ayyyy inşallaaaah çatlamak üzereyiz eşimle
gönlümde hep kız var ama eşim erkek istiyor
kız olursa kendim için erkek olursa eşim için sevineceğim
gerçi ne fark eder kız da olsa erkekte olsa canımızdan bir parça...
aynı durumdayız canım... kocişe şimdiden aşılıyorum kız babası olmanın ayrıcalığını ve kız evlat has evlat mantığını... geçen gün o kadar çok kız dedinki erkek olursa nerdeyse üzülcem dedi :)))))
ben de hazıranda hamile kaldım martta inş anne olacağım cok mutluyum ve heyecanlıyım
o zaman hoşgeldin aramızaaaa :))
hoşgeldin canım aramıza, hayırlıs olsun bebişkon...
listemize ekledim seni de..
arkadaşım olmuyo ama küsücem haaabak haftalardır burdayım ama hala listede yokum ((( beni de ekleyiver daaaa
Doktordan geldiiikkk
Bugun dra gittik 3 lu test icin dr 4lu test yapalim hem daha iyi dedi
ultrason olcumlerimiz iyi cikti
Bebisimin olculeri,organlari cok sukur iyi
Kocaman bir cikolata yemistim gitmeden once
Ama bizimki oyle bir kivrilmiski yusyuvarlak nerdeyse bacaklari yine kapamis
Heryeri oynuyor ama bacaklari hic acmiyor,1-2 saniye acinca dr cikinti yok kiz gibi ama kesin konusamam dedi
Benim tabloda erkek yazmistik basta cunku baska bir dr oyle demisti,benim de icime kiz doguyor zaten dr da kiz diye kaydetti
Bir ay sonrasina detayli ultrason 4 boyutlu icin bakirkoy ultramede yonlendirdi cd veriyorlarmis daha aramadim fiyati bilmiyorum henuz
Tabi bende eksik olmayan idrar yolu enfeksiyonu yine cikti ve augmentin verdi
kramplar icin de magnezyum positive,Tetanoz asini yaptir dedi.COk kilo almis oldugum icin duzenli yuruyus yap hamurisi yeme dedi.$lu teste 114 tl verdik malesef.Hizmet hastanesi bizi nerdeyse soydu ama onemli degil druma cok guveniyorum
Bebegimi gormek ne guzel bir duygu yaaa,bide opup koklasam..
o da kötü :) bi oğlum diye sevdin bi kızım diye... çocuk da şaşmıştır bu işe :))) neyse bir dahaki net oluarak belli olur herhelde :))
bide merak ettim kaç kiloydun da kaç kilo aldın da doktor kızdı?
aynı durumdayız canım... kocişe şimdiden aşılıyorum kız babası olmanın ayrıcalığını ve kız evlat has evlat mantığını... geçen gün o kadar çok kız dedinki erkek olursa nerdeyse üzülcem dedi :)))))
arkadaşım olmuyo ama küsücem haaabak haftalardır burdayım ama hala listede yokum ((( beni de ekleyiver daaaa
o da kötü :) bi oğlum diye sevdin bi kızım diye... çocuk da şaşmıştır bu işe :))) neyse bir dahaki net oluarak belli olur herhelde :))
evet ben de merak ettim kaç kilo aldın? sorması ayıp
65tim 70,5 olmusum,hamurisine son artik
65 tim 70,5 olmusum hamurisine son artik:26:
11 ile 13.haftalar arasında yapılıyor ikili test.fakat doktor bebeğin baş popo mesafesini ölçüyor,45 mm üstünde ise ikili test yapıyor,yoksa yanlış sonuç alınacağı için erteliyor.bende öyle olmuştu bu yüzden detaylı biliyorum.ultrason sonuçları bazen hafta ile orantılı olamayabiliyor çünkü,hayırlısı olsun tatlım
günaydın günaydın günaydın :)
keyifli uyandım umarım hepiniz keyifli uyanırsınız ve tüm günümüz mutlu mutlu geçer :)[/QUOTE
GÜNAYDIN güzel anne adayları inşallah hepimiz minik yavrularımızı sağlıklı olarak kucağımıza alırız ve bir ömür beraber oluruz,ben 11+4 oldum bu gün doktor randevum 12 de çok özledim miniğimi çok heyecanlıyım )))
keyifli uyandım umarım hepiniz keyifli uyanırsınız ve tüm günümüz mutlu mutlu geçer :)
keyifli uyandım umarım hepiniz keyifli uyanırsınız ve tüm günümüz mutlu mutlu geçer :)[/QUOTE
GÜNAYDIN güzel anne adayları inşallah hepimiz minik yavrularımızı sağlıklı olarak kucağımıza alırız ve bir ömür beraber oluruz,ben 11+4 oldum bu gün doktor randevum 12 de çok özledim miniğimi çok heyecanlıyım )))
ne güzell.. çok şanslısın.. bu topikteki herkes senin yerinde olmak ister.. :)) bol çikolata ye gitmeden 1 saat önce.. bol bol tepiklesin seni bebiş :))
günadın canım.. aynen bende.... artık silkelenip kendime gelmem lazım.. geçen gün uzun zamandır mutfağa girip yemek yaptım.. bugünde temizliık yapıcam inşallah :)) yarında misafir geliyo 2 günlüğüne... hayata dönme vaktim geldi.. dün ilk defa akşam midem bulanmadı... :)) çok keyifliyim yani.. maşallah hepimize
dün bizdede temizlik vardı, ama yapan ben değil eşimdi :) camları sildi süpürdü ve sildi :) bende basitcene toz aldım :) aman dikkat et eğilip kalkarken, yerleri silerken bebeği sıkıştırma ve çok eğilip kalkarsan mide bulantıların yine başlar bilmiş ol, 12. haftadan önce bende öyleydi son 4 haftadır hiç bulantım yok çok şükür.
ayrıca helal olsun bu halinle 2 günlük yatılı misafir, ben çay içmeye bile istemiyorum kimseyi, sonra bel ağrısından uykusuz her gece oluyor...
günaydın kızlar bugün her ne hikmetse işe gelmek istedimevde durunca sıkılacağımı biliyorum çünkü işteyim şimdi nette geziniyorum ama
günaydın canım.. ne güzel işte demek ki bugün burdaki herkes enerjik :))değmesin nazar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?