- 8 Haziran 2013
- 58.234
- 154.782
- 898
Ara verince öyle oluyor geneldeYok ya bu aralar kendimi pek zinde hissetmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara verince öyle oluyor geneldeYok ya bu aralar kendimi pek zinde hissetmiyorum![]()
Beyim istiyor,bir zahmet verin dersinEror veriyor zaten git başımdan diooo![]()
Hep iyi olalım mavişim![]()
5 cesit mi okuyunca yoruldum bu uyusuklukla katilmam zor5 çeşit olacak. 2 tarif yapıp ayrıntılı fotoğraf çekeceğiz
Gitme bir yerlere 11'de açılacakmış konubensiz konu açmayın sakın küserimmmmm![]()
Keleşle geliyom diyecemBeyim istiyor,bir zahmet verin dersin![]()
o dk işm olur mutlka hep öyle oluyor şuan bilgisayar başındayım tetikte bekliyorumGitme bir yerlere 11'de açılacakmış konu
Keleşle geliyom diyecem![]()
En fazla canım istersen 3 çeşit yapabilirsin5 cesit mi okuyunca yoruldum bu uyusuklukla katilmam zor![]()
Oo,kesin verirlerGitme bir yerlere 11'de açılacakmış konu
Keleşle geliyom diyecem![]()
bir açılsada karar versekEn fazla canım istersen 3 çeşit yapabilirsin![]()
Günaydın ablacım nasılsınİyiyim mavişim sağol idare ediyorum işte,sen nasılsın çoc uklar nasıllar
Ben beklerimde artur fursat buldukça bak diooo
Günaydınlar kuzum![]()
11 den önce göstermembir açılsada karar versek![]()
Ayni tarifler olacak o zaman dimi nevo?yoksa ucu de kimsede olmayan tarif mi olmali?En fazla canım istersen 3 çeşit yapabilirsin![]()
Günaydın hoş geldin canım
ne var yani göstersen zalim nevroş11 den önce göstermem![]()
Ne isterseniz canım benim istediğim 2 tarif dışında isterseniz herkes aynısını yapabilirAyni tarifler olacak o zaman dimi nevo?yoksa ucu de kimsede olmayan tarif mi olmali?![]()
Kara vicdanlıne var yani göstersen zalim nevroş![]()