- 20 Mart 2008
- 140.483
- 210.319
- 60
buldukVardır vardır,bulur sana merak etme
Eşim daha gelmedi umarım yetişir:)
Öyledir öyledirO mükemmel diye devam edelim jenna
Inş nevoşum güzel haberlerle git gelEşim daha gelmedi umarım yetişir:)
Sağ ol canım inşaallahInş nevoşum güzel haberlerle git gel
TEŞEKKÜR EDERİMÖyledir öyledir
Sen yaparsında güzel olmazmı hiç çicemmmGüzel bisiyler yapmam lazım çiçeem
Nevoş kontrol içinmi gidiyorsun hastaneye,güzel haberlerini bekliyoruzEşim daha gelmedi umarım yetişir:)
Geçen sene avcıyı ben yapmıştım, 30 tarif içinde 5.olmuştu, iyi bence gene de ,ama daha öncesinde hiç o kadar yüksek sırada değildi sanirim, hatta geçen sene ben alırken kimse sormamıştı galiba,ilk istediklerim alınmıştı, onu bayağı sonra yazmıştımAvcı hiç ilklere girmedi paçangada 1 sefer 1. oldu canım:)
Ben çok severim,insallah hakkını verirlerGeçen sene avcıyı ben yapmıştım, 30 tarif içinde 5.olmuştu, iyi bence gene de ,ama daha öncesinde hiç o kadar yüksek sırada değildi sanirim, hatta geçen sene ben alırken kimse sormamıştı galiba,ilk istediklerim alınmıştı, onu bayağı sonra yazmıştımama çok güzel bir börek, alan hayrını görsün
Aynen istenmiyordu:)Geçen sene avcıyı ben yapmıştım, 30 tarif içinde 5.olmuştu, iyi bence gene de ,ama daha öncesinde hiç o kadar yüksek sırada değildi sanirim, hatta geçen sene ben alırken kimse sormamıştı galiba,ilk istediklerim alınmıştı, onu bayağı sonra yazmıştımama çok güzel bir börek, alan hayrını görsün
Yok ablam bazı sıkıntılarım var:)Sen yaparsında güzel olmazmı hiç çicemmm
Nevoş kontrol içinmi gidiyorsun hastaneye,güzel haberlerini bekliyoruz
Kesin verecek arkadaş emin olalımBen çok severim,insallah hakkını verirler
Alan hayrini görsünBen çok severim,insallah hakkını verirler