tanıştığımıza memnun oldum yakınmışız erdem hakkında bende iyi duyumlar almadım gitmedim ama öyle söylüyorlar sefa yakın sana bi minibüs santralden bi gel istersen :)) benim doktorum meltem idil doktoruda çok iyi diyorlar ama ben sabit fikirli olduğum için değişmiycem inat ettim :)))) kozyatağındaki hastaneyi biliyorum ama doğum orda baya bi tuzludur haberin olsun :))) :94:
ben de bayburt geliniyim iyi mi
tanıştığımıza memnun oldum yakınmışız erdem hakkında bende iyi duyumlar almadım gitmedim ama öyle söylüyorlar sefa yakın sana bi minibüs santralden bi gel istersen :)) benim doktorum meltem idil doktoruda çok iyi diyorlar ama ben sabit fikirli olduğum için değişmiycem inat ettim :)))) kozyatağındaki hastaneyi biliyorum ama doğum orda baya bi tuzludur haberin olsun :))) :94:
herkese merhaba...
ben de 2 hafta önce öğrendm hamile olduğumu. perşembe günüde keseyi görmeye gidicez bakalım inşallah
hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin...
aradım şimdi central hospitalda normal doğum 850 imiş, ve mesai saatleri dışında doğum gerçekleşirse ekstra bir doktor parası ödemiyormuşuz. Muayene ücretide 35 imiş, Erdemde 30 alıyordu, tahliller için ise %30-%50 indirim yapılıyormuş, Erdem de ise %50 indirim yapılıyordu, tabi bunların hepsi çalışan sgk için geçerli...
ay sevindim hemşeri olduk iyimi. yakında eczane varsa git danış tahlilinide görüt durumunu izah et eşim işte hastaneye hafta içi gitce de o sana verir sonra doktora gidince ben bunu aldım kullanıyorum değiş derse değişirsin ama bişi diyceğinide sanmıyorum folbol 1.tl 40 kuruşmu ne ihmal etme al bebişin omuriliği için gerekli ve şuan aldığımız gıdalardan bünye onu bebişe yeterli oranda veremediği için hap yoluyla alıyoruz yoksa hap içmek kim ben kim valla deli gibi sabah kahvaltıdan sonra alıyorum bir gün unuttum kahroldum bişi olurmu diye oda bir günle ihmal etme canım al kullan .. bu arada ben galısgavar geliniyim kabaçayır yani :)))
ahhh ahhhh içim sıkıldışimdi gittim eczaneye doktor vermediyse içme dedi resmen ilacı vermedi benim bir an önce doktora gitmem gerek.. ben de aydıntepe geliniyim
yaw nasıl olur normal hayatta bile kullanılması gerekiyo reçetesiz.mesela ben sigara kullandığım için(hamilelik öncesi)hergün alıyordum.sen başka bi eczaneye git.direkt folik plus iste al yut bi tane
HANIMLAR listemizi ilk mesajıma koydum ordan yeni hamişlerimiz de geldikçe ilave ederiz...
Eksik varsa lütfen bildirsin hemen ilave edeyim
Listemizin uzayıııp gitmesi dileğiyle
listede beni unutmuşsunuz
arkadaşlar bu arada folik plus ı bana doktor günde üç defa verdi,sizler günde kaç defa alıyorsunuz?
bende günde 3kez alıorum cnm
folic plus da folik asit miktarı 0,174 mg folbiol da ise 5 mg o yüzden siz günde 3 biz günde 1 tablet alıyoruz...
sigara kullanıpta hamileliğini öğrenince bırakan var mı?ben hala bırakamadım(
listede beni unutmuşsunuz
arkadaşlar bu arada folik plus ı bana doktor günde üç defa verdi,sizler günde kaç defa alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?