kızlar ben de doğum yaptım, kanamam oldu acil sezeryana alındım. ayrıntıları yzarım inş. şimdilik süt için uğraşıyurz tavsiye bekliyorum.
gözün aydın cnmcım..analı babalı büyüsün bebişin..süt için tavsiye demişsin ama ayrıntı vermemişsin..sütünmü gelmedi bebek mi tutmadı süt mü az??sorun ne ki..ne olursa olsun göğsünü daya bebeğe..tutmuyorsa uğraş,sütün azsa verdikçe artacaktır yoksa da uğraş verdikçe gelecektir zaten..ayrıntıları yaz sen o zaman çözüm bulalım sorununa..bu arada angel25 bugün doğuracaktı bebişini..işallah yolundadır herşey ve almıştır bebişini kucağına..
ne demek cnm bnm,elimden bişey geliyorsa ne mutlu bana..aman cnm atlatmışsın yaa,bende aynı korkularla girdim doğuma,dr aileme ölü doğum olabilir,herşeye hazırlıklı olun falan demiş,bnmde derdim küvezde kalırmı kalmazmıydı işin boyutunu bilmediğim için bnm de içim rahattı açıkçası ama çok şükür bak aldık kucaklarımıza sağlıkla işte:))canım benim lohusa halimle nasıl da duygulandırdın beni, Rabbim sana da bebeğine de sağlık mutluluk versin..sezeryan olduğu için sütüm gelmemişti, bebek tutuyor ama doymuyordu, eve çıkmak banyo falan biraz daha rahatlattı çok şükür, yavaş yavaş da artacaktır diye umuyorum, ilgin için tekrar teşekkür ederim..
doğum hikayeme gelince, salı gecesi kanamam geldi, ama öyle nişan falan değil, baya baya kan boşaldı, acil gittik, dr. 5 dakika içinde sezeryana aldı,beni bebeği bağlayan bütün bağ kopmuş, eş bebekten önce gelmiş, bi trafik kazası falan yaşaman, çok büyük bi darbe alman lazım bu hale gelmek için dedi dr. bebeği canlı alabilirsek mucize dedi, ama içim öyle ferahtı anlatamam, eşim darmadağın olmuştu ben sadece bebeğime kavuşucağımı düşünüyordum.. ne oldu ne bitti anlamadım ameliyattan çıkmışım, çok güzel bi kızın oldu dediler..sonrası bildik şeyler..
kızlar hepınıze meraba topik baya durgunlaşmış
15 martta kızımı kucagıma aldım oyyy cok tatlı normal dogum yaptım 3,630 kg dogdu bebegım suyum geldı evde agrım olmadı doktorun verdıgı tarıhten 5 gun once geldı bebegım dogumum cok kolay oldu ama bebegım sutumun azlıgından doymuyor vr mememı cok nadır alıyor bıberona sutumu sagıp verıyorum kilo işine gelınce 69 ile hamıle kaldım 90 la doguma gıttım şuan bebegım 15 gunluk ve 77 kıloyum offff işe baslamama 46 gun var bebegımı nasıl bırakıcam ben yaaaaaa:2:
Kısımıs geldi hoş geldi.. 17 günlük oldu bile..
Doğru söylüyorsun.Artık kimse gelmiyor buraya.Bebişler de yaramaz am,benimki öyle uslu bir bebek değil.Gaz sancımız bol.Özellikle akşam saat 7'de gaz sancımız başlıyor ve 11 12'ye kadar sürüyor.Uğraşıp duruyoruz işte:>
ben de giriyorum çıkıyorum kimsecikler yok, kızım 18 günlük oldu, evde yalnızım, uğraşıp duruyoruz..o ticker ı nasıl yapıyorduk ya ben hala hamile görünüyorum
evet kilo öenemli mevzuu:))59 la doğuma girdim..ama ne yazıkki eve geldiğimde 57.5 tum..bişey gitmemiş neredeyse sinir oldum..bu sabah itibari ile de 53.5 olmuşum..gidiyor gitmesinede şu öndeki kütlede daha hızlı azalsa çok mutlu olacağım:))
Herkes bebişiyle meşgul.Ne güzel.Önceden burada yeni yazılar yazılmadığını sayfanın ilerlemediğini görünce sinirlenirdim,şimdiyse umurumda değil.Biliyorum ki herkes yavrusuyla ilgileniyor.
Buarada ben de 56 ile hamile kalmıştım,72 kilodayken Göktürk'üm dünyaya geldi.Şimdi ise 62 yim.Vermem lazım bu kiloları.Tek problemim aslında göbek.:>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?