slm size iki canli insanlarben hamileyim 10. haftadayim
mart 15 i dogumum
benim mide bulantim gecti sadece yanma var ve sivi beyaz akintim oluyo
kiloda almadim, 2 hafta midem bulandi atlattim , ama kalcamin ici agriyo, varmi benim gibisi?
Selam kızlar nasılsınız,nasıl gidiyor hamilelik, ben topiğe çok sık giremiyorum ama geçmişe bakmaya çalışıyorum genelde,dün doktora gittim bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı,ilaç vermedi birde ben vitamin istedim balık falan yiyemiyorum çünkü beslenmem çok ii sayılmaz diye ama şuanlık gerek yok dedi balıgıda 5.aydan sonra yersin dedi ama bazılarınız elevit kullanıyor sanırım her doktor farklı bişe söylüyor anlamadım ben...
slm size iki canli insanlarben hamileyim 10. haftadayim
mart 15 i dogumum
benim mide bulantim gecti sadece yanma var ve sivi beyaz akintim oluyo
kiloda almadim, 2 hafta midem bulandi atlattim , ama kalcamin ici agriyo, varmi benim gibisi?
benim doktorum civanımın dediğine göre elevite 3.ay dolunca başlanırmış.. işte bayramla bir başlıcam bende.. folik asiti bırakcam artık zaten elevitin içinde de varmış folik asit..
banada 5.haftada verdi eleviti onu kullanıyorum ayrıca folik kullanmıyorum içinde hepsi var zaten baştan bende tedirgin olmuştum niye folik vermedi diye
günaydın canım, alttan muyane düşüğe sebep olmaz diye biliyorum ben.. ama sürekli ordan yapması da can sıkıcı tabi göbüşten niye bakmıyolar ki?? bi de turşu için erken demişsin hiç de değillllll
ilk hamile olduğumu öğrendiğim günden beri turşu yiyorum ve ben bunu psikolojik falan sanırdım alakası yok resmen canım çekiyor:90:
slm kızlar kaç gündür yoktum ama yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum bişi soracam size aranızda arada bir sarı renkte akıntısı olan varmı özellikle yorulunca oluyo korkuyorum ama kayınvalidem doktora gitmeme izin vermiyo gerek yok diyo bundan dolayı eşimlede ilişkiye girmekten kaçınıyorum bişi olur korkusuyla oda iyice sıkılıyo bu duruma bi akıl verin bana ya bende uzaklaşıp soğursa
Bu arada GÜNAYDIN kızlar,
Bende bugün inanılmaz bir gerginlik, sinirlilik var.. sabah sabah eşime de çattım biraz yok yere galibaumarım anlayışlı olup alttan alır...
Sanki kalbim bile daha hızlı çarpıyor bugün, kavga edesim, birileriyle tartışasım var
offffffff
desene bugün kavga günü quiter
bende dün akşam eşimle tartıştım basit bir meseleden bugün küsüz hiç konuşmayacam onunla
hadi yaa
off cadı olduk biz resmenama o da bu dönemde çok alttan alması gerektiğini anlasın artık..
ben de bugün o arayana kadar aramıcam..
desene bugün kavga günü quiter
bende dün akşam eşimle tartıştım basit bir meseleden bugün küsüz hiç konuşmayacam onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?