Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlar akşamki demir hapını içmeyi unutmuşumm nasıl telafi edebilirim sizceee

slm güzel hamişler...
uzun zamandır giremiyodum bilgisayarım bozulmuştu neyse yenisini aldım forumu takibe kaldığım yerden devam :)
bu arada benim de oğlum olacakmış önceki sayfalara şöyle bi göz gezdirdim de ne çok erkek bebek var 2012 erkek yılı olacak galiba :)
neyse sağlıklı doğsunlar da cinsiyet hiç önemli değil benim için...

ya ben sizi cok kiskaniyorum cunku ne guzel basladiniz ogrenmeyecinsiyetleri, burda 20. haftada soyluyorlar emin olmak icin.. yani 8 haftam var daha..ben yine unisex kiyafetler almaya devam

ya ben sizi cok kiskaniyorum cunku ne guzel basladiniz ogrenmeyecinsiyetleri, burda 20. haftada soyluyorlar emin olmak icin.. yani 8 haftam var daha..ben yine unisex kiyafetler almaya devam

neden o kadar geç söylüyolarki 14-15. haftalrda belli oluyo zaten neyse üzülme sağlıklı olsunda cinsiyetini birazcık merak et :))

GÜNAYDIN GÜZEL HAMİŞLER,

aslında ultrasonda sen bile dikkatli baksan anlarsın belki, o kadar net oluyor yani.. ben doktor söylemeden bamyayı görmüştüm o da söyleyince tam oldu tabi :)
ama boşver az kalmış az daha sabret canım, belki böylesi daha iyidir, heyecan dorukta

kızlar akşamki demir hapını içmeyi unutmuşumm nasıl telafi edebilirim sizceee

canım bişey olmaz o kadarcıktan, gece içmişsin zaten.. bana öyle bir hap vermedi doktorum yani hiç içmiyorum.. gerçi multivitaminin içinde demir de var sanırım..

canım bişey olmaz o kadarcıktan, gece içmişsin zaten.. bana öyle bir hap vermedi doktorum yani hiç içmiyorum.. gerçi multivitaminin içinde demir de var sanırım..

bende anemi var doktor kan tahlili sonuçlarıma bakınca bayağı bi duraksadı çok düşük çıkmıştı ben günde 2 tane alıyorum ve önümüzdeki 6 ay içmeye devam edecem sakın unutma dedi ama insanlık hali unutuluyo işte

teşekkür ederiz canım, sizin de gözünüz aydın.. ben anlamadım zaten bu sene herkesin oğlu oluyo, oğluşlarımıza kız bulamıcaz valla :90:
sizin de eviniz 29 şubatta şenlenir inşallah değişik bi doğum günü olur işte bıdığın fena mı :90::90::90: senide ablanıda bekleriz topiğimize

hmm anladım canım o zaman dikkat et, telefonuna anımsatıcı falan koy..
ama 1 kerelik gecikmeden bişey olmaz heralde, takma kafana..

günaydın şekerler. neredeyse herkes bebiş cinsiyetlerini öğrenmiş. benim kontrolüm 11 ekimde o zaman öğrenirim artık ( mide bulantım dün sabahtan geceye kadar devam etti. hap içmek zorunda kaldım artık. umarım yakında bu bulantılar geçer.
süt içemiyordum bulantı başladığından beri ama sabah tekrar başlamaya karar verdim ne olursa olsun artık. her şey bebişimiz için :))

sanada günaydın canım bende henüz öğrenemedim cinsiyetini mearkla bekliyorum bugün ikili testim var belki orda görünür hepimiz için allahım hayırlısını nasip etsin bu arada süt çok önemliymiş bende kendimi çok zorluyorum gece yatmadan bi bardak içebiliyorum anca herşey bebişler için :119:

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ HEPİNİZ...BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR.MİDE BULANTILARIM TAMAMEN GEÇTİ DİYEBİLİRİM MAŞŞŞŞAAALLLAAAHH DİYORUM BUGÜN SAĞLIKOCAĞI KONTROLÜM VAR ORADAKİ EBELER ÇAĞIRDI GEBE TAKİP İÇİN ÖĞLENDEN SONRA ONA GİDİCEM.
BU ARADA FOLİK ASİTE DEVAM EDEN VARMI ARANIZDA.:125::126:

kıslar 13 haftalık gebeyim ve bu sabah büyük abdestim siyaha yakın bir renkte geldi normal mi bu doktorum izinden pazartesi dönecekmiş ne yapmam lazım çk kötüyüm ne yapacağıımı bilmiyorum aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı

canım su içiyormusun eğer mide bulantından dolayı içmiyorsan rengi koyu olabilir.hatta benim idrarrım da öyle çok koyu renk.ağrı sızın varmı başka rahatsızlığın varmı?

günaydın kızlar

ben hala folik asite devam ediyorum canım hiç aksatmadım

dün yatamadan sütlü cornflakes yemiştim gece tam 6kere uyandım, böbreklerim iyice şaşırmış olmalı:84: uyudum mu uyumadım mı bilemiyorum artık

sağlık ocağındaki kontrolde kan tahlili mi yapıyorlar?? hem hastaneye hem sağlık ocağına mı kontrol oluyorsun canım

demir ve vitamin hapı kullanıyorsan onlar yapar canım...

canım bende bugün öğleden sonra sağlık ocağına gidicem...heralde aşılar için kayıt yapacaklar...birde tetanos aşısı olacağız bildiğim kadarıyla...folik asiti bırakalı benim çok oldu onun yerine doktorum demir ve vitamin-mineral hapı verdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…