- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
birisi durup dururken laf mı çakıyor o an sanki dilim tutuluyor hiçbir şey diyemiyorum. sonradan da şunu deseydim, bunu deseydim diyorum. ![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
mesela bir tek sevgilimle rahatım sevgilimle tartışırız o an kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemem ama sonradan o konuyu muhakkak konuşurum çünkü o benim için önemli. Ama diğer insanlar lafı söylemiş bitmiş gitmiş bir daha birşey söylemenin alemi yok.
üstünden yıllar geçiyor ben bu lafları unutamıyorum. Hala üzülüyorum neden böyle salk gibi davrandım diye
Bu arada sessiz bir yapım var kimseyle tartışmam laf söylemem. ama etrafımda karşıma çıkan insanlar hep ters laflar konuşuyolar bunu da çözemiyorum.
Ayrıca burda derdimi anlatacak bir dostum yok yazanlar oluyor benim arkadaşım yok bu yüzden insanlardan uzaklaşıyorum üniversitede nerdeyse 4 yılımı yalnız geçirdim + yüksek lisansta bu şekildeydi ben halimden memnunum çünkü kafam rahat arkadaş olmaması konusunda ama yine de bende bir sorun mu var diye düşünmüyor değilim![islık :ıslık: :ıslık:](/images/smiley/ıslık.gif)
bundan sonraki hayatımda da arkadaş edinmeyi düşünmüyorum![KK47 :KK47: :KK47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
mesela bir tek sevgilimle rahatım sevgilimle tartışırız o an kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemem ama sonradan o konuyu muhakkak konuşurum çünkü o benim için önemli. Ama diğer insanlar lafı söylemiş bitmiş gitmiş bir daha birşey söylemenin alemi yok.
üstünden yıllar geçiyor ben bu lafları unutamıyorum. Hala üzülüyorum neden böyle salk gibi davrandım diye
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ayrıca burda derdimi anlatacak bir dostum yok yazanlar oluyor benim arkadaşım yok bu yüzden insanlardan uzaklaşıyorum üniversitede nerdeyse 4 yılımı yalnız geçirdim + yüksek lisansta bu şekildeydi ben halimden memnunum çünkü kafam rahat arkadaş olmaması konusunda ama yine de bende bir sorun mu var diye düşünmüyor değilim
![islık :ıslık: :ıslık:](/images/smiley/ıslık.gif)
bundan sonraki hayatımda da arkadaş edinmeyi düşünmüyorum
![KK47 :KK47: :KK47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)