Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

slm size iki canli insanlar ben hamileyim 10. haftadayim
mart 15 i dogumum
benim mide bulantim gecti sadece yanma var ve sivi beyaz akintim oluyo
kiloda almadim, 2 hafta midem bulandi atlattim , ama kalcamin ici agriyo, varmi benim gibisi?

hoşgeldin,

kalça ağrısı bende de var ama ben onu tüm gün masabaşı çalışmama bağlıyorum.. bütün baskı sevgili popocuğumda..

benim doktorum civanımın dediğine göre elevite 3.ay dolunca başlanırmış.. işte bayramla bir başlıcam bende.. folik asiti bırakcam artık zaten elevitin içinde de varmış folik asit..

slm size iki canli insanlar ben hamileyim 10. haftadayim
mart 15 i dogumum
benim mide bulantim gecti sadece yanma var ve sivi beyaz akintim oluyo
kiloda almadim, 2 hafta midem bulandi atlattim , ama kalcamin ici agriyo, varmi benim gibisi?

slm canım ne tesadüf bende 10 haftalık hamişim ve doğumumda 15 martbendede mide ağrısı oluyor bulantım yok cok şükür kuyruk sokumundamı batma oluyor benimde ara ara oluyor malesef

benim doktorum civanımın dediğine göre elevite 3.ay dolunca başlanırmış.. işte bayramla bir başlıcam bende.. folik asiti bırakcam artık zaten elevitin içinde de varmış folik asit..

banada 5.haftada verdi eleviti onu kullanıyorum ayrıca folik kullanmıyorum içinde hepsi var zaten baştan bende tedirgin olmuştum niye folik vermedi diye

banada 5.haftada verdi eleviti onu kullanıyorum ayrıca folik kullanmıyorum içinde hepsi var zaten baştan bende tedirgin olmuştum niye folik vermedi diye

yok yok var onun içinde zaten, ekstradan demir falan da var, elevit iştah açıyomuş kızlar şişicez yemekten

Herkese selam

Ben de 12 haftalık oldum ve dün ölçümlerim yapıldı normal çıktı çok şükür,kan verdim ikili test için perşembe alıcam sonuçlarını bakalım,tabi başka testler de yaptırdım doktorum istedi,glukoz,guatr,idrar falan. Onlarda çarşamba çıkıcak.Bu testleri aile hekimliğinde yaptırdım hiç para vermeden :) ölçümler için 55 TL ,ikili test için de 31 TL aldılar Avcılar hospital'da 85 TL 'ye mal oldu ya.
Cumartesi muayne olduğumda ultrason sonucu 12+4 dü.Fakat dünkü ölçümlerde 12+1 görünüyo.Neden bu farklılık anlamadım ben.
Mide bulantım devam ediyor,çok fazla oturduğumda popom ağrıyo benimde.İştahım da çok yok ama son 2 ayda 2 kilo almışım bile

benğm şuan kendş hesaplamam göre 9+5'iz.doktorum bizi haftaya çağırdı 11 haftadayken.ama ben bayram sonra gitmeyi düşünüyorum.biraz daha büyüsün balki cinsiyetini söylerler diye.:>tabi tel açıp sorucam.
buarada mide yuanması hatta yemek borusu yanması bende de var.Sulu salçalı domatesli yemekler yiyemiyorum.zar zor eşime yapıyorum.daha çok yoğurtlu sütlü şeyler canım,içim istiyor.
Ayrıca arkadaşın yazdığı eşler için çelik yelek giyme uygulumasını yapmak lazım valla,göğüs ağrısı fena bişey:>

o zaman ye eksiyi dogur ayseyi :) yedim valla icimin yaglari eridi :)

kızlar dr bana demir hapı ile elevit verdi demir hapını hergün bitane eleviti ise 3 günde bir tane dedi. Acaba size nasıl söylendi. farkllılık var mı ki.

ayy ben 3 gündür bel ağrısından ölüyorum.iş yaptığımda yok yemek kokosu beni mahvettiği için anneme gidiyorum.yani yorulmuyorumda ama bel ağrım inanılmaz.

slm kızlar kaç gündür yoktum ama yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum bişi soracam size aranızda arada bir sarı renkte akıntısı olan varmı özellikle yorulunca oluyo korkuyorum ama kayınvalidem doktora gitmeme izin vermiyo gerek yok diyo bundan dolayı eşimlede ilişkiye girmekten kaçınıyorum bişi olur korkusuyla oda iyice sıkılıyo bu duruma bi akıl verin bana ya bende uzaklaşıp soğursa

yumurta akı gibi akıntı oluyor canım bende de, doktorun ilişkiye girmeyin demediyse girmenizde bir sakınca yok.. düşük riski olanlara ilişkiyi yasaklayabiliyolar ama öyle bir risk görmezse yasaklamıyorlar.. benim doktorum haftada 1-2 kez ilişkiye girebilirsiniz dedi bu da yetiyor bize :90:
böyle bir dönemde eşin soğumaz merak etme canım o da en az senin kadar endişeler taşıyodur zaten, ama ilişkiden de korkmana gerek yok bence..
yine de tabi ki doktoruna danışırsan için rahat olur

Bu arada GÜNAYDIN kızlar,

Bende bugün inanılmaz bir gerginlik, sinirlilik var.. sabah sabah eşime de çattım biraz yok yere galiba umarım anlayışlı olup alttan alır...

Sanki kalbim bile daha hızlı çarpıyor bugün, kavga edesim, birileriyle tartışasım var

offffffff

desene bugün kavga günü quiter
bende dün akşam eşimle tartıştım basit bir meseleden bugün küsüz hiç konuşmayacam onunla

bende dün akşam eşimle tartıştım basit bir meseleden bugün küsüz hiç konuşmayacam onunla

hadi yaa

off cadı olduk biz resmen ama o da bu dönemde çok alttan alması gerektiğini anlasın artık..

ben de bugün o arayana kadar aramıcam..

GÜNAYDINLARRR.....
Kızlar iyi düşünün iyi şeyler olsun gerilmeyin polyanna gibi olun sinirlerden arının...
eşlerinizin sizi anlaması için karnınızın biraz daha büyümesi ve size bakınca hamile olduğunuzun sürekli gözüne gözüne girmesi gerekiyo
keske 70 li yıllarda yaşasaydık diyorum bazen eski türk filimlerindeki erkekler gibi aman karıcım aman karıcım sen hamilesin diye arkamızda dolansalar

hadi yaa

off cadı olduk biz resmen ama o da bu dönemde çok alttan alması gerektiğini anlasın artık..

ben de bugün o arayana kadar aramıcam..

bencede konuşma hatta bize destek için bu topiğimizdeki tüm arkadaşlar eşleriyle konuşmasın yahu biz hamileyiz hiç oluyomu öyle bebişlerin annesini üzmek kırmak, 9 ay boyunca hani kristal vazo idik
9 ay bitince gel bakiim buraya şu borçları bi ödeyelim diyomuş

şaka maka 3 ayı geçti bile, kaldı 6 ay

nazımızı pozumuzu arttıralım kızlar

sonra ilerde pişman olucaz valla, zamanında az daha naz yapaydım keşke diye :90:

az sefa sürmek lazım yahu hamiş sefası

günaydın kızlar :))
sinirlilik haliniz için size bir tavsiyem olacak belliki sizde bu durumdan hoşnut değilsiniz arada sırada bendede oluyor ada çayı içerdim normalde ama hamilelikten dolayı oda yasaklılar arasında onun yerine 1 fincan limonlu ıhlamur da aynı işi görüyor ılık olmak kayıdesiyle tabi için ve rahatlayın beyleri boş yere hırpalamayalım..
ben normalde de gergin ve tahamülsüz bir yapıya sahibim bişi olacaksa olacak beklemeye tahamülüm yoktur buna bide hamilelik hormonları eklenince düşünün halimi :)) eşimde alıştı sana ıhlamur yapimi canım diye soruyo hemen :)) sinirleri yatıştırdığı gibi rahat bir uykuyada zemin hazırlıyor tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…