Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

benimde 12 haftalıkken söylemedi doktorum cinsiyetini şimdi bekliyorum bidahaki kontrolde 17 haftalık olucam söyler inşallah artık. Bir oğlumuz var kız olsun istiyoruz aslında ama tabii ki allahın gücüne gitmesin sağlıklı gelsin diyoruz hep. Eşim çok güldürüyo beni o benden daha hamiş hani yasak olmasa onu üye yapıcam buraya Sürekli internetten cinsiyet tahmini linkleri filan yolluyo bişeyler okuyo araştırıyo bi heyecan bi panik hahahaha noluyor diyorum ben bu kadar takmıyorum

Bende de aynı durum var,herkes erkek diyor bana.Ben de önceden beri hep erkek olsun isterdim ama hamile kalınca tüm işler değişti tabi erkek kız diye tahmin bile edemiyorum sağlıklı olsun hayılıolsun diyorum sadece.Benim drum da ikili test sırasında bana kız dedi ama %20lik bi ihtimal verdi yani aslında salladı ben çok tutturunca:>ekim başında üçlü test var o zaman belli olacakmış.hayırlısı bakalım ama çatlıcam valla 9 ay dolmadan meraktan:>

merhaba 11 + 3 günlük hamişim yarın randevum var doktorumla 2 li test istermi acaba ?

bütün kız bebek hayaliyle yanıp tutuşan anne adaylarının çok hoşuna gitmiştir bu yazı,eminim,bende öyle oldu walla:)

merhaba 11 + 3 günlük hamişim yarın randevum var doktorumla 2 li test istermi acaba ?

11 ile 13.haftalar arasında yapılıyor ikili test.fakat doktor bebeğin baş popo mesafesini ölçüyor,45 mm üstünde ise ikili test yapıyor,yoksa yanlış sonuç alınacağı için erteliyor.bende öyle olmuştu bu yüzden detaylı biliyorum.ultrason sonuçları bazen hafta ile orantılı olamayabiliyor çünkü,hayırlısı olsun tatlım

Doktordan geldiiikkk
Bugun dra gittik 3 lu test icin dr 4lu test yapalim hem daha iyi dedi
ultrason olcumlerimiz iyi cikti
Bebisimin olculeri,organlari cok sukur iyi
Kocaman bir cikolata yemistim gitmeden once
Ama bizimki oyle bir kivrilmiski yusyuvarlak nerdeyse bacaklari yine kapamis
Heryeri oynuyor ama bacaklari hic acmiyor,1-2 saniye acinca dr cikinti yok kiz gibi ama kesin konusamam dedi
Benim tabloda erkek yazmistik basta cunku baska bir dr oyle demisti,benim de icime kiz doguyor zaten dr da kiz diye kaydetti
Bir ay sonrasina detayli ultrason 4 boyutlu icin bakirkoy ultramede yonlendirdi cd veriyorlarmis daha aramadim fiyati bilmiyorum henuz
Tabi bende eksik olmayan idrar yolu enfeksiyonu yine cikti ve augmentin verdi
kramplar icin de magnezyum positive,Tetanoz asini yaptir dedi.COk kilo almis oldugum icin duzenli yuruyus yap hamurisi yeme dedi.$lu teste 114 tl verdik malesef.Hizmet hastanesi bizi nerdeyse soydu ama onemli degil druma cok guveniyorum
Bebegimi gormek ne guzel bir duygu yaaa,bide opup koklasam..

tebrik ederim canım test sonuçların iyi çıkmış ya gerisi önemli değil..
ama bebiş karar versin artık kız mı erkek mi dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…