Ama valla dedim şu an aklıma gelmeyen sevdiklerimin de gönlündekileri duaları kabul et Allahım diyeBen neden yokum. Ingaaaaa
Allah razi olsun ne muradin varsa versin guzel yurekli insanBu gün Eyüp sultan a gittim hepiniz adınaNevreste , Jenna16 ,@yasminsay , ASSOSyal , E Elif_Eylul , X xnobodyx , alsem Blue_Peri @-cantanem- bildiğim dualarınız bilmediğim sıkıntılarınız için dua ettim
Amin canım inşallah Allah o güzel dostunun hatrına bizim de dualarımızı kabul etsinAllah razi olsun ne muradin varsa versin guzel yurekli insan❤❤❤❤
O sıcakta oraya yürüyerek gidip dua ettikten sonra senO kadar sıcaktı ki beynim döndü birde bir durak önce inip fazladan yürüyünce pert oldum
Aynen
Allah razı olsun kukrişim allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canımBu gün Eyüp sultan a gittim hepiniz adınaNevreste , Jenna16 ,@yasminsay , ASSOSyal , E Elif_Eylul , X xnobodyx , alsem Blue_Peri @-cantanem- bildiğim dualarınız bilmediğim sıkıntılarınız için dua ettim
Amin canımAllah razı olsun kukrişim allah kabul etsin inşallah
Sende sağol canım benimAllah razı olsun canımÇok sağ ol
Anaa hakikatenAa burası eski mekanmış
Allah razi olsun canım Rabbim gönlümüzden ne geciyosa hayırlı eylesinBu gün Eyüp sultan a gittim hepiniz adınaNevreste , Jenna16 ,@yasminsay , ASSOSyal , E Elif_Eylul , X xnobodyx , alsem Blue_Peri @-cantanem- bildiğim dualarınız bilmediğim sıkıntılarınız için dua ettim
Amin hepimizin inşallah canımAllah razi olsun canım Rabbim gönlümüzden ne geciyosa hayırlı eylesin
Çok teşekkür ederim kukriskom allah razı olsun, rabbim seninde ne muradın varsa nasip etsin inşBu gün Eyüp sultan a gittim hepiniz adınaNevreste , Jenna16 ,@yasminsay , ASSOSyal , E Elif_Eylul , X xnobodyx , alsem Blue_Peri @-cantanem- bildiğim dualarınız bilmediğim sıkıntılarınız için dua ettim
Amin canım benimÇok teşekkür ederim kukriskom allah razı olsun, rabbim seninde ne muradın varsa nasip etsin inş