Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ben fatih teyim.

merhaba canım bende beylikdüzündenim, medicana da düzgün bey çok iyiymiş, istersen araştır.

ben anadolu yakasındayım canım burda da büyük hastanelerin şubeleri var ben sfa hastanesinde doktor meltem hanıma gidiyorum memnunum tüm tahlil ve tetkiklerimi orda yaptırdım allah nasip eylerse doğum da orda olsun istiyorum. medicana çok iyibir hastane yanlız madi açıdan insanı zorluyor çok pahalı. daha önce bir arkadaşada söylemiştim iyibir doktor kişiden kişiye değişebiliyor benim doktorum çok soğukkanlı bir kadın ama bana karşı yaklaşımı iyi yani semtimde ona gidenler soğuk itici derken bana öyle gelmedi ben ne sorarsam hemen cevaplıyor buda beni tatmin etmeye yetiyor. bu tamamne etki ve tepki meselesi inşanlah aradığın doktoru bulursun canım...

bende listeye eklenmek istiyorum fakat daha doktora gidemedim

doktorum tatildeymiş

napcam bilemiyorum belki bu gün devleyt hastanesine giderim doktorumun gelişini bekleyemem

daha keseyi falanda göremedim doktora ilk gittiğimde daha günümü 4 gün geçiyodu

kızlar acaba devlet hastanesindeki ultrasonlar iyimidir bebeği yada keseyi görebilirmi doktor gitmeye korkuyorum ya kötü bişey derse

şimdi devlet hastanesine gidersem ee bir sürü ilaç kullanıyorum doktor bu ilaçları kim verdiyse ona git demezmi
yada ben ilk defa gidiyomuş gibi gitsem olurmu acaba üff napcamı şaşırdım yaa

valla emin olun özelden daha iyidir.

Ben bahcelievlerdeyim.Hizmet hastanesinde dr hakan peker`e gidiyorum ,drumdan memnunum,hastalariyla cok ilgileniyor.Internet sitesinden dr u inceleyebilirsin.google a dr hakan peker yazarsan internet sitesi cikiyor.Faydali bilgilerde iceriyor.

merhaba arkadaşlar...
bugün bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm. rabbime şükürler olsun. allah herkese bunu yaşatsın. bebeğimin boyu 4.12 mm 6+4 haftalık...

sizlerin durumu nedir. bu boy iyimidir?

birde kan tahlili istedi. bir kaç tahlil var içerisinde. sağlık ocağından aç karnına yaptıracağım.

hepinize sağlıklı günler...

Ben bahcelievlerdeyim.Hizmet hastanesinde dr hakan peker`e gidiyorum ,drumdan memnunum,hastalariyla cok ilgileniyor.Internet sitesinden dr u inceleyebilirsin.google a dr hakan peker yazarsan internet sitesi cikiyor.Faydali bilgilerde iceriyor.

bahçelievler uzak ama çok değil düşünülebilir
eskiden o hsatane hakkında mason hastanesi filan diye duyduydum tabi karalama olabilir
doktorda popçu gibiymiş ha şarkılı türkülümü doğurtuyor acaba

beişimizi bi görseydik hemen yazıcaktık ama görünmedi yaramaz henüz

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikler ?

Ben bugün kalp atışlarını duymak için doktoruma gittim ama gazdan dolayı yine göremedik.Buzlu camın arkasında gibiydi kese embriyoda görünmüyordu. çarşamba günü vajinal ulturasonla bakalım dedi. Oda beni tedirgin ediyor. ne olacak benim bu gaz sorunum ya çok üzülüyorum...

canım bencede öyle yap daha cok erken ve cok sık ultrasona gırmekte ıyı değil..hem insanın sinirleri bozuluyor ve bebekte olumsuz etkilenıyor.merak etme bebeğin iyidir acele etme 7. haftanı doldur öle git en sağlıklısı bu hem senın hem bebeğin açısından. bol bol dua et..

Selam, bende 5+3 'üm bende geçen hafta aynı bahsettiğin şekilde boğaz agrısı öksürük çok fenaydım. Ben yarım çay bardağı ılık suyun içine bal ve yarım çay kaşığı zencefil (toz halde) ve neredeyse bir limonun hepsini karıştırdım ve içm, ertesi sabah eskisinden bile iyiydim. Tavsiye ederim. Limon suyunu da corbada cayda sürekli tüket hemen toplarsın.

Çok geçmiş olsun....

canım bende senin gibiyim daha önce düşüğüm oldu ne hissettiğini iyi anlıyorum şu an ben 6+6 oldum daha kalp atısınıda kendinide görmedim bizde cuma gideceğiz bizde inanamıyoruz daha görene kadarda inanamayacagız sanırım.allah ikimizede bir daha aynı acıları yasatmasın senin güzel haberlerini bekliyorum allah yavrularımızı bıze bagıslasın..

öncelikle hamileliğin hayırlı olsun.ben 6+6 günlük hamileyim 6 mart tahmini doğum tarihi 24 yaşındayım.teşekkürler.

amin canım sen ilaç kullanıyomusun ben fraxparin progestan ve 2 tanede vitamin kullanıyorum

bu gün keseyi gördüm çookk mutluyum heyecandan kaç haftalık olduğunu sormatı unuttum 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor

kızlar 7.3 mm kesemiz 15 gün sonrada kalp atışları için çağırdı doktor

kesenin boyutu iyimi acaba ve kaç haftalıktır ben doktora sormayı unuttum

slm kizlar bende gecen hafta kesemizi gördük 6haftaliktim.carsambayada kalp atisi icin gitcem cok heyecanliyim ins bebegim büyümüstür bundan önce 2düsügüm oldugu icin tedirginim ama korkmuyom Rabbim bana habersiz bebegimi gönderdiyse vardir bi bildigi ha bide 3gündür cok bulantim var herseyden tiksindim dün yedigimi mesela bugün aklima getirince kötü oluyom ne yicem bilmiom ac geziyom hep bebegim iyi olsun ben raziyim gercekten halimden memnunum 2kere hamilelik gecirdim ilk defa bunlari yasiyorum ins iyi belirtilerdir

çokk sevindim canım senin adına kaç haftalık oldugunu sat a göre hesaplayabilirsin bana düşük önleyici hiçbir ilaç vermedi balık yagı b12 demir ilacı bi de folık asıt verdi bakalım cuma mübarek günde muayenem allah yardımcımız olsun

çokk sevindim canım senin adına kaç haftalık oldugunu sat a göre hesaplayabilirsin bana düşük önleyici hiçbir ilaç vermedi balık yagı b12 demir ilacı bi de folık asıt verdi bakalım cuma mübarek günde muayenem allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…