşalım mı biraz....bilgisi olan paylaşırsa sevinirim....
Kesenin boyutuyla ilgili pek birşey söyliyemicem ama ben 6+1 haftalıkken dr a gittim.., kese 25 mm ve bebek görünmüyordu. Dr un söylediği de 25mm de bebeğin görünmemesi anormaldir o yüzden alttan ultrasonla bakıcaz dedi.., ve baktığında bebeği gördü.., ki 12 mm de görünmemesi bu durumda gayet normal görünüyor.., fazla kafana takma..,
mide bulantısı ilk zamanlarda bende de HİÇ yoktu... fakat ne zamanki 6. haftaya girdim bulantılarda başladı...
kızlar balık yiyebiliomusunuz ben çok fena tiksindim ama yiyemediğim içinde çok üzülüorum bebeğin zekası için çok etkili
merhaba canım sana hak veriyorum aslında.ama ben oruç tutmuyorum. benim doktorum tansiyon ve şeker düşmesine karşı gebelikte önermiyoruz dedi. benim tansiyon problemim var. karar senin tabi
hayırlı Ramazanlar kızlar ben de geçen pazartesi öğrendim hamile olduğumu hem de 7 senenin sonunda gitmediğimiz doktor hastane kalmadı nerdeyse tüp bile tutmamıştı ama rabbim öyle büyükki dualarımızı kabul etti çok şükür.yarın kontrolüm var çok heycanlıyım korkuyorum da.inşaAllah kucağımıza almak nasip olur hepimize isteyen herkese versin Allahım.oruç tutabilen arkadaşlar maşallah ben bulantıdan bişey yiyemiyorum 3 gündür.gittikçe çoğalıyo sabahtan beri kusuyorum bana dua edin nolur
kese 12 mm değil
geçen salı doktora gittiğimde kese 14 mm demişti bu gün başka bi doktora gittim 15 mm dedi
sorun burda başlıyo zaten acaba ultrason farkındanmı bilemiyorum
bide dikkatimi çeken konu bugün gittiğim doktorun ultrason kağıdında 15 mm yazıyo
diğer doktor geçen salı gittiğimde 14 mm dedi ama kağıtta 12 mm yazıyo bide burası karışık
aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum inşallah hüsrana uğramam
bide ilk defa bu gün bu kadar çok miğdem bulandı kendimi diğer günlerden daha yorgun halsiz ve bitkin hissediyorum
çokk midem bulanııııııyyyyoooooooo kusup rahatlamak istiyorummmm((((((((
cok sagol allaha sukur ben bugun tuttum hicbir sikintim olmadi harikaydi allah saglik sihhat verirse ibadet edebiliriz zaten yani benim hicbir sorunum olmadigi icin tutuyorum acikcasi benimde tehlike yada bir hastaligim olsa ne kendi canima nede bana emanet olana kiyamam borcuma sonra oderim siz yanlis birsey yapmiyorsunuz gonlunuz cok rahat olsun beni anladiginiz icin ayrica cok tesekkur ederim allah razi olsun sizede kat kat yardimci olsun insallah saglikli kolay bir hamilelik gecirmenizi temenni ediyorum saglicakla kalin
Siz daha doktora bile gitmediniz ki, kontrole girmediniz daha henuz. Bir sorununuz olmadıgını nereden biliyorsunuz??? Aldıgınız risk cok anlamsız. Allahtan size bu dini inancınız kadar biraz da akıl vermesini diliyorum.
kızlar gögüslerim önceden çok acıyordu..şimdi çok hafif ama çok hafif var..oda gidicek diye çok korkuyorum neden böyle oldu..korkmaya başladım..doktorda 2 hafta sonra gel ense kalınlığını ölçücez demişti
korkma hiç benimkide senin ki gibi, son 1 haftadır sütyeni çıkardığım ve geceliğimi giydiğim sırada değerken acı var, birde ucu çok hassas ama genel olarak göğüslerimin tümünde olan şiddetli acı bitti.
benim hamileliğim sorunsuz ilerliyor, o yüzden bunlar normal şeyler hiç tereddüt etme...
korkma hiç benimkide senin ki gibi, son 1 haftadır sütyeni çıkardığım ve geceliğimi giydiğim sırada değerken acı var, birde ucu çok hassas ama genel olarak göğüslerimin tümünde olan şiddetli acı bitti.
benim hamileliğim sorunsuz ilerliyor, o yüzden bunlar normal şeyler hiç tereddüt etme...
arkadaslar birkac topic sordum kimse bilmiyor ben gecen hafta doktora gittim doktor sol kasigimda hemorajik kist gordu bu kistler bazen yumurtlamadan sonrada cikar hamile olablrsin dedi benimde sag kasimda sanci var sol bacagimdada cekme boyle birsey yasadiniz mi?
ağzına sağlık, bu şekilde başkalarına yanlış örnek olanlara deli oluyorum...
sen fiziksel bir rahatsızlık hissetmeyebilirsin ama içinde neler oluyor sessiz sessiz bilemezsin, kanserde son safhasına gelene kadar hiçbir belirti vermeyen bir hastalık ama sonunda öldürüyor....
yaaa aynen bende bogazıma kadar gelen bır sey var ama cıkan bır sey yok gece cok rahatsızlandım doktordaydım kızlar doktor kan testı idrar testı yaptı suyu cok az ıctıgımı bıraz daha boyle gıderse böbreklerımı kum ve taş kaplıycagını soyledı ayrıca demır eksıklıgımde varmıs mıde bulantıların bunlarada baglı olabılır dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?