Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Sagol canim,darisi cinsiyetini ogrenmeye artik,asil olan sagligi ama nasil sabredecem bilmiyorum

Sagol canim,darisi cinsiyetini ogrenmeye artik,asil olan sagligi ama nasil sabredecem bilmiyorum

Anladım canım ya,dikkat etmek lazım gerçekten her şey bizim ve bebeğimiz için.Ama bir an geliyor insan kendine hakim olamıyor,ben de şimdi 1 paket cips yedim maalesef tutamadım kendimi.Almıyorduk eve ben yerim diye bugün eşim ben okuldayken almış yemiş,bir tanesini de saklamış,tabi ben anladım ve buldum hemen.şimdi de o nöbette evde yok ben cips keyfi yapıyorum.Napalım parayla değil sırayla bu işler

Son düzenleme:
günaydın günaydın günaydın :)

keyifli uyandım umarım hepiniz keyifli uyanırsınız ve tüm günümüz mutlu mutlu geçer :)

teşekkürler canım

günaydın günaydın günaydın :)

keyifli uyandım umarım hepiniz keyifli uyanırsınız ve tüm günümüz mutlu mutlu geçer :)

günadın canım.. aynen bende.... artık silkelenip kendime gelmem lazım.. geçen gün uzun zamandır mutfağa girip yemek yaptım.. bugünde temizliık yapıcam inşallah :)) yarında misafir geliyo 2 günlüğüne... hayata dönme vaktim geldi.. dün ilk defa akşam midem bulanmadı... :)) çok keyifliyim yani.. maşallah hepimize

dün bizdede temizlik vardı, ama yapan ben değil eşimdi :) camları sildi süpürdü ve sildi :) bende basitcene toz aldım :) aman dikkat et eğilip kalkarken, yerleri silerken bebeği sıkıştırma ve çok eğilip kalkarsan mide bulantıların yine başlar bilmiş ol, 12. haftadan önce bende öyleydi son 4 haftadır hiç bulantım yok çok şükür.

ayrıca helal olsun bu halinle 2 günlük yatılı misafir, ben çay içmeye bile istemiyorum kimseyi, sonra bel ağrısından uykusuz her gece oluyor...

günaydın kızlar bugün her ne hikmetse işe gelmek istedim evde durunca sıkılacağımı biliyorum çünkü işteyim şimdi nette geziniyorum ama

ne yapim.. arkadaşlar tatildelerdi geçerken uğrayıp kalacaklardı aylar önce yapılmış plan... midem de bulansa bişi diyemem zaten.. gelenler yabancı değil.. çay yapamazssam kendileri yaparlar.. daha yeni bebişleri oldu 5 aylık.. halden anlarla yani... :))yok kız ne eğilip silecem.. viledayla şöyle bi alacam bide süpürüp toz alcam.. tam teşekküüllllüü değil yani.. zaten 10 15 güne kadın gelecek.. idarelik temizlik yapcam :)) yapamicam işler için kociş saolsun kadın tutalımdedi.. hep bebiş oluncada gelecek ayda 1 yeter..

yaaaaa 1 kilo almışım... çok erken değilmi... üstelik iştahsızlığım da vardı 2 gündür anca azıcık düzeldim... iştahsızım ama sadece patates puaça simit yiyordum... sonunda patladı bu üçlü bünyemde (( zaten 67 ile hamiş kalmıştım... şimdi 67.9 geldim bu sabah ((((((((( artık düzelik sebzeye başlamalıyım ((((( hemde acilll....... hayır faydalı beslenip kilo alsam takmicam.. ne et ne sebze ne süt ne yumurta onları yiyemiyorum ki henüz ((((((((((((

günaydın kızlar

bugün benim gibi enerjik uyanan çokmuş bulantılar geçmeye başlamış

hepimize güzel bir gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…