Canm cok tsker ama olmuyo denedim herseyi turk kahvesi icmeden olmuyokabýzlýk için 2 portakalýn suyunu sýk içine göz kararý zeytýnyaðý dök üstünü sýcak suyla tamamla her sabah kahvaltýdan önce aksatmadan iç..zeytinyaðýnýn tadýný portakal çok iyi kamufle ediyor.ishal olduðun zamanda iki patatesi haþla ye...geçmiþ olsun
Arkadaslar merhaba.oncelikle telefondan girdigim icin kisaltmalarim ve i'ler icin kusuruma bakmayin...Benim problemim hazimsizlik...sonrasinda cok ozur dileyerek soyluyorum ya kabizlik yada circir(Cok rahatsiz oluyorum.2 ay diyet yaptim 6 kilo verdim istedigim kiloya ulasmama az kaldi ama simdi ne yesem midem sisiyor ve her gun en az 2 fincan turk kahvesi icmezsem lavaboya cikamyorum. Bunu uni.deyken yurttada cok cektim sinameki kayisi ilac ne dedilerse yaptim o zaman atlatmistim ama simdi ne yapcam bilemiyorum her seyden midem bulaniyo hemen karnim sisiyo kocaman oluyo Ve sadece kahve icersem lavaboya gidebiliyorum. Bu durumu yasayan ve cozume ulasmis olan varsa soylesin bende yapayim.simdiden tesekkurler...
kabızlık için 2 portakalın suyunu sık içine göz kararı zeytınyağı dök üstünü sıcak suyla tamamla her sabah kahvaltıdan önce aksatmadan iç..zeytinyağının tadını portakal çok iyi kamufle ediyor.
ishal olduğun zamanda iki patatesi haşla ye...
geçmiş olsun
bende bir zmanlar aynı problemlerden şikayetçiydim. günlük hayatımı o kadar etkiliyordu ki hiç birşey yapasım gelmiyordu. ben bu durumdan diyetisyen yardımıyla kurtuldum. bence sende gitmelisin. eğer diyeti bir uzman yardımı olmadan yaptıysan mideni bu hale sen getirmişsindir büyük ihtimal. bir diyetisyene gittiysende onunla bu durumu paylaş. diyetinde bir düzenleme yaparak yardım edecektir.
her sabah aç karnına 2 3 tane hurma ye. ama önce düzene girene kadar ilaç kullan. ilaç ismi vermek yasak da, vücuttaki suyun bir kısmını bağırsaklara indiren ve rahat çıkmanı sağlayan bir ilaç var, reçetesiz satılıyor, eczaneden bile alabilirsin.
kayısı yeme, dengesizse bünyen hepten çıkamazsın. zira yapış yapış hale geliyor gaita.
o kayısı çaylarını da sakın ola içme, ben bir ay içtim sadece, iki senedir kronik kabızım, ilaç almadan tamamen çıkamıyorum anal fistül de yanında hediye kaldı bana.
ayrıca kahve kabız yapar, o işte bir yanlışlık olmasın? hatta ishal olana kahveyle limon verirler?
canım magnezyum içerikli bi ilaç mı o ilaç ??? dr a gittiğimde bana verdı anlık ıse yarıyo o da hiçbişekılde düzene sokmuyo
maalesefff eger özelden yazabılırsen doktoruma danısıp kullanabılırım iciddi anlamda sıkıntısını cekıyorum cunkı
Yok valla kahve beni ishal yapiyo ya :) bendemi acaba dengesizlikher sabah aç karnýna 2 3 tane hurma ye. ama önce düzene girene kadar ilaç kullan. ilaç ismi vermek yasak da, vücuttaki suyun bir kýsmýný baðýrsaklara indiren ve rahat çýkmaný saðlayan bir ilaç var, reçetesiz satýlýyor, eczaneden bile alabilirsin.kayýsý yeme, dengesizse bünyen hepten çýkamazsýn. zira yapýþ yapýþ hale geliyor gaita.o kayýsý çaylarýný da sakýn ola içme, ben bir ay içtim sadece, iki senedir kronik kabýzým, ilaç almadan tamamen çýkamýyorum anal fistül de yanýnda hediye kaldý bana.ayrýca kahve kabýz yapar, o iþte bir yanlýþlýk olmasýn? hatta ishal olana kahveyle limon verirler?
Yok valla kahve beni ishal yapiyo ya :) bendemi acaba dengesizlik
özel mesaj atayım ben, kullandığım ilacın etken maddesi laktülozmuş çünkü.
Kullanyorum canim.Bende sasiriyorum dogru durust yedgm bsey yok bu siskinlik ne yani. Mesela elma bile yesem rahatsiz oluyorum. Evet galiba en mantiklisi doktora gorunmek :sdiyet yaparken kabýz olman doðal aslýnda ama...yeþilliði ve sütü artýrýrsan da sorunun çözülür.bence çýkamasan bile kahve içme. bu dönemde acý yeme hiçbir þekilde. (ben yemiþtim, bir gittim, kan gölü her yer)geçmezse mutlaka doktora görün.sigara kullanýyor musun?
Arkadaslar merhaba.oncelikle telefondan girdigim icin kisaltmalarim ve i'ler icin kusuruma bakmayin...Benim problemim hazimsizlik...sonrasinda cok ozur dileyerek soyluyorum ya kabizlik yada circir(Cok rahatsiz oluyorum.2 ay diyet yaptim 6 kilo verdim istedigim kiloya ulasmama az kaldi ama simdi ne yesem midem sisiyor ve her gun en az 2 fincan turk kahvesi icmezsem lavaboya cikamyorum. Bunu uni.deyken yurttada cok cektim sinameki kayisi ilac ne dedilerse yaptim o zaman atlatmistim ama simdi ne yapcam bilemiyorum her seyden midem bulaniyo hemen karnim sisiyo kocaman oluyo Ve sadece kahve icersem lavaboya gidebiliyorum. Bu durumu yasayan ve cozume ulasmis olan varsa soylesin bende yapayim.simdiden tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?