hem vitamin hem de demir hapı kullanıyorum bende bir haftadır. Kilo aldırmak konusunda iştah açıcı özelliği yüzünden belki biraz etkili olabilir ama doktorumun söylediği bu hapları hiç içmesende bebeğin ihtiyacı olan herşeyi senden alıcak, senin stokların tükendiği için sonra sen yerine koyamayacaksın o yüzden veriyoruz bu hapları dedi. Yani bünyelerimizin çökmemesi için kilo da alsak içicez mecbur..
demir hapı iştah açarmış ama bu durum kişiden kişiye değişirmiş
ben haftaya gideceğim 2'li teste belki banada verir doktorum hamilelikte gerekli olabiliyor demir. görevi oksijen taşımakmış :)
oksijensiz kalmasın minikler
vitamin hapının kilo aldırdığını duymadım hiç araştırmak lazım:81:
çutur yalnız :90::90::90:
yazarken bile ellerim çıtır olamayacağımızı anlatmak için yanlış yazmış
koca çuturlaaaaar
hahahha:76:
Slm kızlar
Kızlar size doktor demir hapı ve vitamin verdi mi? Benim kansızlığım yok ama doktor kan hapı da verdi.Bu vitaminle kan hapı çok kilo aldırırmı ya sizler kullanıyormusunuz?
GünaydınlarrrrrKabızlık için yapılabilecek tek şey bol su içmek ve meyve yemek.. Ben çözümü bu şekilde buldum. Ve kabız olunca öyle bir göbek oluyor ki, tuvalete gitmek büyük mutluluk ve sonrasında da bakıyorsun minnacık bir göbek
kızlar randevum yarın saat 15.00 ertelenmiş bigün daha beklicem dualarınızı yarında bekliyorum....:119::119:
dualarımız seninle canım çok güzel haberlerle geleceksin inşallah :)
Allah' a emanet canım, güzel haberlerle dön inş.kızlar randevum yarın saat 15.00 ertelenmiş bigün daha beklicem dualarınızı yarında bekliyorum....:119::119:
Mutluluğumu sizlerle paylaşmaktanda çok mutluyum:))))
Arkadaşlar bu nasıl bir mucize ya.bebeğim 13haftalık ve 7 cm.Okadar küçük bişeyki Ama utrasonda elini kolunu parmaklarını ve ağzını açıp kapasını net olarak izledik.yazarken bile heyecanlanıyorum.Gözümün önünden gitmiyo görüntüsü.İnş herkez bebişlerini kucaklarına aldığında o mutluluğu hep birlikte paylaşırız.
HAMİLELİĞİNİZ SAĞLIKLI VE MUTLU İLERLESİN İNŞ.
Arkadaşlar bu nasıl bir mucize ya.bebeğim 13haftalık ve 7 cm.Okadar küçük bişeyki Ama utrasonda elini kolunu parmaklarını ve ağzını açıp kapasını net olarak izledik.yazarken bile heyecanlanıyorum.Gözümün önünden gitmiyo görüntüsü.İnş herkez bebişlerini kucaklarına aldığında o mutluluğu hep birlikte paylaşırız.
kızlar nereye yapıştırıyosunuz?? profilden çizelge bölümüne yapıştıracaksınız
ya ben nereye yapıştıracağımızı anlamadım profilin neresinde çizelge bölümü var?
zaten hep öle değilmidir.. doktora gidip onu görünce 3 gün etkisinden kurtulamıyoruz :))) 4. günden itibarende randevu günüm gelsede onu azcık daha büyümüş görsem demiyormuyuz )))
kızlar bu arada benim iştahım açıldı canım hep et yemekleri yemek istiyor:))acılı, ekşi filan....tatlıyı hiç çekmiyor canım...
kızlaaarrrr bugün 18:30da doktor randevum var ikili test ve mümkün olursa cinsiyet tahmini.14 haftalık olduk ölüyorum heyecandan ve korkudan.daha önce düşüğüm olduğu için doktordan kötü şeyler duymaktan çok korkuyorum herkes mi böle ben mi bi garip anlamadım.bugün bi an önce bitsin istiyorum:)
tamam gördüm:)bi bakalım olmuş mu?
aynen yemek yiyorum aradan bi saat geçmeden hiçbişey yememiş gibi hissediyorum tabi kilo alırım korkusuyla bi daha yemiorum ama meyveyle takılıyorum:)geçen hafta ise yemek görmek istemiodum hormonlar işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?