konuşamaz dertlerini anlatamazlar başlarına gelmeyende kalmaz..allah katında cok büyük bir günahtır ya bu hayvanlara eziyet etmek ve sokağa terketmek....dayanılmaz bir acı bu hayvanları böyle görmek...bazı vicdanı allah korkusu olmayan insancıkların elinde maskara oluyorlar...benim evde 1 tane ama balkonumda beslediğim doyurduğum sayısız kedim var dünyanın en güzel şeyi işte onları mutlu edebilmek..biran önce yaz gelsin istiyorum kış üşümesinler daha fazla dısarda diye....yani ne yazayım bilmiyorum kelimelerin bittiği yerdeyim,,insallah onları ömür boyu sahiplenip ölüme kadar asla bırakmayacak kişilerle tanışırlar....hayvanların asaletini insanlara olan yakınlığınıda biliyoruz onlar sevgiye muhtaç.bir kucak açılsa asla yanıbaşımızdan ayrılmazlar bizi terketmezler,,hayvanlar insanlara cok yakınlar bir damla sevgi ile en yakın en sadık dostumuz oluyorlar,,üzüldüğümüzde hissediyorlar o kadar vefalılar aslında..benim hayvana yapılan eziyeti sokağa atılmalarını anlamam mümkün degil hiçbir vicdana sığdıramıyorum ama var işte............insan canlısı insan dostu hayvanları ne hale getiriyorlar ya.....oysaki onlar öyle cok seviyolarki insanları....hevesle alıp heves gecince sokaga atanlar,,kızıp öfkelenip dövenler,eglence olsun diye toplanıp eziyet edenler,diri diri gömenler daha neleri var neleri.....canlarım benim,,,hayırlı ömürlük yuvaları olur innnnnnsalllllllllllllllllllllllllllllah...............