kızlar akşamki demir hapını içmeyi unutmuşumm nasıl telafi edebilirim sizceee
ıspanak ye diycem ama bu mevsimde o da zorbence bi güncükten bi şey olmaz, bundan sonra düzenli alırsın..
ya ben sizi cok kiskaniyorum cunku ne guzel basladiniz ogrenmeyecinsiyetleri, burda 20. haftada soyluyorlar emin olmak icin.. yani 8 haftam var daha..ben yine unisex kiyafetler almaya devam
ya ben sizi cok kiskaniyorum cunku ne guzel basladiniz ogrenmeyecinsiyetleri, burda 20. haftada soyluyorlar emin olmak icin.. yani 8 haftam var daha..ben yine unisex kiyafetler almaya devam
kızlar akşamki demir hapını içmeyi unutmuşumm nasıl telafi edebilirim sizceee
canım bişey olmaz o kadarcıktan, gece içmişsin zaten.. bana öyle bir hap vermedi doktorum yani hiç içmiyorum.. gerçi multivitaminin içinde demir de var sanırım..
Slm hamiş ablalarm :) Denk geldim bende bu sayfaya resmen tesadüf ile , ve benimde ablam hamile ama doktor ona 29 şubat falan demiş tesadüfün bu kadarı :) Cuma günü erkek yeğenim olcağını da öğrendik , mutluyuz işte böyle paylaşmak istedim , herkesin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almasını diliyorum, darısı başıma :)
bende anemi var doktor kan tahlili sonuçlarıma bakınca bayağı bi duraksadı çok düşük çıkmıştı ben günde 2 tane alıyorum ve önümüzdeki 6 ay içmeye devam edecem sakın unutma dedi ama insanlık hali unutuluyo işte
hmm anladım canım o zaman dikkat et, telefonuna anımsatıcı falan koy..
ama 1 kerelik gecikmeden bişey olmaz heralde, takma kafana..
günaydın şekerler. neredeyse herkes bebiş cinsiyetlerini öğrenmiş. benim kontrolüm 11 ekimde o zaman öğrenirim artık( mide bulantım dün sabahtan geceye kadar devam etti. hap içmek zorunda kaldım artık. umarım yakında bu bulantılar geçer.
süt içemiyordum bulantı başladığından beri ama sabah tekrar başlamaya karar verdim ne olursa olsun artık. her şey bebişimiz için :))
kıslar 13 haftalık gebeyim ve bu sabah büyük abdestim siyaha yakın bir renkte geldi normal mi bu doktorum izinden pazartesi dönecekmiş ne yapmam lazım çk kötüyüm ne yapacağıımı bilmiyorum aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ HEPİNİZ...BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR.MİDE BULANTILARIM TAMAMEN GEÇTİ DİYEBİLİRİMMAŞŞŞŞAAALLLAAAHH DİYORUM BUGÜN SAĞLIKOCAĞI KONTROLÜM VAR ORADAKİ EBELER ÇAĞIRDI GEBE TAKİP İÇİN ÖĞLENDEN SONRA ONA GİDİCEM.
BU ARADA FOLİK ASİTE DEVAM EDEN VARMI ARANIZDA.:125::126:
kıslar 13 haftalık gebeyim ve bu sabah büyük abdestim siyaha yakın bir renkte geldi normal mi bu doktorum izinden pazartesi dönecekmiş ne yapmam lazım çk kötüyüm ne yapacağıımı bilmiyorum aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ HEPİNİZ...BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR.MİDE BULANTILARIM TAMAMEN GEÇTİ DİYEBİLİRİMMAŞŞŞŞAAALLLAAAHH DİYORUM BUGÜN SAĞLIKOCAĞI KONTROLÜM VAR ORADAKİ EBELER ÇAĞIRDI GEBE TAKİP İÇİN ÖĞLENDEN SONRA ONA GİDİCEM.
BU ARADA FOLİK ASİTE DEVAM EDEN VARMI ARANIZDA.:125::126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?