arkadaşlar sat 3 hazirandı. bugün ultrasona girdik kese 18 mm olmuş ama ne kalp atışını duyabildik nede kesenin içini görebildik Allahım yardım et nolur bişi olmasın doktor taa 25 temmuza çağırdı ben sabredemem o tarihe kadar satı 3 haziran veya yakın olanlardan kalp atışını duyanlar var mı?
arkadaşlar sat 3 hazirandı. bugün ultrasona girdik kese 18 mm olmuş ama ne kalp atışını duyabildik nede kesenin içini görebildik Allahım yardım et nolur bişi olmasın doktor taa 25 temmuza çağırdı ben sabredemem o tarihe kadar satı 3 haziran veya yakın olanlardan kalp atışını duyanlar var mı?
ben 6 +1 de gitmistim duyamamistik bebisi de gorememistik...
bu arada kizlar drunuz sizden tahlil istedimi benden bir suru tahlil istedi tam kan sayimi ,guatr, karaciger ,toksoplazma ,rubella falan.Gittigim hatanede cok pahali tuttu bunlar devlette hepsi yapilirmi sizce?
merhaba kızlar bugün adet günüm normalde ama gelen giden yok 8 aydır deniyoruz ama
maalesef olmadı inşallah bu ay tutmuştur bende kavuşurum sizin gibi meleğime ve
mart 2012 annesi olarak katılırım aranıza bana dua edin kızlar hamilelerin duaları kabul olurmuş:)
ben 6 +1 de gitmistim duyamamistik bebisi de gorememistik...
bu arada kizlar drunuz sizden tahlil istedimi benden bir suru tahlil istedi tam kan sayimi ,guatr, karaciger ,toksoplazma ,rubella falan.Gittigim hatanede cok pahali tuttu bunlar devlette hepsi yapilirmi sizce?
şimdi hastaneden geldim bende, 7 tüp kan verdim, 1 tüpte 1 saat sonra tokluk kan şekeri için vercem.
istenen testlerden sadece 1 tanesini sgk karşılamıyor, diğerlerini karşılıyor.
doktorumun benden istediği tahlillerin liste fiyatı 512 TL tuttu, Erdem hastanesinde %50 indirim yapılıyor sgk lılara, 261 tl ödedim.
sgk hastanelerinde hepsini yaparlar tahminimce
neeee 7 tüp müaman allahım benim bünyede zati okadar var onuda alırlarsa sedye ile çıkarım heralde hastaneden :))) ay sefa benden kaç para alacak acep hazırlıklı girsem yada kredi kartına cırt ayşe teyze gine artık :))
şimdi hastaneden geldim bende, 7 tüp kan verdim, 1 tüpte 1 saat sonra tokluk kan şekeri için vercem.
istenen testlerden sadece 1 tanesini sgk karşılamıyor, diğerlerini karşılıyor.
doktorumun benden istediği tahlillerin liste fiyatı 512 TL tuttu, Erdem hastanesinde %50 indirim yapılıyor sgk lılara, 261 tl ödedim.
sgk hastanelerinde hepsini yaparlar tahminimce
ben de avrupa yakasinda hizmet hastanesine gidiyorum,testlerde sgklilarda indirim fiyati teste gore degisiyormus,hesaplattim sgkli icin 550 tl olur dedi bende devlette yapiyim diyorum ama randevu alamiyorum acaba bana onerebileceginiz avrupa yakasinda bir hastane yada laboratuarvarmi ?
ben de avrupa yakasinda hizmet hastanesine gidiyorum,testlerde sgklilarda indirim fiyati teste gore degisiyormus,hesaplattim sgkli icin 550 tl olur dedi bende devlette yapiyim diyorum ama randevu alamiyorum acaba bana onerebileceginiz avrupa yakasinda bir hastane yada laboratuarvarmi ?
test kağıdından hangi testler olduğunu bi yaz istersen, sgk lı fiyatın çok yüksek, benimkinden çok farklı şeyler mi var aacep ?
test kağıdından hangi testler olduğunu bi yaz istersen, sgk lı fiyatın çok yüksek, benimkinden çok farklı şeyler mi var aacep ?
hemogram,TST,ARS,AST,ALT,URE,KREATININ,SERBEST T3,T4,TSH,VDR,HBSAG,ANTIHIV,ANTIHCV,TOXOPLASMAlgG,TOXOPLASMAlgM,RUBELLAlgG,RUBELLAlgM,LMSlgG,
LMSlgM
dr receteye yazmisti,doktor yazisi oldugu icin zor okudum,--bazilarini yanlis yazmis olabilrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?