Saç Rengi ve Saç Boyama Hayvanlar üzerinde test yapmayan saç boyası markaları?

Bu da Loreal'in açıklaması
Fazla politik,kesinliği yok
Petaya göre kara listenin başında
Biz petaya güvenmeye devam edelim

Kesinlikle.
Loreal bütün sektörü elinde tutuyor.
Raflarda görünce kan görünüyor gözüme, tüm açıklamalar ikna edici değil. Test yapmayan yapmadığını kesin beyan ediyor ve dikkat edilirse test yapmayanlar daha organik, daha az zararlı, daha duyarlı,,,
ve bir şey fark ettim, nivea petanın temiz listesinden kalkmış.

Nivea'yı ben de göremedim
Inglot da kesinlikle yapmadığını sitesinde yazmış ama listede yok
Acaba bir firmaya mı bağlı,direkt Inglot yok çünkü

Son düzenleme:
Bugün Down under naturels saç kremi aldım, made in kanada,,,ve tabiki no tested on animals hatta never

Bugün kuaföre gittim, onun da haberi var artık hayvanları katletmeyen ürünleri kullanacağımdan. Ve kendisine Goldwell ürününü kullanıp kullanmadığını sordum. Aaa ben zaten onla da boyuyorummm dedi ve 10-15 kutu gösterdi goldwell' in, istediğin rengi bunlardan boyarız dedi. O da çok sevindi; en az benim kadar,,
Teşekkürler Goldwell, bugünlük bu kadar sevgili günlük

Petanın test yapmayan temizler listesinde REVLON markasıda var, saç boyaları ve kozmetik ürünleri var sanırım, kullanan ya da gören bilen varsa ve yazarsa çok mutlu olurum.

Merhabalar, ben de uzun süredir bu arayış içindeydim, hatta kına almıştım en sonunda son çare olarak fakat uzun süre önce kalitesinin beğenmediğim için bıraktığım nevacolor'a bir bakayım dedim ki türk markası olduğunu gördüm.
Türkiyede hayvan deneylerinin yasak olduğunun duyuyorum her yerden ama resmi bir dökümana ulaşamadım. Bunun verdiği rahatlıkla artık her alışverişimde türk markalarına yönlendiğim için nevacoloru da hemen aldım
Buradaki yazıları okuyunca korktum, acaba yapıyor mu yapmıyor mu, peki türk markaları yapmıyor diye kesin bir şey konuşabilir miyiz bu durumda?

harika paylaşımlar var ben de neva kullanıyordum muallakta kalmak da markalar için negatif etki yaratmalı,sağlam bir duruşları olsun istiyorum..artık listelediğiniz markalardan saç boyamı alacağım..ve

sizleri markanı kendin seç' e bekliyoruz..can dostu markalarla ilgili tüm tecrübelerimizi paylaşalım; kan akıtan markaların muadillerinin de olduğunu gösterelim..hiçbir marka vazgeçilmez değildir, hele ki can alıyorsa !

http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html

Son düzenleme:
Petanın test yapmayan temizler listesinde REVLON markasıda var, saç boyaları ve kozmetik ürünleri var sanırım, kullanan ya da gören bilen varsa ve yazarsa çok mutlu olurum.

ama şimdi güncel listeye göz attığım kadarıyla "revlon" markası temiz olmayanlar listesindeymiş(

petanın listesine göre l'oreal e ait sadece "the body shop" ürünleri temizler listesinde! diğerleri hep kara liste! ama "the body shop" ürünleri de çoğu ürün itibariyle paraben içeriyo maalesef, ben sadece koltukaltı mumunu kullanıyorum paraben ve aliminyum içermeyen! down under naturals markasını ne temizler ne de kara listede göremedim, ben de kullanıyorum ve meraktayım... saç boyası için goldwell i inceliyorum ama ne derece kimyasal kullanıyolar önemli tabi...

Son düzenleme:
ama şimdi güncel listeye göz attığım kadarıyla "revlon" markası temiz olmayanlar listesindeymiş(

evet revlon kanlı bir markaymış..dediğin gibi the body shop loreal' e geçmesine ragmen petanın temizler listesinde yer alıyor..inanmalı mı bilemiyorum..

goldwell i hem türkiye distribütörü hem de usa sitelerinden detaylı olmasa da biraz inceledim. amonyaksız olan ürünleri tercih edilebilir bence ama denemek lazım tabi. bir de goldwell e alternatif olabileceğini düşündüğüm organic colour systems markası var o da goldwell gibi peta nın temizler listesinde yer alıyor şükür ki:)) bi de aşağıda yüklediğim oksijen maskeli fotoya rastladım sitelerinde hoşuma gitti:) ve türkiye de goldwell in distribütörü tarafından dağıtımı yapılıyor yani goldwell bulabileceğiniz kuaförlerde organic colour systems da bulabilme olasılığınız bi hayli yüksek! ben olabilecek ilk fırsatta organic colour systems ı denemek istiyorum, her ikisinden de deneyen varsa ve görüşlerini aktarırsa çok memnun oluruzzz:)))

Phyto sac boyalarıda test yapmıyor dogal boyalar ama fıyatı 30 kusur gıbı durumun varsa al derım saı yıpratmıyor

aşağıdaki fotosunu yüklediğim naturtint diye bir boya markasını dün gratisten aldım henüz denemadim ama üzerinde "paraben" içermediği ve en güzeli hayvanlar üzerinde test edilmediği yazıyo:)) sevindim fiyatı 24 civarıydı... renk koruyucu saç kremi de var aynı markanın, onun fiyatı da aynı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…