Kedini dolastirmaya mi çıkarıyorsun?? Toplamda 11 yıldır kedi bakıyorum hiç böyle bir şey yapmadım,açıkçası yapan arkadaşa da denk gelmedim
Tatlı bir fikir aslında ama, şimdiki kedim açıksa dis kapıya bile yanaşmaz evden uzaklasirim korkusuna , önceki kedim için de gezdirme tasması almıştım apartmamin bahçesi var diye. Önce çok korktu,ağaca falan tırmanmak istedi,zor zapdettim. Eve getirmek isterken de korkusuna her yerimi tirmaladi. Kötü bir deneyimdi:) siz nasıl yapıyorsunuz?
Kes ya bilip bilmeden konuşma cevap vermek için de cevap verme bilmiş swni hadi şimdi yol alKonunun amacini anlamadim.
Kim kucaginda kediyle ekmek almaya gider? Hem de gurultuden ürken bir kediyle kutusu veya cantasi olmadan disarda dolaşmak...
Yapiyorsaniz da yapmayin hayvani stresse sokuyorsunuz.
Evet gittiğim yere götürüyorum bazen çantası hep yanımda olur ama 1 defalık almadım onda da ekmek almam gerekti Sahur için fırınlar kapalı malum petrolün yanında ki açıktı sadece yalnızdım kedimi tutabilecek kimse yoktu. Evet girmemeliydim ama mecbur kaldım yani insanlar linclemek için yer arıyor empati yapmıyor o durumda kime bırakabilirdim .Kedini dolastirmaya mi çıkarıyorsun?? Toplamda 11 yıldır kedi bakıyorum hiç böyle bir şey yapmadım,açıkçası yapan arkadaşa da denk gelmedim
Tatlı bir fikir aslında ama, şimdiki kedim açıksa dis kapıya bile yanaşmaz evden uzaklasirim korkusuna , önceki kedim için de gezdirme tasması almıştım apartmamin bahçesi var diye. Önce çok korktu,ağaca falan tırmanmak istedi,zor zapdettim. Eve getirmek isterken de korkusuna her yerimi tirmaladi. Kötü bir deneyimdi:) siz nasıl yapıyorsunuz?
Allah'ım yarabbim evden çıkarken gel kedi ekmek almaya gidelim demedim zaten . Yolda gelirken ekmek istediler bende mecbur kaldım aldım . Olay bu anladın mı kedimo alıp fırın fırın gezmiyorumKonunun amacini anlamadim.
Kim kucaginda kediyle ekmek almaya gider? Hem de gurultuden ürken bir kediyle kutusu veya cantasi olmadan disarda dolaşmak...
Yapiyorsaniz da yapmayin hayvani stresse sokuyorsunuz.
Benim kedi de sokak kedisinden halliceKedini dolastirmaya mi çıkarıyorsun?? Toplamda 11 yıldır kedi bakıyorum hiç böyle bir şey yapmadım,açıkçası yapan arkadaşa da denk gelmedim
Gerçekten kaçıyor mu pamuksu? Aşıları tamdır ama işte kedilerde viral hastalıklar çok yaygın, mesela sokak kedileri tarafından dişlenirse veya allah korusun köpek saldırısına ugraması olabilir diye düsünüyorum. Mesela sokaktaki tüm canlılar corona taşıyıcısı birbirlerine bulaştırdıklarında o corona mutasyona ugrayıp fip meydana geliyor. Günümüzde çoklu kedi ortamı risk oluşturuyor hatta dışarıda gezmeside.Benim kedi de sokak kedisinden hallicetasmasini gorunce kapinin onune gidip oturur mesela dun aksam evden kacti yine hala gelmedi bu kadar luksun icinde yasarken sokak sevdalisi fakir ruhlu kizim benim
Kaçıyor maalesef evimiz birinci kat camlar kapali olsa bi an kapiyi acinca bile firlayip gidiyor tutamiyoruz evde. Diger kedimiz aşırı korkak mesela kapiya yanasmaz bile. Kardesimin kediside kapiyi kendi acip gidiyorGerçekten kaçıyor mu pamuksu? Aşıları tamdır ama işte kedilerde viral hastalıklar çok yaygın, mesela sokak kedileri tarafından dişlenirse veya allah korusun köpek saldırısına ugraması olabilir diye düsünüyorum. Mesela sokaktaki tüm canlılar corona taşıyıcısı birbirlerine bulaştırdıklarında o corona mutasyona ugrayıp fip meydana geliyor. Günümüzde çoklu kedi ortamı risk oluşturuyor hatta dışarıda gezmeside.
Belki ben korkağım bilemedim ki :/
Ayyy olmasın olmasın kıyamam allah korusun yerim onuuuKaçıyor maalesef evimiz birinci kat camlar kapali olsa bi an kapiyi acinca bile firlayip gidiyor tutamiyoruz evde. Diger kedimiz aşırı korkak mesela kapiya yanasmaz bile. Kardesimin kediside kapiyi kendi acip gidiyorartik aramiyoruz bile dolasip geri geliyor eve, 3 senedir onune gecemedik bu sokak sevdasinin. Asilarimiz tam, simdiye kadar bir hastalik durumu olmadi şükür
Amin canim ❤Ayyy olmasın olmasın kıyamam allah korusun yerim onuuu
Kuzum geldi miAmin canim ❤
Gelmedi canim birazdan cikip bakicaz, cani istemeyene kadar bulamiyoruz, buluncada kaciyor bizi gorunce eve getirecegimizi biliyorKuzum geldi mi
Bu bebe niye böyle yapiyo yaa ,rabbim korusun ins bebemiGelmedi canim birazdan cikip bakicaz, cani istemeyene kadar bulamiyoruz, buluncada kaciyor bizi gorunce eve getirecegimizi biliyor
Hiçbir fikrim yok inan, yazin cok yoruyor bizi boyleBu bebe niye böyle yapiyo yaa ,rabbim korusun ins bebemi