Aynen martta av yasağı geliyor. Hamur işinden daha faydalı. Bence deniz ürünleri olmalıydıBalık mevsimi geçmek üzere
Valla hepsi pahalı. Domates 7 lira, kıvırcık 5lira turp havuç desen öyle
Sürprizler guzeldirSağ gösterip sol vurmak en iyisiSürpriz olsun tadı kaçmasın
Bak daha da şüphe ettimÖyle ise çok ayıp etmiş olurum hiç yakışmaz
Bi gidemedin minikKimse tarifi belirleyip de tabak hazırlamasını beni bekleyin
İskorpit tutsunBak daha da şüphe ettimben adamı göndereyim balığa nede olsa her birinden tutuyor illaki bilinmeyen birini yaparım
Hamur işimi yapacaklarmışAynen martta av yasağı geliyor. Hamur işinden daha faydalı. Bence deniz ürünleri olmalıydı
Valla hepsi pahalı. Domates 7 lira, kıvırcık 5lira turp havuç desen öyle
Kopamiyor benden iki gozumun cicegiBi gidemedin minik
Aynen sürprizler çok güzeldir.Hep sizi düşündüğümdenSürprizler guzeldir
Artık ara zamanı gelmiş olmalı bence. Çünkü arka arkaya çok yaptık. Yada kış sebzeleri ile yapılan yemekler olabilirHamur işimi yapacaklarmış
Tutsun elinde dursun lazım olacakBak daha da şüphe ettimben adamı göndereyim balığa nede olsa her birinden tutuyor illaki bilinmeyen birini yaparım
Allah razı olsunAynen sürprizler çok güzeldir.Hep sizi düşündüğümden
Nasip kısmet bakalım:)Niye ya ondan önce soğuk mezeler ondan önce yöresel yaptık:)Artık ara zamanı gelmiş olmalı bence. Çünkü arka arkaya çok yaptık. Yada kış sebzeleri ile yapılan yemekler olabilir
Güzel şeyler çıkacakAllah razı olsunBakalim kurumundan ne cikacak
Gerçi orası öyleNasip kısmet bakalım:)Niye ya ondan önce soğuk mezeler ondan önce yöresel yaptık:)
Kim sorarsa kutumuzdan yazmıştımGüzel şeyler çıkacak
yemeklerden kopamiyr oKopamiyor benden iki gozumun cicegi
Çünkü bu mevsimde sadece kış sebzeleri var.Onlar dışında yapılsın istemiyoruz.Onlarlada bilindik güzel tarif çok fazla çıkmaz.Gerçi orası öyleama hiç sebze yemegi yapmıyoruz
Ben anladımKim sorarsa kutumuzdan yazmıştım
Yok yok. Benim de etkim varyemeklerden kopamiyr o