Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

içimi rahatladım canım sağol allah korumuş seni de.inşallah artık herşey yolunda gider ve bebeklerimize sağ salim kavuşuruz.hem mutluyum hem korkuyorum duygularımı tarif bile edemiyorum bugün.

canım 14.haftadayım daha geçen haftaya kadar senin gibiydim erkenmi seviniyorum bilmiyorum ama son bi haftadır iyim:)bide ben yorgunluktan ölüyodum kolum kalkmıodu çok şükür enerjimde yerine gelio gibi.

canım 14.haftadayım daha geçen haftaya kadar senin gibiydim erkenmi seviniyorum bilmiyorum ama son bi haftadır iyim:)bide ben yorgunluktan ölüyodum kolum kalkmıodu çok şükür enerjimde yerine gelio gibi.

aynen bende enerjime kavuştum...sanki hamile değilim gibi geliyor çok rahatım 2 haftadır....o bulantılar tiksintiler gitti:))

kızlaaaaar ikili test sonuçlarım bugün çıkmış, çalıştığım için annem telefonla konuşmuş doktorumla. Bütün değerleri çok güzel çıktı, test sonuçları gayet iyi demiş! çok sevindim, yalnız akıntısı var mı diye sormuş, annemde zaman zaman biraz oluyo neden sordunuz diyince yok önemli bişey diil o zaten demiş, akıntı olması çok normal diilmi ki neden sordu bunu merak ettim şimdi. test için zaten olumsuz bişey düşünmüyodum ama insan gene de bi geriliyo sonuç beklerken. Darısı bütün test sonuçlarını bekleyen hamişlere, hayırlı haberlerinizi tez vakitte alırız inşallah.

akıntı bende de oluyor ama bu normal ki...

gözün aydın canım, oh rahatladın işte fena mı oldu.. darısı bütün test yaptıracakların başına..

akıntıyı ben de bilemedim, ama şunu biliyorum ki doktorların bir şüphesi, kafasında bir düşüncesi olunca dosdoğru söylüyorlar, her hangi bir tehlikeyi hiç saptayamamış olmaktansa yanlış saptamayı tercih ediyolar o yüzden önemli bişey olsaydı kesin söylerdi rahat ol bence..
öylesine sormuştur..

evet akıntı normal diye biliyorum ben de hani renk ya da koku olunca sorun olabilir de beyaz akıntı normal oluyo. sormasına anlam verememiştim. Bidahaki randevuda sorarım bişeydenmi şüphelendiniz diye. Ama bişey olsa söylerdi zaten haklısın canım.
Darısı bütün test yaptırıcakların başına tez vakitte güzel haberler alalım inşallah, Allah bebişlerimizi korusun

çok sevindim senin adına bende bugün ikili test yaptırcam ölüyorum heyecandan.inşallah senin gibi güzel sonuçlar alırım. benim akıntım sarı bu sorunmudur sizce bende gidince sorayım aklıma takıldı şimdi

benim de sarı yarın kontrolüm var, söylesem mi dr. a? eşimde yanımda olcak nasıl söyliycem ki off

selam arkadaslar herkese tsk ederim hoşbuldummmmm dün ikili testiem gittim bebiş kocaman olmuş en son gittigimde 8+1 di bu gittiğimde
11+5 haftalıktı....görünce epey şaşırıyor ınsan cunku herseyını gorebılıyorsunuz kıpır kıpr durmuyor yerınde....
doktor ense kalınlığı ölçtü gayet normal dedi sonra bebklerde bulunan bizde bulunmayan bir damar var ona bakıldı oda normal dedi...
burnunu ölçtü :87: ıyı dedi.... sol eli açıktı parmaklarını saydı sağ eli yumruk yapılmıştı ama onunda parmaklarını sayabıldı. sonra amuda kakltı resmen dik durdu ayaklarını rahme dayadı gorduk ama resmedemedik ayaklarını...anlayacagınız koca kafalı koca göbekli bişey olmuş boyu 6cm kilosunu söylemedi.
pipisini gördük erkek dedi ama bıdahakı gelısınıze daha ıyı bakarız dedı...eşim kız istiyordu biraz üzüldü saglıklı sıhhatlı olsunda önemli olan o....
sonra kan verdım kan sonucları cıktıktan sonra rapor verecek şimdilik bu kadar...ikili teste gidecek herkesin ALLAH YARDIMCISI OLSUN.....

benim de sarı yarın kontrolüm var, söylesem mi dr. a? eşimde yanımda olcak nasıl söyliycem ki off

ben bugün sorcam tabi bebişi görünce heyecandan herşeyi unutuyorum ama bunu sormalıyım yarın anlatırım ama bence sende sor hem eşinde duysun ne olcakki eşlerimizden mi çekincezzzz boşver

inşallah güzel haberler alırsın canım. Akıntı zaten zaman zaman sarımsı beyaz gibi oluyor bende de ama koku filan yoksa yada böyle iltihap rengi kahve filan diilse sorun yok diyolar. Sen yine de sor tabi dr una içinde kalmasın bende sorucam bidahaki kontrolümde. Çok da evhamlı biri diilim kafaya taktıkça düşünce gücüyle olumsuz şeyleri üstümüze çektiğimize inanıyorum çünkü. İyi düşünelim iyi olsun

herkese merhabalar hamileliğimi ilk öğrendiğim zaman girmiştim siteye lısteye adımıda yazdırmısdım ama sonra bulantılar faland erken hıc yazamadım ama hergun mutlaka takıp ettım sıteyı sızlerı hepınızı okuyorum yanı ama nedense bırturluı yazaamadım artık dedımkı kendı kendıme ole sadece okumakla olmaz bırazda sen paylasımda bulun dıyerekden yazmaya baslıyorum bugunden ıtıbaren ..:)
şöle kısa bi özgeçmiş yapıyım bende ılk hamılleık zamanımda cok bulantım oldu oyuzden kafamı kaldıramadım kendı ıısmızde calsımanın verdgı rahatlıkla yattım sureklı ( allah calısan annelere yardım etsın dıyorummm cok zor cunku ) suan 15+3 haftalık hamileyim 2 li testım cok ıyı cıkmısıdı buıyuzden doktor 3 lu ve 4 lü testleri yapmayı uygun gormedı. şuara hala 2 gün iyi 2 gün kotu olmakla bırlıkte hayatıma devam edıyorummm anlıcagınız nezaman ıyı nezaman kotu olcam bellı olmuyo tam bıtmıstı derken tekrar baslıyo ama hıcbırı ılk haftalardakı gıbı zor degıl oyuzden bu haftalara gelmemıs arkdslar ıcın soylemek ısterımkı bıraz daha sabretsınler daha rahat olcakalrı zamanlara gelcekler 15 haftadan sonra hemen ekliyim erkek anneis olucam bi oğluşum olucak zaten sitemızde sanırım erkek agırlıklı ( cok kızım olsun ıstemıstımm ama sağlıklı olması en onemlısı )buarada guıter senınle sanırım aynı zamanlardayız çok konuştum ama ıcımde tutmusum nıyeyse yaa sımdıden sonra paylaşımlarımız artar umarım güzel hamişlerr buarada yazmasamda hepiniizi klendıme cok yakın hııseıdıyorumm sabahalrı kalkınca sızı okuamdan gune baslaayamıyorum nedense yaaa canalrım benımmm ha bıde son artık gercekten baydım bılıyorumm ızmırden katılıyorum aranızaaa:))

Allahım hepımızın yardımcısı olsun bu guzel aynı zamanda yorucu bı okadarda mutlu donemımızde hepımızın bebişleirni rabbim korusunn...

herkese slm lar .

canım tekrar hoşgeldin o zaman

evet tam aynı zamanda yüklenmişiz desene :90: benim de erkek bu arada.. umarım bundan sonra da sağ salim birlikte ilerleriz.. bulantıların artık tekliyor baksana, heralde bitmesine az kalmıştır..

kızlar bişey dicem,

ben yine acıktım

Kızlar merhaba, bende sürekli forumda takipteyim ama her zaman yazamıyorum işyerinde olduğum için.Bugün kontrole gittim ve kızım olacağını öğrendim.Çok mutluyum hemen cicili bicili kıyafetler almaya başlayacağım :82: Bulantılarım baya azaldı.İştahım açıldı göbüşüm çıktı hatta baya Şu an için herşey normal ilerliyor, doğum tarihi 10/03/2011 görünüyor ama daha net değil sanırım.hayırlısı hepimizin için.

tebrikler güzel haberlerle geldin darısı başımıza artık :)

Slm hamiş ablalarm :) Denk geldim bende bu sayfaya resmen tesadüf ile , ve benimde ablam hamile ama doktor ona 29 şubat falan demiş tesadüfün bu kadarı :) Cuma günü erkek yeğenim olcağını da öğrendik , mutluyuz işte böyle paylaşmak istedim , herkesin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almasını diliyorum, darısı başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…