- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman kabul ettirmeye çalıştığınız nedir tam olarak?Çantası yanımda değildi . Benden başka müşteri de yoktu içeride diyorum ya bende de hata var
Her açılan konuya da sen yazmak zorunda değilsin işsiz gibiİşlerine gelmeyince hemen yorum yapmayın o zaman bilmem ne diye başlıyorlar. Ee konu açmayın o zaman tahammülünüz yoksa
Ben bu konunun amacını anlayamadım. Nedir burada anlatılmak istenen? Fırıncı kediyi içeri almadı diye olay hayvanların dışlanmasına döndü çok şaşkınım şu an
Ya her şeyin fazlası zarar. Vallaha böyle yapa yapa insanlarda antipati yaratıyorlar yani. Hayvanseverlik kimsenin tekelinde olan bir şey değil. Bende hayvanseverim. Manyak değilim,psikopat değilim. Onlarda can taşıyor neden canları yansın istiyim? Ama bazı şeylerinde sınırı var. Bazı insanlar bunu gözden kaçırıyor malesef.Iyi ha kedinin bokunuda yiyelim hayvanseveriz diye her seyin bir sınırı var yani
Ders olmus oldu sana bundan sonra hazirlikli cikarsin bir sorun yasamazsinizÇantası yanımda değildi . Benden başka müşteri de yoktu içeride diyorum ya bende de hata var
Hayvanların dışlanması sanırımTamam o zaman kabul ettirmeye çalıştığınız nedir tam olarak?
Fırıncı düzgün uyarabilirdi konusunda herkes hemfikir olduğunu belli etti. Sizde hatanızı kabul ettiniz
Ben gerçekten fırıncıya hak vermeye başladım şu anHer açılan konuya da sen yazmak zorunda değilsin işsiz gibi
Iyi ha kedinin bokunuda yiyelim hayvanseveriz diye her seyin bir sınırı var yani
Evet ders oldu illaki . Kedinizin cinsi ne ?Ders olmus oldu sana bundan sonra hazirlikli cikarsin bir sorun yasamazsiniz
Tamam sen fırıncı ya hak ver.Ben gerçekten fırıncıya hak vermeye başladım şu an
Senin çok işin varda madem niye burdasın?
Çocuk gibi işine gelmeyen mesajlar yazılınca küstüm oynamıyorum tavrı sergilemesen,yetişkin olgun bir insan gibi davransan sana da hak verirdim emin ol.Tamam sen fırıncı ya hak ver.
Ben bende de hata var dedikçe fırıncı ya hak verdim dersen benden nasıl bir tavır sergilememi bekliyorsunuz acaba .Çocuk gibi işine gelmeyen mesajlar yazılınca küstüm oynamıyorum tavrı sergilemesen,yetişkin olgun bir insan gibi davransan sana da hak verirdim emin ol.
Algıda seçicilik bu olsa gerek. İlk mesajımdan beri fırıncının üslubunun yanlış olduğunu belirttim zaten. Ama sen nedense bana garip bir şekilde çıkışmaya başladın. Bende senin bu anlamsız tavırlarını görünce son mesajımda bak dikkatini çekerim son mesajımda fırıncıya hak verdiğimi söyledim. Yani ilk mesajlarımı görmeyip sadece son mesajıma odaklanman ve onuda neden yazdığımı idrak edememen cidden çok garip. Neyse.Ben bende de hata var dedikçe fırıncı ya hak verdim dersen benden nasıl bir tavır sergilememi bekliyorsunuz acaba .
Tamam kusura bakma olur mu Üslubuna aşırı sinir olduğum için moralim fazlasıyla bozukAlgıda seçicilik bu olsa gerek. İlk mesajımdan beri fırıncının üslubunun yanlış olduğunu belirttim zaten. Ama sen nedense bana garip bir şekilde çıkışmaya başladın. Bende senin bu anlamsız tavırlarını görünce son mesajımda bak dikkatini çekerim son mesajımda fırıncıya hak verdiğimi söyledim. Yani ilk mesajlarımı görmeyip sadece son mesajıma odaklanman ve onuda neden yazdığımı idrak edememen cidden çok garip. Neyse.
Van kedisiEvet ders oldu illaki . Kedinizin cinsi ne ?
Ne güzelVan kedisi
Fırıncının üslubuna kızarken senin üslub doğru mu peki?Her açılan konuya da sen yazmak zorunda değilsin işsiz gibi