Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

benimde 26 sında ikili test bazı doktorlar 12 hafta olunca cinsiet söylüyormuş ya merak ettim

benim yakın bi arkadaşım da 12 haftalıkken öğrendi, ama doktor söylememiş kendisi bastırmış erkek değil mi bu bakın burda işte görünüyo falan diye :)) doktor da dayanamamış evet erkek demiş..

sanırım görseler de emin olmak için bekliyolar hemen söylemiyolar..
bide erkekler daha erken belli oluyomuş, kızlarınkinin anlaşılması daha uzun sürebiliyormuş..

yaa arkadaşlar yumurta için verdiğiniz bilgilerde haklısınız ama ben sabah kahvaltısında yumurtalı şeyler yemezsem olmuyor.patatesli yumurta ...gibi sebzeli yapıyorum.ve ii pişiriyorum.şimdi içime kurt düştü yemesem mi acaba?

oncelikle kusmadan, bulantisiz, mutlu musmutlu bi gun diliyorum guzel anne adaylari :)
sizlere birsey danismak istiyorum. ben her hafta ultrasona giriyorum ve bu gobekten degil asagidan...sizce bunun bebege zarari varmi? hamile bi arkadasimla konustumda, onceden dusuk yaptigin icin kesinlikle yaptirma diyo. persembe tekrar gidiyorum, bu sefer doktorla konusup gobekten istesem diyorum...
bu arada kendi kendime nazarim degdi, mide bulantilarim basladi. bide daha erken sanirim ama canim acaip tursu istiyo havuc ve lahana tursusu :)) ama kocam turk marketine gidip almadi halaaa :((

merhaba bende 4 defa vajinal ultrasound yaptırdım ve doktorum 12. hafataya kadar vajinal usg yapılacağını söylüyor. özellikle daha önce düşük deneyimin olduysa bu şekilde daha önceden tehlikeler ve riskler belirlenebiliyor. bebeğe kesinlikle zararı yok bebek rahime gömülü zaten, eger usg yasak olsaydı cinsel ilişkinin 100 defa yasak olması gerekirdi. vajinal ultrasound ile tüm yumurtalıklar, rahim, bebek, kesesi daha net takip ediliyor, bence doktorunu dinle..bosuna hipokrat yemini etmiyorlar:)

canım aynı şeyi ben diyecektim arkadaşa benden evvel davranmışsın. aynen katılıyorum söylediklerine banada doktorum çiğ sakın tüketme sende parazite yolaçma ihtimali dışında direk bebeğe geçiyor dedi çiy gidalardaki bakteriler için.
hele çiy yumurtaki en fenalarından biri. süt içemeyen anne adayları endişe etmesin sütü tüketemiyorsa peynir ve yoğurt tu sofrasından eksik etmesin. ben içemiyorum eskiden beri süre gelen demir eksikliğine bağlı anemim var çok yüksek düzeyde çıkmadı testerim ama süt içemediğimi doktoruma sorduğumda içme zati anemi ni tetikler ama yoğurt ve peyniri tüketmeye bak dedi. süt içemeyenler peynir ve yoğurda devam diyorum..:49::49:

evet canım benim faydalı şeyler yemek adına bilinçsizce besinler tüketmemiz gerekiyor bencede dikkat etmek lazım..bende süt içemiyorum ama bol bol ayran tüketiyorum doktorum yoğurtta daha fazla kalsiyum var hatta dedi bana oyüzden stres olmadan iyi beslenmeye dikkat etmek lazım birde pekmez için kızlar pekmezinizi asla ihmal etmeyin bu çok çok öenmli

yaa arkadaşlar yumurta için verdiğiniz bilgilerde haklısınız ama ben sabah kahvaltısında yumurtalı şeyler yemezsem olmuyor.patatesli yumurta ...gibi sebzeli yapıyorum.ve ii pişiriyorum.şimdi içime kurt düştü yemesem mi acaba?

canım yumurta yemende bir sakınca yok günde 1 tane tüketmek lazım eğer tansiyon yada kolstrol gibi bir sıkıntın yoksa alllah korusun..sadece çok iyi pişmiş olmasına dikkat et canım

canım yumurta yemende bir sakınca yok günde 1 tane tüketmek lazım eğer tansiyon yada kolstrol gibi bir sıkıntın yoksa alllah korusun..sadece çok iyi pişmiş olmasına dikkat et canım

Sağol canım,burdakileri okuyunca yanlış mı yapıyorum dedim.Tek yapabildiğim sabah kahvaltısı,ondan sonra çok şey yiyemiyorum akşama kadar.akşam yemeği de yiyemiyorum adam akıllı.Neyse bakalım inşş geçecek bu günler umarım içimdekini yeter kadar besleyebiliyorumdur.

Sağol canım,burdakileri okuyunca yanlış mı yapıyorum dedim.Tek yapabildiğim sabah kahvaltısı,ondan sonra çok şey yiyemiyorum akşama kadar.akşam yemeği de yiyemiyorum adam akıllı.Neyse bakalım inşş geçecek bu günler umarım içimdekini yeter kadar besleyebiliyorumdur.

12.haftadan sonra göbek bağları oluşurmuş ozamandan sonra bizden tamamiyle besleniyorlarmış canım sanırım şimdilik kendimiz için yiyoruz üzülme 3 aydan sonra düzelir diyorlar..benimde bulantılarım geçti şükürler olsun ama miğde yanmam başladı bu defada 3-4 gündür ne zaman bişey yesem 20 dk içinde öiğdem yanıyor ekşiyor meyve tediğimde biraz rahatlıyoruz sizdede oluyormu bunlar

12.haftadan sonra göbek bağları oluşurmuş ozamandan sonra bizden tamamiyle besleniyorlarmış canım sanırım şimdilik kendimiz için yiyoruz üzülme 3 aydan sonra düzelir diyorlar..benimde bulantılarım geçti şükürler olsun ama miğde yanmam başladı bu defada 3-4 gündür ne zaman bişey yesem 20 dk içinde öiğdem yanıyor ekşiyor meyve tediğimde biraz rahatlıyoruz sizdede oluyormu bunlar

evet canım benim doktorum da aynen böyle söyledi, ilk 3 ay serbestsin dedi sadece sakıncalı olan birkaç yiyeceği yeme dedi.. onun dışında 3 aydan sonra tamamen onun verdiği besin listesine uyacağım.. bayramla birlikte başlıyor bu süreç ve ben çok zor olacağını düşünüyorum çünkü iştahım çok kapalı... ama doktora göre her gün süt,et, meyve, salata, ana öğünlerin arasında ara öğünler, haftada 2 kez balık.... yani gözüm korkuyor 6 ay boyunca böyle beslenmek zor olacak

canım çok güzel çıkmış herşey, keyfin yerinde belliki çok sevindim :)

nerede yaptırdın testi, yapan doktorun ünvanı neydi ve neye ne kadar para ödedin?

benim devam ettiğim hastanede 213 tl, daha önce gittiğim hastanede prof yaparsa 300 tl imiş, fiyatlar çok yüksek geldi diğer konularda fiyat yazan arkadaşlar olmuş 40-50 tl ler konuşulurken bu fiyatlar rahatsız etti beni...

ikili test fiyatları ne kadar birbirinden farklı ben özel hastanede muayene oldum muayene ücreti 12 tl:) ultrasonda ense ölçümünü yaptı hiçbir ücret almadı kan tahlili yaptırdım sonra 5 tl ödedik. daha önceden batıdaydık daha pahalıydı şimdi görev dolayısıyla Siirtteyiz burda özel hastaneler çok uygun.

SELAM KISLAR
BUGÜN SAAT 7 GİBİ İKİLİ TARAMAM VAR. YAPTIRMAYA KARAR VERDİM. BELKİ CİNSİYETİNİDE GÖSTERİR DİYE ÇOK HEECANLIYIM. İÇİMDEN KIZ OLSUN YADA ERKEK OLSUN DİYEMİYORUM. NE OLURSA OLSUN AMA SAĞLIKLI OLSUN. İNŞALLAH YOĞUN ISRARLARIMLA DOKTORUM SÖYLER . doppler ultrason A GİRECEM İNŞALLAH GÖRÜNÜR...

evet canım benim doktorum da aynen böyle söyledi, ilk 3 ay serbestsin dedi sadece sakıncalı olan birkaç yiyeceği yeme dedi.. onun dışında 3 aydan sonra tamamen onun verdiği besin listesine uyacağım.. bayramla birlikte başlıyor bu süreç ve ben çok zor olacağını düşünüyorum çünkü iştahım çok kapalı... ama doktora göre her gün süt,et, meyve, salata, ana öğünlerin arasında ara öğünler, haftada 2 kez balık.... yani gözüm korkuyor 6 ay boyunca böyle beslenmek zor olacak

sana soru sordm kaçtın görmedn agzımda bi acılık var ve geçmiyo napmalıyım yaşayan varmı ranızda ltfen cvp vern

SELAM KISLAR
BUGÜN SAAT 7 GİBİ İKİLİ TARAMAM VAR. YAPTIRMAYA KARAR VERDİM. BELKİ CİNSİYETİNİDE GÖSTERİR DİYE ÇOK HEECANLIYIM. İÇİMDEN KIZ OLSUN YADA ERKEK OLSUN DİYEMİYORUM. NE OLURSA OLSUN AMA SAĞLIKLI OLSUN. İNŞALLAH YOĞUN ISRARLARIMLA DOKTORUM SÖYLER . doppler ultrason A GİRECEM İNŞALLAH GÖRÜNÜR...

canım hadi sağlıklı sonuçlarla dön inşallah.. bize haber vermeyi sakın unutma :) aramızda ikinci giden sen olcaksın ikili teste, rizbay baya ballandırmıştı çok keyifli geçmiş umarım seninki de öyle olur..

sana soru sordm kaçtın görmedn agzımda bi acılık var ve geçmiyo napmalıyım yaşayan varmı ranızda ltfen cvp vern

özgecim bendede vardı o sanki demir pas gibi değişik bir tad vardı garip ama gerçek geçti şimdilerde yanlız şimdide ara ara burnum kanıyor ve diş etlerim kanıyor sürekli..bu arada nasılsın tatlım yolunda demi herşey görüşmeyeli

ikili test fiyatları ne kadar birbirinden farklı ben özel hastanede muayene oldum muayene ücreti 12 tl:) ultrasonda ense ölçümünü yaptı hiçbir ücret almadı kan tahlili yaptırdım sonra 5 tl ödedik. daha önceden batıdaydık daha pahalıydı şimdi görev dolayısıyla Siirtteyiz burda özel hastaneler çok uygun.

şaka gibi ya, inanmıyorum...

eşimle dün akşam sonunda ortak yolu bulduk, perşembe günü marmara üniversitesi hastanesinde randevum var, haftaya perşembede gebeliğimin takip edildiği hastanede, iki taraftada teste gircem, ben sadece marmaraya gitmek istiyordum ama eşim şart koştu marmarayı istiyorsan central dada işlem yapılacak diye...

Back