Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

sağol canım ya mecbur içicez o zaman, 3 kilo aldım ve daha fazla bu aylarda almak istemiyorum 55 kilo olmuşum 14+3 günlük hamileyim ama napalım yeterki bebişler sağlıklı olsun

büyük ihtimalle verir çünkü 12.haftadan sonra veriyorlarmış canım

çutur yalnız :90::90::90:

yazarken bile ellerim çıtır olamayacağımızı anlatmak için yanlış yazmış

koca çuturlaaaaar

hahahha:76:

:)) valla ben bi an önce tostombul karnım olsun istiyorum hamiş olduğum böle 10 metre öteden görünsün :)) dolmuşa bindiğimde insanlar yer versin atm kuyruklarında bana öncelik versinler kociş eğilsin ayakkabımı giydirsin tv izlerken susadım dediğimdede bana su getirsin ne kadar hain anne oldum demi... çocuğu kullanıom :))))))))))

Slm kızlar

Kızlar size doktor demir hapı ve vitamin verdi mi? Benim kansızlığım yok ama doktor kan hapı da verdi.Bu vitaminle kan hapı çok kilo aldırırmı ya sizler kullanıyormusunuz?

hap verdi çünkü bebişlerimizin 14 15. hafta itibariyle çok fazla proteine ihtiyacı varmış... bu ihtiyacı anca günde 1 kg et yersek karşılarmışız ki bu da sağlık açısından yaradan çok zararı olur.. bu nedenle demir hapı veriliyor.. senin kansızlığın yok ama bebişin sen yemicene göre 1 kg eti onu bi şekilde senden almaya çalışacak... namı diğer kanını kurutacak ve olan sağlığına olacak.. dolayısıyla bebişinde senin stoklar tükenip sen hasta olduğunda o da etkilenecek..

yani kiloyu takmayın kızlar önemli olan bebeğin ve sizin sağlığınız :))

o kabızlıktan çok çekiyorum.. bide körün gözü gb ne zaman markete gitsek geliyo (( e tabi tutmak zorundasın.. tutuncada 1 gün daha gecikiyo... işin kötü kısmı bu akşamda kocişle markete gidicez ve hafif bağırsak hareketlerim var.. yani akşam marketi beklio kesin.. artık kocişde öğrendi.. market reyonlarını gezerken : bil bakalım noldu? diyorum.. gülmeye başlıyo yine mi diye :))) carrefour un dilek kutusuna yazacak artık wc isterim diye

kızlar randevum yarın saat 15.00 ertelenmiş bigün daha beklicem dualarınızı yarında bekliyorum....:119::119:

Mutluluğumu sizlerle paylaşmaktanda çok mutluyum:))))
Arkadaşlar bu nasıl bir mucize ya.bebeğim 13haftalık ve 7 cm.Okadar küçük bişeyki Ama utrasonda elini kolunu parmaklarını ve ağzını açıp kapasını net olarak izledik.yazarken bile heyecanlanıyorum.Gözümün önünden gitmiyo görüntüsü.İnş herkez bebişlerini kucaklarına aldığında o mutluluğu hep birlikte paylaşırız.
HAMİLELİĞİNİZ SAĞLIKLI VE MUTLU İLERLESİN İNŞ.

mrb canım evet bu kadar minikken bile etkilemeyi başarıyolar minişler.. inşallah hepimizin hamileliği rahat geçer ve kucaklarımıza aldıktan sonrasını da burda beraber paylaşırız..

Hayırlı olsun senin de bebişin. Evet bu küçük mucizeler gerçekten insanı derinden sarsıyor. Ve her güzel şey gibi mucizeler de paylaştıkça büyüyorlar galiba.

zaten hep öle değilmidir.. doktora gidip onu görünce 3 gün etkisinden kurtulamıyoruz :))) 4. günden itibarende randevu günüm gelsede onu azcık daha büyümüş görsem demiyormuyuz )))

ya ben nereye yapıştıracağımızı anlamadım profilin neresinde çizelge bölümü var?

canım şu an baktığın sayfanın en üst sağ köşesinde Profilim yazıyor, oraya tıklayınca da kişisel tercihler kısmında çizelge var oraya işteeee
:))

zaten hep öle değilmidir.. doktora gidip onu görünce 3 gün etkisinden kurtulamıyoruz :))) 4. günden itibarende randevu günüm gelsede onu azcık daha büyümüş görsem demiyormuyuz )))

yaaa senin avatarındaki bebiş ne tatlı.. ısırmak serbest mi?

kızlaaarrrr bugün 18:30da doktor randevum var ikili test ve mümkün olursa cinsiyet tahmini.14 haftalık olduk ölüyorum heyecandan ve korkudan.daha önce düşüğüm olduğu için doktordan kötü şeyler duymaktan çok korkuyorum herkes mi böle ben mi bi garip anlamadım.bugün bi an önce bitsin istiyorum:)

kızlar bu arada benim iştahım açıldı canım hep et yemekleri yemek istiyor:))acılı, ekşi filan....tatlıyı hiç çekmiyor canım...

kızlar bu arada benim iştahım açıldı canım hep et yemekleri yemek istiyor:))acılı, ekşi filan....tatlıyı hiç çekmiyor canım...

aynen yemek yiyorum aradan bi saat geçmeden hiçbişey yememiş gibi hissediyorum tabi kilo alırım korkusuyla bi daha yemiorum ama meyveyle takılıyorum:)geçen hafta ise yemek görmek istemiodum hormonlar işte:)

inşallah hayırlı sonuçları alırsın cnm..bnde snn gibiyim bna boş gebelik teşhisi koydular başta..başka bi dr bekleyelm dedi..bekledik ve bebeği gördük ama ilk dr. dediğini yapsaydım şuan kürtaj olmuş ve farketmeden bebeğimden olmuştum..o yüzden şmdi her kontrole gidişimde acayip korkuyorum stres yapıyorum..kndi dr.umdan başkasına gidemiyorum sanki başkaları kötü bişi sölicekmiş yalnz o iyi şeyler söylüyomuş gibi..sonuçta bi kere o psikolojiyi yaşayan bi anne için zor bi durum ve böyle korkman normal..ama mrk etme Allahın koruması altında hepsi hiçbişi olmaz..inşallah gzl hbrlerini alırz

tamam gördüm:)bi bakalım olmuş mu?

tebrikler :)) hemde çok şirin olmuş :))

aynen yemek yiyorum aradan bi saat geçmeden hiçbişey yememiş gibi hissediyorum tabi kilo alırım korkusuyla bi daha yemiorum ama meyveyle takılıyorum:)geçen hafta ise yemek görmek istemiodum hormonlar işte:)

yaaa ne güzel yaaaa.... bende öle olmak istiyorum.. katı yemekten patates puaça simit yemekten içim kurudu... sulu yemek yemeyeli öle çok oldu kii.. yemek bile yapamaz oldum.. kocişe acıom.. kaçıncı haftadasın ne zaman düzeldin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…