- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Hazır cevaplıkla fesatlığın ne alakası var :)Ayni ben ya kendimi okudum benim ağzım hiç laf yapmaz, yalnızım tek bir arkadaşım yok ve bonus olarak sevgilim de yok. Bizim içimizde fesatlık sinsilik yok ondan hazırcevap değiliz bence çözümü ne ben de bilmiyorum.
Yani yanlıs anlamayın da eleştirmeyi seviyorsunuz. Hoş burada açılan konularda eleştirilecek çok şey oluyor orası ayrı belki ondandır. Yalnız reel hayatta da böyle bir şey varsa arkadaşınız da fazlasıyla iyi niyetli ise bazı şeyleri geç idrak ediyor olabilir.Bir arkadaşım var bir şey söylerim dört gün sonra gelir sen bana niye böyle dedin der. Sizinki de o hesap.
Arkadaş edinmeyi düşünmüyorsanız konuda bir sorun göremiyorum ben.
Arkadaş konusu da rahatsız değilseniz sıkıntı yok ama koca 4 yılda hiç.mi arkadaş edinmez insan?
Şu zamana kadar gördüğüm her hazır cevap kişi fesat ve dedikoducu çıktı kadını erkeği aynı. İstisnalar vardır tabi siz fesat değilseniz üzerinize alınmayın sakın.Hazır cevaplıkla fesatlığın ne alakası var :)
Hazır cevap olmakla bunların hiç alakası yokŞu zamana kadar gördüğüm her hazır cevap kişi fesat ve dedikoducu çıktı kadını erkeği aynı. İstisnalar vardır tabi siz fesat değilseniz üzerinize alınmayın sakın.
Yok üzerime alınmadım sadece böyle bir genelleme yapmak doğru gelmedi.Şu zamana kadar gördüğüm her hazır cevap kişi fesat ve dedikoducu çıktı kadını erkeği aynı. İstisnalar vardır tabi siz fesat değilseniz üzerinize alınmayön sakın.
birisi durup dururken laf mı çakıyor o an sanki dilim tutuluyor hiçbir şey diyemiyorum. sonradan da şunu deseydim, bunu deseydim diyorum.
mesela bir tek sevgilimle rahatım sevgilimle tartışırız o an kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemem ama sonradan o konuyu muhakkak konuşurum çünkü o benim için önemli. Ama diğer insanlar lafı söylemiş bitmiş gitmiş bir daha birşey söylemenin alemi yok.
üstünden yıllar geçiyor ben bu lafları unutamıyorum. Hala üzülüyorum neden böyle salk gibi davrandım diyeBu arada sessiz bir yapım var kimseyle tartışmam laf söylemem. ama etrafımda karşıma çıkan insanlar hep ters laflar konuşuyolar bunu da çözemiyorum.
Ayrıca burda derdimi anlatacak bir dostum yok yazanlar oluyor benim arkadaşım yok bu yüzden insanlardan uzaklaşıyorum üniversitede nerdeyse 4 yılımı yalnız geçirdim + yüksek lisansta bu şekildeydi ben halimden memnunum çünkü kafam rahat arkadaş olmaması konusunda ama yine de bende bir sorun mu var diye düşünmüyor değilim
bundan sonraki hayatımda da arkadaş edinmeyi düşünmüyorum
[/QUOT klişe bir laf vardır susmak en büyük laftır.. diye susarak en iyi cvp veriyorsun kaliteni indirmiyorsun
Yani yanlıs anlamayın da eleştirmeyi seviyorsunuz. Hoş burada açılan konularda eleştirilecek çok şey oluyor orası ayrı belki ondandır. Yalnız reel hayatta da böyle bir şey varsa arkadaşınız da fazlasıyla iyi niyetli ise bazı şeyleri geç idrak ediyor olabilir.
En iyisi aslında. Ben de öyleyim biraz ama yine de torpulemeye çalışıyorum biraz. Çünkü o an aklıma geleni söylesem de direkt sonradan bu kadar açık soylemeliydim belki diyorum ya da başka türlü anlatabilirdim söylemek istediğimi diyorum. Bundan sonra ilk akla geleni söylesem bile bir 45 saniye düşünüp söylesem diyorum arada:) yazarken yine düşünme zamanımız oluyor konuşurken o da yok:)Burada nasılsam reelde de öyleyim sanırım. Dan dun bi kadınım. Laf sokmam, iğnelemem, direkt söylerim. Geç idrak ettiği konusunda hemfikiriz.
En iyisi aslında. Ben de öyleyim biraz ama yine de torpulemeye çalışıyorum biraz. Çünkü o an aklıma geleni söylesem de direkt sonradan bu kadar açık soylemeliydim belki diyorum ya da başka türlü anlatabilirdim söylemek istediğimi diyorum. Bundan sonra ilk akla geleni söylesem bile bir 45 saniye düşünüp söylesem diyorum arada:) yazarken yine düşünme zamanımız oluyor konuşurken o da yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?