Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayvanlara İşkence Yapıldığını Görünce Ne Yapmalıyım?
- Konu Sahibi haru1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hayvan hakları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.850
- 1.223
- 52
şikayet edelim, sonra bir kaç kuruş bedel ödeyip serbest kalsınlar.. ben fotoğraf falan çekmem onu söyleyeyim baştan.. onu bir daha ayağa kalkamayacak hale getiririm..
Hayvanları ezenin ehliyetine geçici el konur, birkaç lira da para cezası, hayvan ölmüş kimin umurunda, öldüren çıkar ben aslında hayvanseverim şakalaşıyordum der olur biter, kedi, köpek, kuş, kaplumbağa bir "Can" olarak görülmez, onlar hayvandır sadece.
Şikayet edelim edelim de burada bir köpek kötü şartlar altında bakılıyor diye fotoğraflarla belgelenip gönderilebilecek her yere gönderildiği halde ses soluk yok.
- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
Hayvanları ezenin ehliyetine geçici el konur, birkaç lira da para cezası, hayvan ölmüş kimin umurunda, öldüren çıkar ben aslında hayvanseverim şakalaşıyordum der olur biter, kedi, köpek, kuş, kaplumbağa bir "Can" olarak görülmez, onlar hayvandır sadece.
Şikayet edelim edelim de burada bir köpek kötü şartlar altında bakılıyor diye fotoğraflarla belgelenip gönderilebilecek her yere gönderildiği halde ses soluk yok.
aynen.. artık insanlar kendi adaletlerini kendileri verecek hale geldi.. geçen gün bir ruh hastası minicik bir kediciğin gözünü çıkartıp instagramdan paylaştı ve çok absürt bir miktar para cezası ile serbest kaldı.. millet Twitter dan kendi adaletini sağlama derdinde.. ben artık hak veriyorum, o kediye yapılan şey o kıza yapılmadıkça daha çok hayvan eziyet görür..
şikayet edelim de yaptırımı yok ki. kediyi öldüren adam 3 ay yatıyor o da para cezasına çevriliyor. önce yasaların çok ağır şekilde düzenlenmesi lazım. sokaklardaki köpekleri belediyeler kendi eli ile zehirliyor. çok kötü durumdayız ülkece bu konuda çok...
Şikayette çözüm değilki yasaların değişip ciddi yaptırımlar olması lazım yakalanıp cüzi bir para cezasıyla elini kolunu sallaya sallaya çıkıyo bu durum beni kahrediyo maalesef insana da hayvanlarımızada değer yok
şikayet edelim, sonra bir kaç kuruş bedel ödeyip serbest kalsınlar.. ben fotoğraf falan çekmem onu söyleyeyim baştan.. onu bir daha ayağa kalkamayacak hale getiririm..
Çocuklarım müthiş hayvanseverdirler. Ben genelde hayvanlardan korkardım ama onlar sayesinde ev neredeyse hayvanat bahçesine döndü ve bende çoğundan korkmuyorum.
Hayvanlara eziyet edenleri gördüğümde resim falan çekmem çünkü direkt atlarım adamın üstüne. Öyle şikayetle uğraşamam. Ben sözlerimle ve cazgırlığımla ortalığı ayağa kaldırırım. Ah vah etmem.
Aslında hayvanlara eziyet eden, öldüren veya tecavüz edenlerin de insanlara yapılmış gibi ceza almaları gerekir.
Allah hepsinin cezasını versin.
Arkadaşlar bu tür suçlara karşı çok hafif cezalar olduğundan dem vurdunuz. Sonuna kadar haklısınız tabi. Fakat Türkiye'de her şey böyle. Hırsızlık yapanda para cezasına çevirip çıkıyor, adam yaralayan da. İhalede bilmem kaç milyon dolar kaldıranlar bir ceza almıyor. Burası İsveç değil, bir ağaç kesilmesin diye referanduma gitmiyoruz. (Orada gittiler) Biz tepkisiz kalacağımıza şikayetimizi yapalım yine, elinden başka şeyler gelen arkadaşlarımızda gitsin yasalar değişsin diye başvursun, ona da destek oluruz. Bize düşeni yapalım, sessiz kalmayalım.
Son düzenleme:
Kusura bakmayın, diğer arkadaşlara cevaben çoklu alıntı yaparken sizin mesajınızı da karıştı.Çocuklarım müthiş hayvanseverdirler. Ben genelde hayvanlardan korkardım ama onlar sayesinde ev neredeyse hayvanat bahçesine döndü ve bende çoğundan korkmuyorum.
Hayvanlara eziyet edenleri gördüğümde resim falan çekmem çünkü direkt atlarım adamın üstüne. Öyle şikayetle uğraşamam. Ben sözlerimle ve cazgırlığımla ortalığı ayağa kaldırırım. Ah vah etmem.
Aslında hayvanlara eziyet eden, öldüren veya tecavüz edenlerin de insanlara yapılmış gibi ceza almaları gerekir.
Allah hepsinin cezasını versin.
- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 158
- 40
H haru1 evet haklısınız .
ben de hayvan deneylerine değinmek istiyorum birçok kozmetik şirketi hayvan deneyi yaparken diğer yöntemlere yöneldi. toplumun ve sivil otplum kuruluşlarının etkisi ile bu oldu. sizin dediğiniz gibi sosyal tepki çoğalırsa cezalar da düzenlenir. veya çocuğa tecavüz eden suçluların hapishanelerde, diğer suçlular tarafından kendi yöntemleri ile cezalandırması gibi bir durum oluşabilir ilerde yani hayvana eziyet edene direk halk müdahale etsin gerekirse linç etsin. o da canlı değil mi ya??
ben de hayvan deneylerine değinmek istiyorum birçok kozmetik şirketi hayvan deneyi yaparken diğer yöntemlere yöneldi. toplumun ve sivil otplum kuruluşlarının etkisi ile bu oldu. sizin dediğiniz gibi sosyal tepki çoğalırsa cezalar da düzenlenir. veya çocuğa tecavüz eden suçluların hapishanelerde, diğer suçlular tarafından kendi yöntemleri ile cezalandırması gibi bir durum oluşabilir ilerde yani hayvana eziyet edene direk halk müdahale etsin gerekirse linç etsin. o da canlı değil mi ya??
- 2 Ocak 2011
- 33
- 3
- 86