• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır mamalar hakkında bir sorum var!

Banan

Eşine Sırılsıklam Aşık..!
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
580
3
96
İstanbul
Arkadaşlar hepinize merhaba! Kızım İrem henüz dördüncü ayının içinde. Ben kızımı 3 aya kadar zor emzirebildim sütüm çok yetersizdi. Şu an kızıma hazır ve oldukça pahalı bir mama kullanıyorum. Fakat bir arkadaşım pahalı mamalarla ucuzları arasında hiçbir fark olmadığını ve neden ucuz mama almadığımı sordu. Hakikaten de bütün mamaların içerikleri aynı. Sizin bu konuda tavsiyeleriniz ve söylemek istediğiniz şeyler var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Kızım 13 aylık oldu Ben Milupa Aptamil kullanıyorum dr tavsiye etti, gündüz yemek yediği için 2 aydır sadece gece sütü olarak veriyorum yakında normal süte geçmeyi düşünüyorum,ben ucuz mamalara pek güvenmiyorum ama doktorun kullanabilirsin diyorsa problem olmaz bence.

bende ayni $ekilde doktorumuzun tavsiyesiyle milupa aptamil kullanmi$tim bir süre..daha sonra oglum onun tadini sevmedigi icin milupa milumil`e gectik..14 aylik olana kadar da o mamayi tükettik..$uan 16 aylik yine milupa`nin cocuk sütünü kullaniyoruz..biz milupa`dan cok memnun kaldik ve bende arkada$in dedigi gibi ucuz mamalara güvenmiyorum, iceriklerinin de ayni oldugunu sanmiyorum..

Back