yumurta akı gibi akıntı oluyor canım bende de, doktorun ilişkiye girmeyin demediyse girmenizde bir sakınca yok.. düşük riski olanlara ilişkiyi yasaklayabiliyolar ama öyle bir risk görmezse yasaklamıyorlar.. benim doktorum haftada 1-2 kez ilişkiye girebilirsiniz dedi bu da yetiyor bize :90:
böyle bir dönemde eşin soğumaz merak etme canım o da en az senin kadar endişeler taşıyodur zaten, ama ilişkiden de korkmana gerek yok bence..
yine de tabi ki doktoruna danışırsan için rahat olur
Günaydın....
Dün tarama testimizi yaptılar. Ense kalınlığı normal çıktı kan sonucuda cumartesiye çıkacak. Doktor normal herşey ama kan sonucunu da bir değerlendirelim dedi. Zaten ölçene kadar canı çıktı adamcağızın:) maşallah bir hareketli anlatamam dr. En sonunda ultrason cihazını biraz sert batırınca durdu benim bebiş. Bu arada bebeğim erkekmiş kıslarr.........
günaydın kızlar :))
sinirlilik haliniz için size bir tavsiyem olacak belliki sizde bu durumdan hoşnut değilsiniz arada sırada bendede oluyor ada çayı içerdim normalde ama hamilelikten dolayı oda yasaklılar arasında onun yerine 1 fincan limonlu ıhlamur da aynı işi görüyor ılık olmak kayıdesiyle tabi için ve rahatlayın beyleri boş yere hırpalamayalım..
ben normalde de gergin ve tahamülsüz bir yapıya sahibim bişi olacaksa olacak beklemeye tahamülüm yoktur buna bide hamilelik hormonları eklenince düşünün halimi :)) eşimde alıştı sana ıhlamur yapimi canım diye soruyo hemen :)) sinirleri yatıştırdığı gibi rahat bir uykuyada zemin hazırlıyor tavsiye ederim..
Günaydın....
Dün tarama testimizi yaptılar. Ense kalınlığı normal çıktı kan sonucuda cumartesiye çıkacak. Doktor normal herşey ama kan sonucunu da bir değerlendirelim dedi. Zaten ölçene kadar canı çıktı adamcağızın:) maşallah bir hareketli anlatamam dr. En sonunda ultrason cihazını biraz sert batırınca durdu benim bebiş. Bu arada bebeğim erkekmiş kıslarr.........
Günaydın....
ilk bebişimiz erkek ne güzel.Hayırlı olsun ne güzel erkenden öğrenmişsiniz.Ben de öğrenmek istiyorum,merakten çatlıyorum valla ya.
quiter merak etmeyen var mıdır acep?kız-erkek ona göre ciciler alıcam ya heyecanlanıyor insan düşününce bile.içim kıpır kıpır oldu:>
bihtercim şuanda söylediğinde yanılma payı oluyormuş ama dr'una bağlıymış biraz da.işinin ehliyse ki bi de 4 boyutlu usg'ye girdiysen tamamdır büyük ihtimal.hayırlı olsun valla.erkenden öğrenmen bana gaz verdi hemen gitmek istiyorum ben de.
Bu arada dogumum subattaymis benim..
mayıs son hafta ve haziranın ilk haftası son adetini görenlerin büyük ihtimalle şubatın sonuna denk gelecek kızlar, içimde öle bir his var, benimkide 6 mart gözüküyor ama şubatta kucağıma alacakmışım gibi geliyor.
bende ilk olarak yarın teste gircem, bakalım cinsiyet beli olcakmı yarın 11+1'im .
kızlar şu kızma işinide şöyle düşünürseniz biraz daha sakin olabilirsiniz belki.
şimdi bizler sinirlenince vücudumuz adrenalin ve kortizon salgılıyor kana. Bu kan bebeğede geçiyor ve bebeğede bizdeki bu iki hormon geçmiş oluyor ve doğduktan sonra sinirlilik hali yüksek bir bebek oluyor. eğer sürekli mutluluk hormonu salgılatmayı başarırsak eğer, mutlu bir bebek oluyor. Sinirlenmeye başladığınız anda sinirlenmeye yatkın bir bebek büyütüp büyütmemek istediğinizi sorgulayın ve ona göre devam edin.
Hatta eşinize şunu dahi söyleyebilirsiniz, şuan sana çok sinirlendim ama bebeğimin sinirli olmasını istemediğimden senden uzak durmak istiyorum der ve arkanızı dönün gidin :)
heheheheheh güldürdün beni ya.... Allahta seni güldürsün:))))) senin kaç aylık cnm nekadar kaldı öğrenmene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?