Cok tatliş bir katagori benceHanımlar hayırlı günler
Yarın sabah 11 -12 civarı yeni kategorimiz açılacaktır.Katılmak isterseniz veya sohbetleriniz ile bize dahil olmak isterseniz bekleriz
Kategorimiz çay saati tarifleri olacak:)
2 kategoriden tarif ve sofra düzeni olacak detayları yarın hep bereber göreceksiniz
@Jenna16
@Kukrim
@-cantanem-
@yasminsay
E Elif_Eylul
ASSOSyal
@Minnosssprensess
alsem
@Blue_Peri
Evva
D Dediyy
@pearlshine
@Margaret Hale
@Yasnaz
@sena zeynep
@deynepnaz
@s i d e l y a
@firdefs
@Minik Meleklerim
@WunderLost
@Amanita
MssPARE
@MaviKuplik
@Cedarice
@I-cell_84
@Lilimam
Elhan
@Dahliadivin
@HanimKelesimiGetir
@HAbibte
Bal0ncuk
@Jou
@RedGirl
@pinkpantera
@Youlost16
@HayatSevinceGuzel
@Kirmizi pabuc
@_HALLEY_
@Chocolita
@retro_hippo
@Catlak-kurabiye
@evlaefe
Basiniz sagolsun canimSaolasin canım annemin halasının kızı aniden ölüm oldu şok olduk
Amin saolasin filizcimBasiniz sagolsun canim
Çok teşekkür ederiz canımCok tatliş bir katagori bence
Bol şanslar herkese
Git yuz gelBenim hastanede işlerim bitti. Denize bile gidiyorum şimdiheyecanla beklediğim kk üyesi daha foruma gelemedi
Orda olacağım ablaHanımlar hayırlı günler
Yarın sabah 11 -12 civarı yeni kategorimiz açılacaktır.Katılmak isterseniz veya sohbetleriniz ile bize dahil olmak isterseniz bekleriz
2 kategoriden tarif ve sofra düzeni olacak detayları yarın hep bereber göreceksiniz
@Jenna16
@Kukrim
@-cantanem-
@yasminsay
E Elif_Eylul
ASSOSyal
@Minnosssprensess
alsem
@Blue_Peri
Evva
D Dediyy
@pearlshine
@Margaret Hale
@Yasnaz
@sena zeynep
@deynepnaz
@s i d e l y a
@firdefs
@Minik Meleklerim
@WunderLost
@Amanita
MssPARE
@MaviKuplik
@Cedarice
@I-cell_84
@Lilimam
Elhan
@Dahliadivin
@HanimKelesimiGetir
@HAbibte
Bal0ncuk
@Jou
@RedGirl
@pinkpantera
@Youlost16
@HayatSevinceGuzel
@Kirmizi pabuc
@_HALLEY_
@Chocolita
@retro_hippo
@Catlak-kurabiye
@evlaefe
Ne için gitmiştinBenim hastanede işlerim bitti. Denize bile gidiyorum şimdiheyecanla beklediğim kk üyesi daha foruma gelemedi
Hayırlı olsun canımHanımlar hayırlı günler
@Jenna16
@Kukrim
@-cantanem-
@yasminsay
E Elif_Eylul
ASSOSyal
@Minnosssprensess
alsem
@Blue_Peri
Evva
D Dediyy
@pearlshine
@Margaret Hale
@Yasnaz
@sena zeynep
@deynepnaz
@s i d e l y a
@firdefs
@Minik Meleklerim
@WunderLost
@Amanita
MssPARE
@MaviKuplik
@Cedarice
@I-cell_84
@Lilimam
Elhan
@Dahliadivin
@HanimKelesimiGetir
@HAbibte
Bal0ncuk
@Jou
@RedGirl
@pinkpantera
@Youlost16
@HayatSevinceGuzel
@Kirmizi pabuc
@_HALLEY_
@Chocolita
@retro_hippo
@Catlak-kurabiye
@evlaefe
Anladım nevosumO 2 tarifi ve sofrayı ekleyeceğim.Bak dün bir sofra yarışmamızı ekledim sen görmedin galiba onu atayım:)
Bak bunda 3 tarif + sofra yaptık.Şimdi biz bunu 2 tarifle çay saati versiyonu yapacağız.Hem tarifler hem sofra yarışacak:)
Kolaj yapmayalım ondan hem tek tek hemde ikisi yan yana resim istiyorum:)
Yöresel Tarif - Ramazan Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Künefe-Sütaş Sponsorluğunda:KK56: Ev Yapımı Lahmacun...www.kadinlarkulubu.com
Birde kahvaltı sofrası var tek tarifli onada bak:)
Tavuk Yemekleri - Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Basiniz sağolsun parem allah sabır versinSaolasin canım annemin halasının kızı aniden ölüm oldu şok olduk
Kategorilerde bu çok popüler, kesin o tarif alacak diyebileceğimiz kategoriler değillerAnladım nevosumbakalım görelim şimdi yine gözler ilk yapacak kişide olacak birde en popüler tariflerin olmaması güzel olacak
Zalım kanki benden önce doğmuş
Tarifi geçtim sofralar nasıl gelecek bilemiyoruz nevoşKategorilerde bu çok popüler, kesin o tarif alacak diyebileceğimiz kategoriler değiller
Zaten sofrada ek puan getirecek
standart hastane ziyaretimNe için gitmiştin
Ayşooooooo şapşik senistandart hastane ziyaretimHaftada 1 gün gitmezsem kendimi eksikhissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?