Selam kızlar.Bende doktora gittim kontrole herşey yolunda şükürler olsun.Birde süt içip güzelce yiyebilsem hiç sorun yok ama içim almıyoDoktorum 2 hafta sonra gel cinsiyetinede bakalım dedi öyle heyecanlandımki..Bu arada miniğim hiç yerinde durmuyor daha 10 haftacık ama maşşallah içerde taklalar atıyo:)Rabbim herkeze sağlıklı gebelik nasip etsiiinn..
SELAM CANIM HOŞGELDİN LİSTEMİZE EKLEDİM SENİ
hayırlı olsun bebişin
merak etme boş yere yaptığımız bu endişeler herşeyden daha zararlı unutma
o yüzden içini ferah tut canım
göğüs acın azaldıysa şanslısın bence :) benim de bazen azalıyor bazen tamamen geçiyor sonra bi gün geliyor yine berbat bir acı uçlarda..
oncelikle kusmadan, bulantisiz, mutlu musmutlu bi gun diliyorum guzel anne adaylari :)
sizlere birsey danismak istiyorum. ben her hafta ultrasona giriyorum ve bu gobekten degil asagidan...sizce bunun bebege zarari varmi? hamile bi arkadasimla konustumda, onceden dusuk yaptigin icin kesinlikle yaptirma diyo. persembe tekrar gidiyorum, bu sefer doktorla konusup gobekten istesem diyorum...
bu arada kendi kendime nazarim degdi, mide bulantilarim basladi. bide daha erken sanirim ama canim acaip tursu istiyo havuc ve lahana tursusu :)) ama kocam turk marketine gidip almadi halaaa(
ayy canim cok sevindim adina.. daha erken degilmi ya hissetmek icin, ben iki hafta geriyim senden ve artik biseleri hissetmek istiyorum bende, hamile oldugumu anlamak :) cinsiyet icinde erken gibi 12. haftada insallah gorebilirsin :) sut ve rafadan yumurtayi atlama canim, beyin icin yumurta cok onemliymis..
kızlar bir çoğunuz biliyorsunuz kızılcık ile olan aşkımı :)
ben kızılcığa artık hiç şeker koymadan yapıyorum, kuru kayısı miktarını artırdım çünkü ve tadı inanılmaz lezzetli,eşim de benimle beraber içiyor :)
işte bu artan kayısı kurusu sayesinde artık hergün tuvalete çıkabiliyorum, içeriğindeki o kadar kızılcığa rağmen bunu yaşabildiğime inanamıyorum ayrıca bir malatyalı olarak kayısının bende hiç etkisi olmadığını bu zamana kadar düşünürdüm,bünye alışmış derdik ama hamilelikte değişti işler.
özellikle bu kızılcık bazlı meyve içeçeğimi idrar yolu enfeksiyonu + kabızlık yaşayanlara tavsiye ediyorum, süper süper süper :)
toprağım (bu topraklık komşunuz olan Kahramanmaraş'tan geliyor) bu kızılcığı nerden buluyorsun
taze mi kurumu hangisi isede nerden bulunur bu bitki
taze kızılcık canım, pazarlarda satılmaya başlandı, henüz yeni yeni büyük bir pazarda tek tezgahta satılıyor ben bu aralar baya bir pazar geziyorum da yok kremdi yok fındıktı :) şuanda kilosu ortalama 7 tl den satılıyor, ben kilo kilo alıp yıkadıktan sonra buzluğa atıyorum fazlasını, genelde 1 kilosunu da hemen kaynatıp suyunu çıkarıyorum,buzluğa bol bol stok yapıyorum ki mevsimi geçtiğindede elimde bolca olsun, loğusalıktada işe yarayacak birşey çünkü, hiç birşey olmazsa loğusa şerbetini ondan hazırlarım inanılmaz lezzetli oldu :)
oncelikle kusmadan, bulantisiz, mutlu musmutlu bi gun diliyorum guzel anne adaylari :)
sizlere birsey danismak istiyorum. ben her hafta ultrasona giriyorum ve bu gobekten degil asagidan...sizce bunun bebege zarari varmi? hamile bi arkadasimla konustumda, onceden dusuk yaptigin icin kesinlikle yaptirma diyo. persembe tekrar gidiyorum, bu sefer doktorla konusup gobekten istesem diyorum...
bu arada kendi kendime nazarim degdi, mide bulantilarim basladi. bide daha erken sanirim ama canim acaip tursu istiyo havuc ve lahana tursusu :)) ama kocam turk marketine gidip almadi halaaa(
yaş fındığını buldun mu peki, burdaki bütün gebeşleri tutuşturmuştun bi ara :90:
canım yazdığını gödükten sonra cevap vermeden duramadım rafadan yumurta yemek hamilelikte tavsiye edilen birşey değil az pişmiş et tavuk vs.çiğköfte az pişmiş yumurta içinde canlı organizmaların bakterilerin yaşadığı anlamına geliyor bunlarda bizim bebeklerimiz için çok sakıncalı canım
oooh kızlar bu şerbet tarifleriyle 300 kilo olcaz valla :90:
çok da sağlıklı ve lezzetli geliyor kulağa, ben hiç yapmadım şimdiye kadar ama yapsam mı acaba diye düşünür oldum
bi de o yasak bu yasak, bu sıcak havalarda içecek bişey bulamıyorum
ayran su soda başka bişicik yok
guiter im soda tüketirken dikkat ediyorsun dii soda zararlı maden suyu esas olan ama her soda maden suyu olmadığı gibi her maden suyuda maden suyu değil beli başlı firmalar dışında gerisi suya basıyor c02 gazını insafsızlar bize sorsan hepsi soda ama ikisi bir birinden çok faklı bende hamile kalınca öğrendim aradaki farkı önceden pek içmesemde arada bir tüketiyordum sodayı. sağlıklı bir insana bile zararı olduğunu duyunca göz bebeklerim büyüdü valla :))
hangisini içmeliyiz peki canım??
bu arada ben de süt içemiyorum doktoruma sordum çok az nesquikle içebilirsin ya da meyveyle blenderdan geçirip iç dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?