• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazımsızlık

canım cidden işe yarıyomu mu yaa denerım valla portakal yerıne baska meyvesuyu olmazmıkı yazın napcaz

bende kabızlıktan muzdarib oldum bi ara ...

hergün içiyorum çok iyi geliyor tabi ki başka meyve suyuyla da karıştırabilirsin..

portakalda zeytinyağının tadı hiç belli olmadığı için onu dedim yazında yaz meyvesi kullanırsınız maksat zeytinyağını 1 çorba kaşığı biçiminde içmekten kurtulmak

bende kahve ishale iyi geliyor diye biliyorum...:44:

aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum defalarca doktora gittim hiç bişey olmadı.
Tesadüf eseri elma çayı içmeye başladım ve bütün sıkıntılarım bitiverdi. Sanki sihirli degnek değmiş gibi.. Tavsiye ederim..

Arkadaşlar diyet yapan insanlarda bu karın şişliği neden olur ya? 3 gündür sabah kalktığım anda bile bir önceki akşam 8 9 saat hiçbirşey yemesem bile sabaha karnım şiş kalkıyorum :(

ben de kabızlık gıbı bır problem yok ama,
ne yesem anın da mıgdem sısıyor .sıskınlık yapıyor .
bunun sebebı ne acaba :44:

arkadaslar hepiniz kahve isalee iyi gelir demssnz ama ben bunu yasiyorum kabizken kahve icersem ishal oluyorum yani yaklasik 2 3 aydir bu boyle :s

arkadaslar hepiniz kahve isalee iyi gelir demssnz ama ben bunu yasiyorum kabizken kahve icersem ishal oluyorum yani yaklasik 2 3 aydir bu boyle :s

evet çünki kafein bagırsakları çalıştırır ama fazla içme kronıkleşirse oda işe yaramaz

kekik denedinmi acaba hiç ?

Back