- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
- Konu Sahibi incitanemtuana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel arkadaşım ne diyeyim ben sana şu an kızlarım diğer odadalar gidip onları öpesim geldi oysa kk girmek için onlardan kaçmışdım.harikasın emeğine sağlıkkkkkkkaydirigubbakcemile5
bu hayvanları görüdükten sonra çocuklarını sokağa atanlara ne demeli bilmem kiÇok üzgünüm çoook
Çok güzeller çok tatlılar eline sağlık canımmm:1hug:
icinde annelik duygusu oldumu insan yafa hayvan farketmiyo demekki annelik bambaska güzel ve özel bi duygu demekki
insallah bende tadarim birgün bu güzel duyguyu ve allahim isteyen herkeze yasatsin insallah
Ay ben çok duygulandıım yaa düşünüyorumda,annelik duygusu kadar güzel bişey olmamalı heralde.. :1rolleyes:
Annelik duygusu tarifi olmayan insanin hayatinda yasadigi en güzel duygu:asigim: Allah herkese tatmayi nasip etsin :Saruboceq: hayvanlar bile kanatlarinin altin sakliyor yavrularini koruyup kol kanat geriyorlar gagalarinyla yemek tasiyip yavrularini besliyorlar görünce duygulandimsenağlama bazi kadinlarda dogurup sokaga atiyorlar :jeyyar:
zuzum ne güzel resimler.şefkat duygusu anneler de biraz daha fazla,hayvan da olsalar.emeğine sağlık.