Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

hoşgeldin şekerrrr
ilk sayfadaki hamiş listemize eklendin, gelişmeleri bizimle paylaşıp sohbetimize katılabilirsin...

kardeş cuma günü beta HCG :4700 civarlarına ulaşacak inşallah ve bu rakamla yüzde doksan görürsün keseyi inşallah. Allah(C.C) hayırlarla sağlıkla versin bebişini.

tebrik ederim canım gözün aydın
inşallah rahat bir hamilelikten sonra bebişini sağ salim kucağına alırsın....

doktor seçimi önemli gerçekten..

çok saol, ikinci bebek benim için büyük sorumluluk ama allah yaratınca bişey diyemiyorsun. ilk bebeğim ofiste masa üstünde uyuyarak büyüdü. çok çileler çekti, bakıcı manyakların elinden. şimdi kreşte allaha şükür. ama ikinci de ne olur allah kerim. doğan büyüyor işte. amasya da gerçekten kadın doğum uzmanı bulmak zor. isim yapmış 3-4tane var ama onların gözüde paradan başka bişey görmüyor. ilkini ankarada doğum yapmıştım. zübeyde hanımda. oradan çok memnun kaldım.

çalışan anne olmak zor dimi ben de öyle olucam
hatta çalışan hamile olmak bile zormuş onu da yeni yeni anlıyorum

Allah hepimize sabır versin hanımlar

NASILSINIZ GÜZEL ANNELERRRRRR ?????
kızlar bişi sorcam şimdi bebişlerimiz hergün mü yoksa hafta hafta mı gelişiyor ???
şuan sat göre 5+5 oluyorum şuan bebişim kaç mm olmalı sizce .....

herkese çok tşk.evet yanlış bilmiyormuşum.benimde bildiğim kese rahim içindeyse dış gebelik değildir.bence de en güzeli doktoru değiştirmek olacak.zaten yüzü hiç gülmüyordu ve sorduğum soruları cevaplamak istemiyordu.düşük riskim olup olmadığını sordum(ilk çocuğumda yaşamıştım o nedenle)öyle bir şey olsa bile tedavi uygulamayacağını söyledi.ilk çocuğum 7,5 aylıkken erken doğum sorunuda yaşamıştık ve 3 gün hastanede yattık engellediler.bunu da kabul etmedi onun da tedavisi olmadığını söledi.yaa ilk doktorum bizi kandırdı ya da bu bir şey bilmiyor...

bhcg ölçümüm 2 kere yaptırdım ama ayrı yerlerde bu yüzden arada oynamalar olabilir dediler.30 haziran(adetten 1 gün önce) 131,9 ve 04 temmuz 997,6
evet öyle bir olayı bizim tanıdığımızda yaşadı.
çok erken başlayan mide bulantısı ve kusma,çok yorulduğumda bel ve kasık ağrısı,tansiyon düşüklüğü,göğüslerde ağrı,halsizlik ve uyku.

NASILSINIZ GÜZEL ANNELERRRRRR ?????
kızlar bişi sorcam şimdi bebişlerimiz hergün mü yoksa hafta hafta mı gelişiyor ???
şuan sat göre 5+5 oluyorum şuan bebişim kaç mm olmalı sizce .....

günaydın şekerrrr
yok öyle haftada 1 gün zınk diye büyümüyor :)) her gün biraz biraz büyüyor meleklerimiz
ben de çok heyecanlıyım bu hafta görmeye gidicem onu
kalp atışını duyucaz inşallah...

ayy çok güldüm zınk diye büyümez birden ewet ama benim merak ettiğim acaba hergün mm mm mi büyüyor .....
inş hayırlı haberlerle gelirsin sende canım bende ayın 19nda kalp atışlarını duymaya gidicem ......
dr um bende bi sürü test istedi giderken onlarıda götürcem ......

:90::90::90:
inş sende duyarsın bebişinin ilk sesini canımmm...

hoşgeldin şekerrrr
ilk sayfadaki hamiş listemize eklendin, gelişmeleri bizimle paylaşıp sohbetimize katılabilirsin...

hoşbulduum :) hamile olduğumu öğrendigimden beri sitelere bakıyorum bu duyguyu paylaşabileceğimiz bi yer olması cok güzeel..

hala kabullenemedim gerci kendi kendime gercekten hamile mym ben diyorum

bhcg ölçümüm 2 kere yaptırdım ama ayrı yerlerde bu yüzden arada oynamalar olabilir dediler.30 haziran(adetten 1 gün önce) 131,9 ve 04 temmuz 997,6
evet öyle bir olayı bizim tanıdığımızda yaşadı.
çok erken başlayan mide bulantısı ve kusma,çok yorulduğumda bel ve kasık ağrısı,tansiyon düşüklüğü,göğüslerde ağrı,halsizlik ve uyku.[/QUOTE]

kardeş beta hcg nin ayrı yerlerde yapılmış olması kıyaslamaya engel olur, aynı yerde yaptırman lazım bu iki yerin öçlümleri acayip farklı eğer ilk yaptırdığın yerde yaptırsaydın 4 temmuzda 524 civarında çıkması gerekirdi.Ki Dış gebelik düşünen doktor 2 günde bir beta hcg istemeliydi keseyi görmediyse oda

Belirtilere gelince kendi belirtilerim ve dış gebelik yaşadığım dönemdeki yoğun araştırmalarımda gördüm ki dış gebeliğin tipik belirtisi kahverengi akıntı en belirgin belirti hemen herkeste görülmüş ikincisi ise kasıklarda yumru hissi uyandıran değişik bi ağrı resmen o dış gebelik ürününü hissediyorsunuz. Ama yine araştırmalarımda gördüğüm bişi vardı ne yazıkki hiç belirti yaşamadan dış gebelik geçirenlerde vardı nadir de olsa. Ama korkmayın acilen doktor değiştirin bi devlet hastanesinde çarşamba cuma pazartesi arka arkaya beta hcg ölçümü yaptırın tekrar ultrasona girin artışlar güzelse zaten kesede görünecek kadar büyümüştür. Allah(C.C) 'a güvenin zira kaldırabileceğimizden fazlasını yüklemiyor Merhametlilerin en merhametlisi

hoşbulduum :) hamile olduğumu öğrendigimden beri sitelere bakıyorum bu duyguyu paylaşabileceğimiz bi yer olması cok güzeel..

hala kabullenemedim gerci kendi kendime gercekten hamile mym ben diyorum

evet evet hamilesin, hele bi keseyi gör daha da inanacaksın..

ama doğum yapan bi arkadaşım dedi ki esas kalp atışını duyunca tam olarak ikna oluyosun, bi can taşıyosun... iki kalp taşıyosun vücudunda.. mucize gibi.

kızlarrrrr nerdesiniz???????

nasıl uykum var anlatamam.. utanmasam masaya koycam başımı uyucam

BUGÜN ŞANS ESERİ KESEMİZİ GÖRDÜKAMA ÇOK KISA SÜRDÜ :44:doktorun bütün çabalarına rağmen birdaha görünmedi ama doktor normal olduğunu söledi 4+3 de görebilmemiz bile büyük şansmış kesinlikle normal bir gebelik olduğunu söyledi yeni doktorum....yinede son kez kan vermemi istedi saat 4 de alıcam sonuçlarımı...geçen hafta içimdeki umutsuzluğu bir kenara atıp sürekli pozitif düşünmemi sağlayan tüm annişleri kocaman kocaman öpüyorum

tebrikler canımmmmmm

biz de seni ve bebişini öpüyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…