HAzır cevap

melek elif

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
170
13
42
ya bende hazır cevap olmak istiyom. laf sokuşturanlara karşı anında cevap vermek istiyom. ama o an aklıma bir şey gelmiyor. bunun için ne yapmam gerek. taaaa sonraları geliyor. ozamanda işe yaramıyor. bunun için ne yapmam gerek ne okumam gerek. CADIARZU yada nasıl geliştirebilirim.....

galiba tatlicadiarzu haklı , bu doğuştan olan bir kabiliyet , sonradan olmuyor . belki geliştirilebilir ama ...

Bu sorun ben de de var.Saatler sonra aklima gelir tabi cok gec,sanirim sonradan olmuyor bu.Bu da bi yetenek iste:çok üzgünüm:

bende hazır cevaplardanıımm..
her zaman iyi olmuyoo... söylemim susimm diyorumm olmuyoo anacımm pat pat sıralıyıveriyorum herşeyii...

İki sene öncesine kadar hazırcevap bir insandım.Hala öyleyim gerçi ama zamanla kendimi törpülemeyi öğrendim.Karşındaki insanın bir sözüne hemen zekice bir cevap yapııştırmak her zaman hoş karşılanmıyor.Çoğu kişi tarafından pek muhabbet edilmek istenmeyen karşısındakini bozmaya çalışan ve hatta zekasını kanıtlamaya çalışan biri gibi algılanabiliyorsunuz.Ama yine de çok zevkli birşey...

X