Mutfak Dekorasyonu hazır mutfak...

nikiyy

annem gibi anne olmak
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.747
75
slm arkadaşlar aranızda hazır mutfak yaptıran varmı cok kararsızım mutfagımı yaptırmak istiyorum internetten üzerinden bazı sitelerde hazır mutfaklar gördüm ama kurulumunu nasıl yaptırıyorsunuz kullanışlımı nasıl oluyo biraz fikir verebilirmi yaptıranlar.

kimse yok mu yaptırannn
slm . açıkçası yapı marketlerden alınan mutfaklardan çok memnun kalan var mı sanmam. ben kirada oturduğum ev için aldım ama hiç memun kalmadım. kendi evime özel ölçülü yaptırdım evet biraz fiyat farkı olabilir ama değer bence. istanbulda yaptıracaksan tavsiyem olabilir.

slm . açıkçası yapı marketlerden alınan mutfaklardan çok memnun kalan var mı sanmam. ben kirada oturduğum ev için aldım ama hiç memun kalmadım. kendi evime özel ölçülü yaptırdım evet biraz fiyat farkı olabilir ama değer bence. istanbulda yaptıracaksan tavsiyem olabilir.

hazır olanın fiyatı nedir bide fotosu varmı bende kiradayim çok para vermek istemiyorum ama ev sahibide anlaşırsa özel yaptırmak isterim peki özel yaptırdıgınızın fiyatı nedir onunda fotosu var mı acaba görsel olarak da fikrim olsun diyorum

hazır olanın fiyatı nedir bide fotosu varmı bende kiradayim çok para vermek istemiyorum ama ev sahibide anlaşırsa özel yaptırmak isterim peki özel yaptırdıgınızın fiyatı nedir onunda fotosu var mı acaba görsel olarak da fikrim olsun diyorum

bu mutfağı montaj nakliye dahil özel ölçülü olarak 3.000 tl te yaptırdık.

Eklentiler

• 20150901_180510.jpg
    20150901_180510.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 225
  • 20150901_180516.jpg
    20150901_180516.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 227
bu mutfağı montaj nakliye dahil özel ölçülü olarak 3.000 tl te yaptırdık.

offf çok güzel olmuş mutfagın olcüsü bnimde böyle yani senin mutfak dolaplarını sök benim mutfaga koy o şekil yani. inşallah güle güle kullanırsın 3 5 fazla olsun saglam olsun diyorum bende böyle yaptırim ay çok hoşuma gitti yaaaa

X