ben başladım doplerimden dımtısları duymaya
sahimi? kaçıncı hafta duydun?? ben geçen hafta denedim duyamadım da birdaha ne zaman denesem diyorum??
yeni yeni işte.. 16. haftaya girdim
ama yakalamak zor oluyor yerini.. büyüdükçe daha rahat duyulur sanırım
ultrason cihazına bi gizil kamera koysalar mesela usg çıktısıyla birlikte monitöre bakan iki şapşal surat resmi de verseler yanında güzel anı olur du
Ben doktordan geliyoruum bizimkinin cinsiyeti kesinleştii oğluş geliyor kesin hayırlısıyla16+0 dedi doktor az önde gidiuoruz onun dışında sorunumuz yok şükür .tek derdim 'neden karnım dümdüz hala'idi ona da daha iyi boşver dedi doktorum..Ben gelişimde bir problemmi var acaba diyordum yokmuş şükür..51 le hamile kaldım şu an 52,5 olmuşum
Ben doktordan geliyoruum bizimkinin cinsiyeti kesinleştii oğluş geliyor kesin hayırlısıyla16+0 dedi doktor az önde gidiuoruz onun dışında sorunumuz yok şükür .tek derdim 'neden karnım dümdüz hala'idi ona da daha iyi boşver dedi doktorum..Ben gelişimde bir problemmi var acaba diyordum yokmuş şükür..51 le hamile kaldım şu an 52,5 olmuşum
çok tebrik ederim canım
tebrikler canım.... ne güzel artık bebiş diye değil oğluş diye sevcen :)) mağzaları gezerken geneli gezmene gerek kalmadı gidicen reyon belli :))
tabi tabi.. ama dertleşme yeri değil bu topic sevinç ve heyecan pasylaşma yeri çok şükür :)) bu topikte en az diğeri kadar güzel :)) herkes birbirinin heyecanını paylaşıp birbirine yardımcı oluyor :)) ,nşallah hamileliğin iyi geçiyırdur :)
hayırlısı olsun inşallah,ne güzel öğrendin cinsiyetini..karnınıda sorun etme..ben napiim 11+4 üm şimdiden kocaman karnım var gerçi bende 1.3 kg aldım 46 ile hamile kalmıştım,doktorum ikinci gebeliklerde karın daha çabuk çıkar dedi..leblebi yutmuş solucan gibi duruyorum:)ayyyy bizde öğrenelim artık yaaaa,dayanamıyor insan..
Slm herkese...Uzun zamandır giremedim tatile gitmiştik eşim ben ve bebişle:>:>Yüzdük yüzdük geldik,harikaydı:>Gitmeden önce de ikili testimi yaptırmıştım hiçbir sorun çıkmamıştı Allaha şükür,bide bebişimizi gördük harikaydı eşimin de benim de ağzımız iki karış açık kaldı nasıl hareketliydi anlatamam,eller kollar tam yüzer pozisyorda müthişti:)pür neşe gittik tatile.:)13+6 yım şuan ve 2 kilo almışım başından beri hatta,2 kilonun 1 kilosu da tatilden geldi,karnımda çıktı,çok olmasada çıktı azıcık ama çok sert bir karnım var.Dün karnımda bir dalgalanma hissettim baktım karnıma resmen tekmeliyor muydu neydiartık bilemiyorum ama nasıl belliydi anlatamam size karnımda yükselme alçalmalar oldu gözümle gördüm resmen.bidaha olsun diye bekliyorum ama yok olmuyor,harikaydı
bende hiç kilo almadım daha. 11+3 teyim
endişelendiriyo biraz bu durum normal mi acaba? hatta kilo bile verdim biraz hiç bulantım olmamasına rağmen
doktorum bana kilo durumunun gayet normal hatta iyi bile olduğunu söyledi..normali hiç almamak yada en fazla 2 kilo almakmış..için rahat olsun..12 haftadan sonra iştah durumu rayına gireceği için kilo alacaksın hatta sonrasında nereye gidiyorum ben nasıl vericem bu kiloları bile diyeceksin:)endişe etme tatlım,,tecrübeli bir anne ve hamile olarak söylüyorum bunu
canım 15. haftanın içindeyim ve benim ağrılarım yeni değil hamileliğimin 5-6 haftasından beri var, tabi hamilelikten öncede vardı çünkü bende 3 tane disk kayması var
belimin solundan başlıyor yukarı sol ense köküme aşağıda ayak baş parmağıma kadar devam ediyor, hamilelikte bel ağrıları ağırlık merkezi değişikliğinden kasların gerilmesinden vs vs durumlardan normal zaten ama bendeki biraz daha özel bir durum, bu arada eğer ağrın bacağına vuruyorsa seninde daha önceden pekde farkında olmadığın bir bel rahatsızlığın olabilir, umarım hamilelikten dolayı dahada artmaz ve doğumdan sonra kesinlikle çok iyi bir doktora görün, benim doktorum 1938 doğumlu cevval bir kadın , bağdat caddesinde muayenehanesi var ayrıcada amerikan hastanesinde çalışıyor, ana-kız çalışıyorlar ikiside prof ve 1938 doğumlu olanın babasıda türkiye'ye fizik tedavi uzmanlığını ilk getiren kişi...
kızlarrr yarın saat 14.30 da ikili teste girecem aç karınamı gitmem gerekiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?