Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

arkadaşlar sat 3 hazirandı. bugün ultrasona girdik kese 18 mm olmuş ama ne kalp atışını duyabildik nede kesenin içini görebildik Allahım yardım et nolur bişi olmasın doktor taa 25 temmuza çağırdı ben sabredemem o tarihe kadar satı 3 haziran veya yakın olanlardan kalp atışını duyanlar var mı?

canım genelde 7.haftası dolanlar duydu kalp atışını
senin kaç hafta oluyor

öncelikle gözün aydın kese görünmüş bayada büyük maşanlah ben 5 mm di 2 hafta sonra gel dedi kalbi duyalım gittim duyamadık bidahaki hafta gel dedi duydum 6+5 ti ozaman şimdi 7+3 oldu bidahaki randevüm 1 ağustos bande senin gibi sabırsızlıkla bekliyorum ama napalım bekliycez öyle herşey şak diye olmuyor tadını çıkar bu dönemin, bu heyecanlı bekleyişlerin ben öyle yapıyorum..

ben 6 +1 de gitmistim duyamamistik bebisi de gorememistik...
bu arada kizlar drunuz sizden tahlil istedimi benden bir suru tahlil istedi tam kan sayimi ,guatr, karaciger ,toksoplazma ,rubella falan.Gittigim hatanede cok pahali tuttu bunlar devlette hepsi yapilirmi sizce?

benden de istedi ama daha yaptırmadım 18 de dönüyor doktorum seminere gitti şehir dışına bende seninkinden fazla idrar testide var şişe şişe kan vereceğim yine kan vermekten nefret ediyorum . pahalı mahalı yaptıracağım artık bebişim için paraya kıyarım zıyanı yok devlet hastaneleri bulunduğum semte hem uzak hemde iş yerinden izin alıp gitmem çok zor özel hastanelerde labaratuar lar 7/24 açık bide benden aç karna istedi senden nasıl istedi canım ???

merhaba kızlar bugün adet günüm normalde ama gelen giden yok 8 aydır deniyoruz ama
maalesef olmadı inşallah bu ay tutmuştur bende kavuşurum sizin gibi meleğime ve
mart 2012 annesi olarak katılırım aranıza bana dua edin kızlar hamilelerin duaları kabul olurmuş:)

inşanlah dileğin kabul olur ve aramıza katırlırsın dua larım seninle allahın izniyle inşanlah hamişsindir..

şimdi hastaneden geldim bende, 7 tüp kan verdim, 1 tüpte 1 saat sonra tokluk kan şekeri için vercem.

istenen testlerden sadece 1 tanesini sgk karşılamıyor, diğerlerini karşılıyor.

doktorumun benden istediği tahlillerin liste fiyatı 512 TL tuttu, Erdem hastanesinde %50 indirim yapılıyor sgk lılara, 261 tl ödedim.

sgk hastanelerinde hepsini yaparlar tahminimce

benim sat 1 haziran, en son geçen cuma yani 5+3 de ağrım olduğu için akşam apar topar gittik hastaneye, kese 12 mm idi ve ne kalp atışı ve bebiş ekranda yoktu buda gayet normal ideali 7. hafta çünkü 6. hafta içindede görüldüğü duyulduğu oluyormuş ama bünyeye göre veya ultrason cihazına göre değişiyor, benimde randevum 21 temmuz kalp atışı dinleme için, o yüzden canını sıkma hamileliğin normal seyrinde devam ediyor...

neeee 7 tüp mü aman allahım benim bünyede zati okadar var onuda alırlarsa sedye ile çıkarım heralde hastaneden :))) ay sefa benden kaç para alacak acep hazırlıklı girsem yada kredi kartına cırt ayşe teyze gine artık :))

benimde dün kontrolüm vardı kızlar 7+4deyim bugün bebişim kalp atışlarını hem gördüm hem duydum cnm benim çok güsel bir duygu teyzeleri alın size buda fotosuu

tahlilleri verdim, sonrada tokluk kan şekeri için birşeyler yemem gerekiyordu, yedikten 2 saat sonra gidip tahlil vermem gerekiyormuş, (diğer testlerin hepsi aç karnına yapılıyor bu arada) 4 parça küçük börek yedim ve su içtim , yaklaşık 10-15 dk sonra bir gariplik hissettim, hemen eczaneye girdim tansiyon olmuş 9-4 ki galiba şuanda da öyle yazmakta ve görmekte zorlanmaya başladım yine

en iyisi yarım saat ayaklarımı havaya kaldırarak yatayım, toparlanıp gidip 1 tüp daha kan vereyim

ben de avrupa yakasinda hizmet hastanesine gidiyorum,testlerde sgklilarda indirim fiyati teste gore degisiyormus,hesaplattim sgkli icin 550 tl olur dedi bende devlette yapiyim diyorum ama randevu alamiyorum acaba bana onerebileceginiz avrupa yakasinda bir hastane yada laboratuarvarmi ?

arkadaşlar bence bu kadar paraları dökmeye değmez bende özele gitcem fakat şu 3ay geçsin onu bekliyorum önere bileceğim kendi gittiğim hastanem var özeller tahlil konusunda pek profesyönel değiller çünkü kimse o kadar para veripte test yaptırmıyo labaratuvarlarında yeterli çalışan yok ben güvenemiyorum bu konuda özele ok meydanı eğitim ve araştırma hastanesinde fatma nur çetinkaya adlı bir doktora gidiyorum çokta memnunum 8 tüp kan aldılar benden de bir kuruş para ödemedim ve gördüğüm muamele süperdi 1 gün önceden randevu alman yetiyo internet üzerinden gidiyosun 5 dk bekletmeden muayene ediyolar. bu konuda aslında eğitim araştırma hastaneleri dört dörtlük ben bu güne kadar çok hastane gezdim ama okmeydanından çok memnun kaldım sizlerede tavsiye ederim 3 aydan sonrada türkiye hastanesine gecicem tahlillerle işim bitsin doğuma kadar orda kalırım allah nasip ederse

Merhaba hamişler, Bende 10. ayımda hamile kalanlardanım. Allahıma çok şükür cuma günü kan testim 365 çıktı. 17 Temmuz da keseyi görmek için gel dedi doktor. Ayy hala sarhoş gibiyim. adet olucak gibi sancılarım ve deli gibi uyumam dışında hiçbirşeyim yok şimdilik.

İnternet gebelik hesaplayıcılarına göre 4+5 günlük hamile çıkıyorum ve 16 Mart doğum görünüyor, ama emin olamadım. Ne kadarlık hamile olduğumuzu HCG den anlayabiliyormuyuz. Sat 10 Hazirandı.

Hepinize hayırlı olsun Allah sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin hepimize...

test kağıdından hangi testler olduğunu bi yaz istersen, sgk lı fiyatın çok yüksek, benimkinden çok farklı şeyler mi var aacep ?

test kağıdından hangi testler olduğunu bi yaz istersen, sgk lı fiyatın çok yüksek, benimkinden çok farklı şeyler mi var aacep ?

tüm hamilelerden aynı testleri ister tüm doktorlar doğum fiyatları hastaneden hastaneye nasıl değişiyosa farklı işlem yaomıyolarsa tahlil meseleside aynı dediğim gibi yani bana göre tahlile para vermek ve kan almayı bilmeyen küçücük asistanların eline tahlil vermek pek mantıklı değil büyük hastanelerde 20 tane 40 yaş üstü doktorlar sıra ile kan alıyolar gözüm kapalı güvenirim ama doğum konusunda hayır can pazarı resmen bu sebepten yine dediğim gibi 3 aydan sonra tüm tahlil işleri bitiyo özele at kendini sonrası rahat zaten doktor seni tanır sen doktoru tanırsın doğum rahat olur bazı özel hastaneler 150-200 tlye doğum yaptırıyolar yazık yani bir çalışan olarak ben kıyamıyorum kuş kondurmuyolar sonuçta o tahlillere 500-200tl az para değil :44:

hemogram,TST,ARS,AST,ALT,URE,KREATININ,SERBEST T3,T4,TSH,VDR,HBSAG,ANTIHIV,ANTIHCV,TOXOPLASMAlgG,TOXOPLASMAlgM,RUBELLAlgG,RUBELLAlgM,LMSlgG,
LMSlgM
dr receteye yazmisti,doktor yazisi oldugu icin zor okudum,--bazilarini yanlis yazmis olabilrim

hemogram,TST,ARS,AST,ALT,URE,KREATININ,SERBEST T3,T4,TSH,VDR,HBSAG,ANTIHIV,ANTIHCV,TOXOPLASMAlgG,TOXOPLASMAlgM,RUBELLAlgG,RUBELLAlgM,LMSlgG,
LMSlgM
dr receteye yazmisti,doktor yazisi oldugu icin zor okudum,--bazilarini yanlis yazmis olabilrim

hemen hemen aynı testlerimiz, benim test kağıdım hastanede kalmış birebir kontrol edemedim, zaten en pahalı olanları toxoplasma ile başlayanlar, onlarında listeside 50-70 arasında testine göre değişiyordu ve bölü 2 sini ödedim ben, kadıköy şifada aynı testlere sgk geçmeyen bir hastane olduğundan ve ekstra pahalı olduğundan 1270 TL fiyat çıkarmışlardı, 261 bedava geldi :)

nerede oturuyorsun bilmiyorum ama, bakırköy incirlide ethica hastaneside uygun olabilir belki, veya beylikdüzü medicana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…