Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Günaydın....
Dün tarama testimizi yaptılar. Ense kalınlığı normal çıktı kan sonucuda cumartesiye çıkacak. Doktor normal herşey ama kan sonucunu da bir değerlendirelim dedi. Zaten ölçene kadar canı çıktı adamcağızın:) maşallah bir hareketli anlatamam dr. En sonunda ultrason cihazını biraz sert batırınca durdu benim bebiş. Bu arada bebeğim erkekmiş kıslarr.........

Son düzenleme:

benim akıntıda normalde öyle ama biraz yorulunca veya yürüyünce sarı oluyo rengi nedendir bilmem doktorum ilk hafatalar ilişkiyi yasakladı ama şimdi leke olmadığı sürece sorun yok haftada 1-2 kez olabilir dedi ben sarı akıntıdan bile çok tedirgin olduğum için korkuyorum neyse tşk ederim canım

canım çok sevindim tebrikler, darısı bizim de başımıza inşallah ikili testi sağ salim hepimiz atlatırız..
demek oğluşun oluyor
ilk cinsiyeti öğrenen de sen oldun aramızda harika :90:
canım kaç haftalıktı senin merak ettim

ıhlamur ağacını yesem anca yani
o kadar diyim ben sana

Ne güzel, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

çok sevindim cnm darısı hepimizin başına bişi soracam kaç haftalık ki bebişin cinsiyeti belli oldu...

wayyyy cinsiyeti erken belli olmuş
erkek olduğu için sanırım, erkekler daha erken belli oluyor

maşallah bihter, oğluşun olcakmış hayırlı olsun, kan sonuçların da iyi gelir de mutluluğun pekişir inş.

ben sinirli değilim ama çok mutsuzum, bulantım çok arttı, ne yesem ne yapsam çözüm bulamıyorum

ilk bebişimiz erkek ne güzel.Hayırlı olsun ne güzel erkenden öğrenmişsiniz.Ben de öğrenmek istiyorum,merakten çatlıyorum valla ya.

ilk bebişimiz erkek ne güzel.Hayırlı olsun ne güzel erkenden öğrenmişsiniz.Ben de öğrenmek istiyorum,merakten çatlıyorum valla ya.

topiğimizde bu çatlama sesleri kulağa geliyor zaten artık

:) sularımız kaynıyor cinsiyet öğrenmeye gün saydıkça

Bilmem ki doktor tahmini dedi 2 hafta sonra kesinleşir dedi ama gözüm yanılmaz dedi. Birde ben 4 boyutlu renkli ultrosona girdim onunda etkisi vardır.

quiter merak etmeyen var mıdır acep?KIZ-ERKEK ona göre ciciler alıcam ya heyecanlanıyor insan düşününce bile.içim kıpır kıpır oldu:>
Bihtercim şuanda söylediğinde yanılma payı oluyormuş ama dr'una bağlıymış biraz da.İşinin ehliyse ki bi de 4 boyutlu usg'ye girdiysen tamamdır büyük ihtimal.Hayırlı olsun valla.erkenden öğrenmen bana gaz verdi hemen gitmek istiyorum ben de.

heheheheheh güldürdün beni ya.... Allahta seni güldürsün:))))) senin kaç aylık cnm nekadar kaldı öğrenmene?

gunaydin kizlar ben de bugun ikili tarama yaptiracam gecen hafta baska bir dra gitmistim %60 erkek demisti bakalim bugun benim dr ne diyecek,ense kalinligina da bakmisti oylesine iyi demisti insallah hersey yolundadir,kendinize iyi bakin yine yazarim..

Bu arada dogumum subattaymis benim..

mayıs son hafta ve haziranın ilk haftası son adetini görenlerin büyük ihtimalle şubatın sonuna denk gelecek kızlar, içimde öle bir his var, benimkide 6 mart gözüküyor ama şubatta kucağıma alacakmışım gibi geliyor.

bende ilk olarak yarın teste gircem, bakalım cinsiyet beli olcakmı yarın 11+1'im .

kızlar şu kızma işinide şöyle düşünürseniz biraz daha sakin olabilirsiniz belki.

şimdi bizler sinirlenince vücudumuz adrenalin ve kortizon salgılıyor kana. Bu kan bebeğede geçiyor ve bebeğede bizdeki bu iki hormon geçmiş oluyor ve doğduktan sonra sinirlilik hali yüksek bir bebek oluyor. eğer sürekli mutluluk hormonu salgılatmayı başarırsak eğer, mutlu bir bebek oluyor. Sinirlenmeye başladığınız anda sinirlenmeye yatkın bir bebek büyütüp büyütmemek istediğinizi sorgulayın ve ona göre devam edin.
Hatta eşinize şunu dahi söyleyebilirsiniz, şuan sana çok sinirlendim ama bebeğimin sinirli olmasını istemediğimden senden uzak durmak istiyorum der ve arkanızı dönün gidin :)

bayıldım valla,harikasın.Bunu dedikten sonra gülerim zaten ben,o da güler:>barışırız:>:>:>:

heheheheheh güldürdün beni ya.... Allahta seni güldürsün:))))) senin kaç aylık cnm nekadar kaldı öğrenmene?

Şimdi gördüm canım ya benim şuan 9+6 1-2 haftam var ikili test için. Dr bayramdan önce gel dedi,ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum,daha çok büyüsün diye,tabi sorucam tel ile arayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…