2 yıllık evliyim bir ay önce bebek istemeye basladık ve Allaha cok sükür gecen hafta öğrendim hamile olduğumu
aama daha cook yeniymis kan değerlerim en son 09/07/2011 de 596 cıktı. dr hersey normal dedi ama keseciği göremedik daha bu değer 1500 leri bulunca ancak görürmüsz. cuma günü yine gidicem umarım bu kez görürüz keseyi
2 yıllık evliyim bir ay önce bebek istemeye basladık ve Allaha cok sükür gecen hafta öğrendim hamile olduğumu
aama daha cook yeniymis kan değerlerim en son 09/07/2011 de 596 cıktı. dr hersey normal dedi ama keseciği göremedik daha bu değer 1500 leri bulunca ancak görürmüsz. cuma günü yine gidicem umarım bu kez görürüz keseyi
tebrik ederim canım gözün aydın
inşallah rahat bir hamilelikten sonra bebişini sağ salim kucağına alırsın....
doktor seçimi önemli gerçekten..
kardeş bu nasıl iş hem keseyi gördü hemde dış gebelik ihtimali var diyo öyle mi neden böyle düşünüyo Beta HCG değerlerin aşırı artışlı seyir mi izliyo
ben bi kişide duydum o da bu forumdan biri kibel miydi acaba yanlış ahtırlıyo olabilirim ikiz gebelik yaşayıp biri tüpta biri rahimde idi ve gerçekten çok geç öğrenmişlerdi bunu ama bu istisnasi bi durum bunun dışında kese gördüyse ve beta hcg düzenli atışı ise (başlara 48 saatte 2 kat) ise dış gebelik düşündüren nedir doktora
dış gebelikle ilgili bilgileri yaşayarak öğrenen biri yazıyor bunları lütfen sende olan belirtileri yazabilir misin bana ?
NASILSINIZ GÜZEL ANNELERRRRRR ?????
kızlar bişi sorcam şimdi bebişlerimiz hergün mü yoksa hafta hafta mı gelişiyor ???
şuan sat göre 5+5 oluyorum şuan bebişim kaç mm olmalı sizce .....
kardeş cuma günü beta HCG :4700 civarlarına ulaşacak inşallah ve bu rakamla yüzde doksan görürsün keseyi inşallah. Allah(C.C) hayırlarla sağlıkla versin bebişini.
günaydın şekerrrr
yok öyle haftada 1 gün zınk diye büyümüyor :)) her gün biraz biraz büyüyor meleklerimiz
ben de çok heyecanlıyım bu hafta görmeye gidicem onu
kalp atışını duyucaz inşallah...
ayy çok güldüm zınk diye büyümez birden ewet ama benim merak ettiğim acaba hergün mm mm mi büyüyor .....
inş hayırlı haberlerle gelirsin sende canım bende ayın 19nda kalp atışlarını duymaya gidicem ......
dr um bende bi sürü test istedi giderken onlarıda götürcem ......
hoşgeldin şekerrrr
ilk sayfadaki hamiş listemize eklendin, gelişmeleri bizimle paylaşıp sohbetimize katılabilirsin...
:90::90::90:
Inş sende duyarsın bebişinin ilk sesini canımmm...
Hamileyim..
Biraz korku, çokça heyecan ama en çok da mutluluk hissi dolaşıyor içimde, benim gibi hisseden mart 2012 anne adaylarıyla duygularımızı, yaşadıklarımızı paylaşalım istiyorum..
Bu uzun süreçte birlikte ilerleyelim..
quiter listede ben neden yokum ya
Hamileyim..
Biraz korku, çokça heyecan ama en çok da mutluluk hissi dolaşıyor içimde, benim gibi hisseden mart 2012 anne adaylarıyla duygularımızı, yaşadıklarımızı paylaşalım istiyorum..
Bu uzun süreçte birlikte ilerleyelim..
quiter listede ben neden yokum ya
ekledim canım
hoşbulduum :) hamile olduğumu öğrendigimden beri sitelere bakıyorum bu duyguyu paylaşabileceğimiz bi yer olması cok güzeel..
hala kabullenemedim gerci kendi kendime gercekten hamile mym ben diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?