- Konu Sahibi pink_panther
-
Söyleyebileceğim o kadar şey varken o şekilde konuşmak...Offf bu acı ne zaman geçecek? Tamamen rezil oldum. Arkadaşlar neyi önerirsiniz? Aslında boş konuşmam pek ama ani konuşmalarda bazen pot kırabiliyorum
aslında aynı durumu bende yaşıyorum.hazır cevap değilim.ve böyle ani durumlarda pot kırıyorum malesef.bence kitap okuyabilirsin.belki de heyecandanda kaynaklı olabilir?böyleyse eğer toplum içinde daha çok konuşabilirsin.
ne yazık ki aynı sorun bende de var,bi türlü aşamıyorum bunu..çok fazla konuşmayı tercih etmiyorum bu durumlarda
bu biraz kişikle ve yetiştirilmeylede alakalı diye düşünüyorum.
bende canım çok sıkkınken hiç konuşmak istemem
konuşuncada alakasız şeyler söylediğim oluyor.
kesinlikle katılıyorum,özellikle de annede varsa bu özellik,çoğunlukla kız çocuğunu da etkiliyor daha küçük yaşlardan itibaren.
Önerdiğiniz bir kitap var mı?duygusal zeka teknikleri üzerine kitaplar okumanızı öneririm. empatik cümleler kurmayı öğrenerek yerine ve zamanına uygun cümleler kurmayı öğrenebilirsiniz..
hazircevaplilik biraz karakter yapisi ve ozguvenle ilgili bence.. kitap okumakla hallolmasi pek beklenemez..Maalesef bazen topluluk içerisinde pot kırıyorum. Üstelik saygın bi meslek sahibi bi insan olarak.. 2 gün öncede aynısını yaşadım ve kendimden nefret ediyorum. Çok saçma bi cevap verdim. Anlamsız...Offff kendimden nefret ediyorum. Karar aldım bundan sonra günde 1 saati aşmıyacak internet tv ise sadece haber saatinde izlencek.. Arkadaşlar çok üzgünüm neden böyleyim ben..Ne yapabilirim acaba? Beynimi geliştirmek için??? Aslında yazı dilinde kendimi daha iyi ifade ediyorum ama iş ani bi şekilde bi soruya cevap verebilmeye gelince tıkanıyorum :2: Konuşmasını düzelten insanlara soruyorum nasıl başardınız? Felsefe mi okumalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?