- 22 Temmuz 2017
- 45.003
- 133.219
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim aşkom sen nasılsınAşkom,nasılsın?![]()
Biz tarhanayı bile buzdolabında saklıyoruzO çok dayanmaz canım kuru hali belki yıllarca kalır.Buzdolabında saklarsanız
Ben bez bir torbaya koydum.Sebzelikte duruyor.2 yıl kalsa o şekilde bir şey olmaz.
Ben de iyiyim aşkom,şükürİyiyim aşkom sen nasılsın![]()
Bilirim seversinAsla hayır demem![]()
3 gündür hiç şeker yemedim jenna benim için rekorMasallah diyelim,devamı gelsin![]()
Masallah canım,yakında iyice alışır vücudunBilirim seversin
3 gündür hiç şeker yemedim jenna benim için rekor![]()
AretimAretim![]()
İyi akşamlar![]()
Umarım jenna. İdolüm sensin biliyorsun, senin gibi olmak isterimMasallah canım,yakında iyice alışır vücudun![]()
Senden başka hareket eden var mıydı?![]()
Aa ,şaşırdım, niye ki![]()
Sadece FilizCan yürümüş![]()
Yuzde guzelde üye listeye girdi bölundü bide diger takimlarda yuzde 4 yuzde 3ler vardi amannn yesinler bizimkinlerAcılara yürüyor,korkmuyormuş![]()
Estağfurullah canımUmarım jenna. İdolüm sensin biliyorsun, senin gibi olmak isterim![]()
Bu hafta da böyle olsunYuzde guzelde üye listeye girdi bölundü bide diger takimlarda yuzde 4 yuzde 3ler vardi amannn yesinler bizimkinler![]()
Batırdılar takımıYuzde guzelde üye listeye girdi bölundü bide diger takimlarda yuzde 4 yuzde 3ler vardi amannn yesinler bizimkinler![]()
Bende parka geldim yurüyorum iste eylul kayiyoBu hafta da böyle olsunNazarlik
Yazın bizimde kurtlanır canımBiz tarhanayı bile buzdolabında saklıyoruz
Ne güzel, her şeyi kurutup, kelebeklenmeden-kurtlanmadan saklayabiliyorsunuz![]()
Ciddi ya sen ne güzel şeker yemiyorsun, fıstıklı çikelatayı bile elinin tersiyle itiyorsun bende isterim bende bendeEstağfurullah canım![]()