• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazal Kaya

fft20_mf432950.Jpeg

ızlenme rekorları kıran dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya ile görüştüm. Kendisi röportaj için izni olmadığını söyledi. Tahmin etmiştim. Sözleşme gereği prodüksiyondan izin alması gerekiyor. Elimdeki fotoğraf makinesini gördü ve bayağı korktu. Ona bu fotoğrafı yayınlamayacağıma söz verdim. Hatta bu blogun adresini de yazıp vermiştim. Yayınlamamın sorun olacağını zannetmiyorum. Onunla kısa süre de olsa konuştuk, tanıştık. Zaten yaşıtız, o da bana hangi okulda okuduğumu falan sordu.

Bu arada ekranda göründüğü gibi değil. Sürekli yakın plan çekimle ekranda yüzünü kocaman gördüğümüz ünlüler gerçekte ufacık bir yüze sahip bunu anladım. Hele yaş olarak dizideki halinden çok daha küçük gözüküyor. Karşı masamda oturmuş, kitap okuyordu. O mu acaba diye bir an tereddütte kalmıştım. ıyi ki konuştum, rahatsız etmemek için masadan erken kalktığıma pişmanım. Telefonda konuştuğu kişiye 4 buçukta dişçi randevusu olduğunu söyledi. Demekki dün çekim yoktu. Dizinin yeni sezon ilk bölümü yarın yayınlanacak. Meraktayım!

Hazal'a sevgiler...

IMG_0121.JPG
IMG_0122.JPG

Alıntıdır.

zamanla tarzı oturmaya başlıyor daha doğrusu çocuklukdan çıkmaya başlıyor..
bazen giydiği yaşından büyük kıyafetler ve makyajı ona yakışmıyor ...

Back