bu arada İstanbul'da yaşayan arkadaşlar hangi yakadasınız
beylikdüzü, büyükçekmece, avcılar civarındakiler doktor buldunuz mu takipleriniz nerde olacak karar verdiniz mi?
quiter,malkoc ga, celinns, rizbay5369, nhy03, deryaselçuk, ceylinmelek İstanbul' un neresindesiniz?
bu taraflarda çok doktor seçme şansımız olmayacak galiba
beylikdüzü, büyükçekmece, avcılar civarındakiler doktor buldunuz mu takipleriniz nerde olacak karar verdiniz mi?
quiter,malkoc ga, celinns, rizbay5369, nhy03, deryaselçuk, ceylinmelek İstanbul' un neresindesiniz?
bende listeye eklenmek istiyorum fakat daha doktora gidemedim
doktorum tatildeymiş
napcam bilemiyorum belki bu gün devleyt hastanesine giderim doktorumun gelişini bekleyemem
daha keseyi falanda göremedim doktora ilk gittiğimde daha günümü 4 gün geçiyodu
kızlar acaba devlet hastanesindeki ultrasonlar iyimidir bebeği yada keseyi görebilirmi doktor gitmeye korkuyorum ya kötü bişey derse
şimdi devlet hastanesine gidersem ee bir sürü ilaç kullanıyorum doktor bu ilaçları kim verdiyse ona git demezmi
yada ben ilk defa gidiyomuş gibi gitsem olurmu acaba üff napcamı şaşırdım yaa
merhaba canım bende beylikdüzündenim, medicana da düzgün bey çok iyiymiş, istersen araştır.
Ben bahcelievlerdeyim.Hizmet hastanesinde dr hakan peker`e gidiyorum ,drumdan memnunum,hastalariyla cok ilgileniyor.Internet sitesinden dr u inceleyebilirsin.google a dr hakan peker yazarsan internet sitesi cikiyor.Faydali bilgilerde iceriyor.
merhaba arkadaşlar...
bugün bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm. rabbime şükürler olsun. allah herkese bunu yaşatsın. bebeğimin boyu 4.12 mm 6+4 haftalık...
sizlerin durumu nedir. bu boy iyimidir?
birde kan tahlili istedi. bir kaç tahlil var içerisinde. sağlık ocağından aç karnına yaptıracağım.
hepinize sağlıklı günler...
Biliyorsunuz cuma günü kontrole gittim ama kalp atışlarını duyamadık bebeğimin.
Ve ben çok üzüldüm.
Doktorum pazartesi çağırdı ama ben gitmeyeceğim.
Çünkü pazartesi 5+6 oluyor ve yine duyamamaktan korkuyorum.
Zaten panik bi yapım var.
Haftaya pazartesi gidicem. En azından 7 haftalığa yakın olacak o zaman ve bebeğim ordaysa duymama şansım yok.
O yüzden bekliycem. Çünkü çok daha kötü oluyorum bu sefer.
günaydın kızlarrr,,,,hastaeden geliyorum,çok hastayım,öksürüyorum,boğazlarım inmiş,,,:85:nefes alırklen sırtım ve göğsüm ağrıyo,,,:85:
bugün 5+1 oldukk bizde,,,bebişime bişi olacak diye çok korkuyorum,, dr antibiyotik yazdı ama kullanmak istemiyorum ,sdoğal yollarla iyileşmeye çalışıyorum ,nane limon gibi,terlemeye çalışıyorum, ne zormuş,ilaç alamıyorum,öksürürken karnım hopluyo,bildiğiniz doğal bişiler varmı
günaydın herkeze anne adayları uyuyo heralde akşam geçmi yattınız naptınız kızlar
bu gün çok heyecanlıyım ben yarın doktora gidicem inşallah iyi şeyler duyarım doktordan
bebeğimide bi görsem daha bi inanıcam hamile olduğuma
benim çok fazla bi belirtim yok neden anlamıyorum
gerçi her çocuk farklı oluyo ama
sizler yazmışsınız miğde bulantılarım başladı falan diye bende tık yok
benimde iştahım çok açık böyle giderse kocaman bir topa benzicem
dua edin kızlar bebeğimi görim bu seferde hayal kırıklığına uğramim inşallah
günaydııın kızlaaar.ayyy dün ne idi öle sanırım sadece hamilelik değil güneşte çarptı.cumartesi denize gitmiştik.orda güneşede çıkmadım ama sanırım sıcak çarpmış.bu sabah korkarak uyandım.gene bulantım olacak die.çook şükürkahvaltımı yaptım.ooohh.
Eee kızlar tatilden geldiğime göre tablomuzu doldurabiliriz.lütfen bilgilerninzi yazında tabloyu doldurayım demi
canım bende senin gibiyim daha önce düşüğüm oldu ne hissettiğini iyi anlıyorum şu an ben 6+6 oldum daha kalp atısınıda kendinide görmedim bizde cuma gideceğiz bizde inanamıyoruz daha görene kadarda inanamayacagız sanırım.allah ikimizede bir daha aynı acıları yasatmasın senin güzel haberlerini bekliyorum allah yavrularımızı bıze bagıslasın..
amin canım sen ilaç kullanıyomusun ben fraxparin progestan ve 2 tanede vitamin kullanıyorum
bu gün keseyi gördüm çookk mutluyum heyecandan kaç haftalık olduğunu sormatı unuttum 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor
amin canım sen ilaç kullanıyomusun ben fraxparin progestan ve 2 tanede vitamin kullanıyorum
bu gün keseyi gördüm çookk mutluyum heyecandan kaç haftalık olduğunu sormatı unuttum 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?