günaydın çıtır anneler..... şimdilik çıtır göbeler kocaman olunca hep beraber kıtırlığa terfi edicez :))
nasılsınız bugün??? bugünde sonuç beklediğimiz 1 doktor randevumuz var herhalde... inşallah test sonucu iyi çıkar ve inşallah bebiş kıpr kıpr görürsün...
bugün daha iyim.. dündende uykusuz olduğum anca uyandım... biran önce de iyileşmem lazım haftasonu bebiş gelio.. arkdaşlar bize gelio 1 2 günlüğüne ve 3 4 aylık bir yakışıklı bonusları var....
bu sabah göbüşümün altı ağrıyo... özellikle öksürüken hapşırırkrn göbeğimi tutma ihtiyacı duyuyorum... önemli bişey değildir inşallah..
şu an kahvaltım için yumurta haşlıyorum.. inşallah yiyebilirim :)) denicem bakalım... artık kabızlığım hat safhada.. sabah öğle akşam patates yediğimden...
bende haberler böle... :119: ( bu sevimli şey benim de hoşuma gitti)
Baby and Child Age Ticker
kızlar burda takılı kaldım kopyala yapıştır yapıyorum ama olmuyor ayy sinir oldum
günaydın çıtır anneler..... şimdilik çıtır göbeler kocaman olunca hep beraber kıtırlığa terfi edicez :))
nasılsınız bugün??? bugünde sonuç beklediğimiz 1 doktor randevumuz var herhalde... inşallah test sonucu iyi çıkar ve inşallah bebiş kıpr kıpr görürsün...
bugün daha iyim.. dündende uykusuz olduğum anca uyandım... biran önce de iyileşmem lazım haftasonu bebiş gelio.. arkdaşlar bize gelio 1 2 günlüğüne ve 3 4 aylık bir yakışıklı bonusları var....
bu sabah göbüşümün altı ağrıyo... özellikle öksürüken hapşırırkrn göbeğimi tutma ihtiyacı duyuyorum... önemli bişey değildir inşallah..
şu an kahvaltım için yumurta haşlıyorum.. inşallah yiyebilirim :)) denicem bakalım... artık kabızlığım hat safhada.. sabah öğle akşam patates yediğimden...
bende haberler böle... :119: ( bu sevimli şey benim de hoşuma gitti)
sanada günaydın umarım yumurtanı yiyebilirsin ben resmen zeytin hastası oldum yaa.... hastaneden dönüşte hemen yazacam size dualarınız için allah razı olsun
günaydıın....................
biz eşimle bebişimizin kalp atışını ilk duyduğumuzda 2 gün kendimize gelemedik. çook güzel bir duygu . inşallah yakında duyarsın canım.ben son gittiğimde tam doktor başlıyo elleri yok omuriliği diye gösterirken benim yaramaz poposunu kaldırıp 2 bacağını birden indirp kaldırıyodu o kada komikti ki.. her onu yaptığında kendimi tutamayıp güldüm.. her seferinde de doktor uyardı tabi gülme göremiyorum görüntü gidio , gülme resmini alamıyorum :)) tamam deyip sığır gb gülüom :)))
ben de geçen hafta kontrole gittiğimde gülmekten mahvoldum. doktor sabırla bekledi görünce dayanamadım bebişi yine gülme krizine girdim. :))
of ne kadar bahsetttik göresim geldi gene yaawww...... elimde dopler aleti var ama sanırım daha büyümesi lazım bebişimin sadece kendi kalp atışımı duyuyorum henüz bebişinkini duyamadım ordan((
hayırlı olsun oğluşunuz canım. benim de karın düz. hatta dün ikli teste girmek için sırada bekleyenlerden birisi ilk kez mi ultrasona gireceksin dedi hayır dedim ikli test için bekliyorum. aa hiç göbeğin yok ama dedi. onun göbeği epey ortadaydı. önce üzüldüm . eşim de sağolsun yanımdaydı beni teselli etmekle uğraştı. 47.2 ile hamile kaldım. 11+6 yım 48 kiloyumBen doktordan geliyoruum bizimkinin cinsiyeti kesinleştii oğluş geliyor kesin hayırlısıyla16+0 dedi doktor az önde gidiuoruz onun dışında sorunumuz yok şükür .tek derdim 'neden karnım dümdüz hala'idi ona da daha iyi boşver dedi doktorum..Ben gelişimde bir problemmi var acaba diyordum yokmuş şükür..51 le hamile kaldım şu an 52,5 olmuşum
günaydın canım. bugün iyi olmak için erkenden kalkıp giyindim süslendim. otobüse bindim. yolu yarılamadan kıyma kokusu burnumda . noluyoor derken ön koltuktaki kadın kıymalı böreğini yemiş ağzını temizliyordu. bu kadar da olmaz dedim midem alt üst tabiigünaydın anneler ve bonusları nasılsınız bugün:119:
hayırlısı olsun canım . umarım güzel sonuçlar alırsıngünaydın kızlar çok heyecanlıyım bugün ikili tarama testim var dua edin nolurrr
günaydıın....................
Baby and Child Age Ticker
kızlar burda takılı kaldım kopyala yapıştır yapıyorum ama olmuyor ayy sinir oldum
kızlarrr 3 adet link var sona geldiğimde hangisini kopyalıcam.
günaydın güzel anneler, ya da "çutur" annelernasılsınız bugün bakalım? Hmm burdan bomba gibi görünüyosunuz hepiniz maşallah maşallah
Bu kabızlık meselesine gelince bende demir hapı kullanmaya başladıktan sonra başladı bu sorun. Zaten prospektüsünde de yan etki olarak yazıyor, yapıcak bişey yok mu acaba ya hapı da bırakamıyoruz ki:44:
Slm kızlar
Kızlar size doktor demir hapı ve vitamin verdi mi? Benim kansızlığım yok ama doktor kan hapı da verdi.Bu vitaminle kan hapı çok kilo aldırırmı ya sizler kullanıyormusunuz?
günaydın güzel anneler, ya da "çutur" annelernasılsınız bugün bakalım? Hmm burdan bomba gibi görünüyosunuz hepiniz maşallah maşallah
Bu kabızlık meselesine gelince bende demir hapı kullanmaya başladıktan sonra başladı bu sorun. Zaten prospektüsünde de yan etki olarak yazıyor, yapıcak bişey yok mu acaba ya hapı da bırakamıyoruz ki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?