Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Kesenin boyutuyla ilgili pek birşey söyliyemicem ama ben 6+1 haftalıkken dr a gittim.., kese 25 mm ve bebek görünmüyordu. Dr un söylediği de 25mm de bebeğin görünmemesi anormaldir o yüzden alttan ultrasonla bakıcaz dedi.., ve baktığında bebeği gördü.., ki 12 mm de görünmemesi bu durumda gayet normal görünüyor.., fazla kafana takma..,

mide bulantısı ilk zamanlarda bende de HİÇ yoktu... fakat ne zamanki 6. haftaya girdim bulantılarda başladı...

Dilerim Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder canım,banada senin oğlun olucak diyorlar.bende tam 6 haftalıkken duymuştum pıt pıtları...

kese 12 mm değil

geçen salı doktora gittiğimde kese 14 mm demişti bu gün başka bi doktora gittim 15 mm dedi

sorun burda başlıyo zaten acaba ultrason farkındanmı bilemiyorum

bide dikkatimi çeken konu bugün gittiğim doktorun ultrason kağıdında 15 mm yazıyo

diğer doktor geçen salı gittiğimde 14 mm dedi ama kağıtta 12 mm yazıyo bide burası karışık

aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum inşallah hüsrana uğramam
bide ilk defa bu gün bu kadar çok miğdem bulandı kendimi diğer günlerden daha yorgun halsiz ve bitkin hissediyorum

kızlar balık yiyebiliomusunuz ben çok fena tiksindim ama yiyemediğim içinde çok üzülüorum bebeğin zekası için çok etkili

benim de canım çok istiyor ama balık mevsimi değil diye yiyemiyorum, bakalım tatilde deneyeceğim taze balık bulursam.

merhaba canım sana hak veriyorum aslında.ama ben oruç tutmuyorum. benim doktorum tansiyon ve şeker düşmesine karşı gebelikte önermiyoruz dedi. benim tansiyon problemim var. karar senin tabi

cok sagol allaha sukur ben bugun tuttum hicbir sikintim olmadi harikaydi allah saglik sihhat verirse ibadet edebiliriz zaten yani benim hicbir sorunum olmadigi icin tutuyorum acikcasi benimde tehlike yada bir hastaligim olsa ne kendi canima nede bana emanet olana kiyamam borcuma sonra oderim siz yanlis birsey yapmiyorsunuz gonlunuz cok rahat olsun beni anladiginiz icin ayrica cok tesekkur ederim allah razi olsun sizede kat kat yardimci olsun insallah saglikli kolay bir hamilelik gecirmenizi temenni ediyorum saglicakla kalin

dualarim seninle ne guzel allah sana bir mucize bahsetmis demekki zamani gelince hersey oluyor ama biz sabredemiyoruz bende biraz daha olmasaydi herhalde o butun asamalara baslardim sabirsizliktan cok rabbim bizi sevindirdi isteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin bizlerinde kucaklarimiza almamizi nasip etsin arkdasim yairn guzel haberlerle donersin insallah

canim makinadan makinaya fark vardir belki sadece 1 cm den bahsediyorsun cunku birde bu bulanti falan hormonlarinin yukseldigine isaret buda guzel giden bir hamileik demektir insallah bak bu kadar dusundukce sen kendini sitrese sokuyosun buda sana yol su elektrik geri doncek allah korusun doktor yolunda diyorsa bir bildigi vardir adam bir terslik varsa niye saklasinki senden olumlu dusun biraz zamana birak allahin izniyle hersey olumlu geliscek de cok bunaltiyorsun kendini anliyorum seni kolay degil ama eline ne geciyor uzulunce hicbirsey uzulmek yok

arkadaslar birkac topic sordum kimse bilmiyor ben gecen hafta doktora gittim doktor sol kasigimda hemorajik kist gordu bu kistler bazen yumurtlamadan sonrada cikar hamile olablrsin dedi benimde sag kasimda sanci var sol bacagimdada cekme boyle birsey yasadiniz mi?

kızlar bende aranıza katıldım 5 buçuk haftalık hamileyim muhtemelen 30 martta gelecek bebişim dün keseyi gördük 10gün sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallah

çokk midem bulanııııııyyyyoooooooo kusup rahatlamak istiyorummmm((((((((

yaaa aynen bende bogazıma kadar gelen bır sey var ama cıkan bır sey yok gece cok rahatsızlandım doktordaydım kızlar doktor kan testı idrar testı yaptı suyu cok az ıctıgımı bıraz daha boyle gıderse böbreklerımı kum ve taş kaplıycagını soyledı ayrıca demır eksıklıgımde varmıs mıde bulantıların bunlarada baglı olabılır dedı

Siz daha doktora bile gitmediniz ki, kontrole girmediniz daha henuz. Bir sorununuz olmadıgını nereden biliyorsunuz??? Aldıgınız risk cok anlamsız. Allahtan size bu dini inancınız kadar biraz da akıl vermesini diliyorum.

kızlar gögüslerim önceden çok acıyordu..şimdi çok hafif ama çok hafif var..oda gidicek diye çok korkuyorum neden böyle oldu..korkmaya başladım..doktorda 2 hafta sonra gel ense kalınlığını ölçücez demişti

Siz daha doktora bile gitmediniz ki, kontrole girmediniz daha henuz. Bir sorununuz olmadıgını nereden biliyorsunuz??? Aldıgınız risk cok anlamsız. Allahtan size bu dini inancınız kadar biraz da akıl vermesini diliyorum.

ağzına sağlık, bu şekilde başkalarına yanlış örnek olanlara deli oluyorum...

sen fiziksel bir rahatsızlık hissetmeyebilirsin ama içinde neler oluyor sessiz sessiz bilemezsin, kanserde son safhasına gelene kadar hiçbir belirti vermeyen bir hastalık ama sonunda öldürüyor....

korkma hiç benimkide senin ki gibi, son 1 haftadır sütyeni çıkardığım ve geceliğimi giydiğim sırada değerken acı var, birde ucu çok hassas ama genel olarak göğüslerimin tümünde olan şiddetli acı bitti.
benim hamileliğim sorunsuz ilerliyor, o yüzden bunlar normal şeyler hiç tereddüt etme...

ayy canım çok sağol rahatladım biraz ama senin yine acı varmış benim çok az belli belirsiz..sağol tekrar canım

ayy canım çok sağol rahatladım biraz ama senin yine acı varmış benim çok az belli belirsiz..sağol tekrar canım

canım ben 10 haftalık hamle yim.
hamile kalmadan 2 ay önce bende doktora gimiştim adet gecikmesi nedeniyle ultrasonla tarama yaptı yumurtalıklarda rahimde temiz dedi buraya kadar bir sorun yok nezaman hamile kaldım ve 6. haftaya girdim kontrollerimde 10mm bir kist göründü nasıl olur dedim temiz demiştiniz doktorumun cevabı aynen şöyle idi; rahim duvarı kalınlaşınca arka tarafta uultrasonla bile teşis edilemeyecek kadar küçük bir kist vardı demek rahim genişleyince göründü zararı yok doğumda atarsın dedi. belki sended de rahim kalınlaşması vardır.
heyecanlandırmak istemem seni ama kişiden kişiye farklılık gösteren hamilelik belirtileri farklı ama adet sancısına benzer sancı ve bacak ağrıları hemen heen herkeste aynı gibi..
umarım hakında hayırlısı olur..

Bir de bu hanım degilmiydi daha once dusuk yaptım korkuyorum diyen. Ben gercekten okuduklarıma inanamıyorum. Tekrar tekrar okuyorum yine inanamıyorum.
Ne diyelim arkadasım allah yardımcısı olsun, umalım ki sag saglim atlatsın... Sevgiyle kalın.

kızlar bulantıya ahududu çayı çok iyi geldiğini okudum dün, 200ml kaynamış suya 2 çay kaşığı ahududu koyup en fazla 2 dakika demleyin, taze ve sıcak olarak tüketin der işin uzmanı, ve ekler günde sadece 1 kere 200 ml içilmeli, fazlası kasılmalara neden olabilirmiş.
doğumdan sonra loğusalıkta sınırsız içebilirmişiz çünkü rahmin ve pelvik kasların hızlıca toparlanmasını sağlıyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…