En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yeni evliyim öyle aman aman el maharetim yok yapabileceğime inandığım kategori olursa seve seve katılırım
Ohooo ben ilk evlendigimde yaptigim pilavlar dillere destandiama bogazdan gecmedigi icinsimdi pasta ustasi gelsin yarisirimisleyen demir misali denedikce elin alisir gecen nevoyla saydik 15 16 yarismalara katilisim saniri.hala pes etmedim

Burasıda Beyşehir Konya kar yağdı biraz Antalyada hortum kasırga falan çıkmış..
ALLAHIM afetinden korusun herkesi
Evet ya bizim arkadaşlar da video attı bayağı bayağı böyle ceviz kadar dollar yağmış ve bir tane alışveriş merkezine sığınmışlar da en son

Ah benim güzel kuzenim de Ordu'da öğretmen Ordu çok seviyorum ama çok temiz bir şehir
Evet, sakin bir şehir:) Misal İstanbul gibi daracık, tek sıra halinde yürüdüdüğümüz kaldırımlar gibi değil kaldırımları
Deniz kenarı yürüyüş yerleri at koşturacak kadar geniş Nerede Öğretmenlik yapıyor, merkezde mi:)

Akkuş sanirim ama unyede oturuyor Orduyu seviyorum evet genis ferah Karadeniz'e giderken hep uğradığım bir şehir Özellikle Sahil şeridinde bir yerde hep Kahveciler var orada kahve almaya dururum orada pek Park imkanı bulamadığım için arabaları çileden çıkarıyorum birkaç dakika çok yoğun ama trafiği

Evet o kahvecilerde sürekli gittiğim kafe var:) Ana yol hep öyle vızır vızır arabalar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…