Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wella malesef test yapıyor. Bazı yerlerde yapmadığı yönünde listeler var ama PETA' nın listesini baz alalım. Açıklamalarıyla birlikte. Nihai ürün değil de içeriğindeki ürünler hayvanlarda test ediliyor. Zaten herhalde maymuna ruju sürmezler, bu işkence olmaz en fazla komik olur. Fakat nedir..içeriğindeki kimyasallar gözlerimizi yakan delen ürünler hayvanlar üzerinde deneniyor. Netten videolara bakarsınız (kan tutmuyorsa) görebilirsiniz. Neva colorunda yaptığı kesin(benim düşüncem bu, yapmadığına dair bişi bulamadım). Çünkü yapmayan firma ben yapmıyorum diyor ve amblemi yapıştırıyor canlar. Çoğu ORGANİK yada BİTKİSEL ürünler hayvan testleri yapmıyor. Zaten bu ürünlerin amacı "çevreye ve yaşama saygı ilkesi".
Bu kadınlar ne zaman "ana" duygusunu tadarsa ya da "analık" hisleri uyanırsa bünyesinde o zaman "bu katliama son" diyecek. Ülkemden pek umutlu değilim açıkçası. Ama Avrupa Ülkeleri bu konuda bizden daha duyarlı.
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Aynı paralelde yaşamak güzel sizinle.
Bugün Neva Color' daki ürünlerle alakalı bir yetkili ile telefonda görüştüm. Kozmetik ürünlerdeki hayvan deneylerinin bizleri ne derecede rahatsız ettiğinden bahsettim (Bazıları görmezden gelse de benim gibi düşünenlerin varlığı sabit) Yetkili de "biz diğer büyük markalar gibi çoklu ürün üretmiyoruz, saç boyası üretiyoruz. ve bundaki kimyasalların oranı bellidir. bazı kişilerde alerjik reaksiyonlar gösterir hepsi bu. onun dışında yeni ürünler değil ve deney yapmıyoruz" dedi. ama Amerika' dan gelen içerikler orda yapıyorlar mı kendilerine ait prosedür nedir bilemiyorum ama bizim böyle bir talebimiz yok dedi. sadece saç boyasında uzmanlaşmaları ve bunun da oranlarının belli olması içimi biraz rahatlattı. yani bir loreal değil!!!
ve kendisinden talebim hayvan deneyi yapmıyorlarsa bunun amblemini boyanın üstüne basmaları idi. o da bu konuyu yönetime ileteceğini söyledi. bassınlar ki kim ak kim kara belli olsun,,, kendisine buradan da teşekkür ederim
Merhaba,
Birçok bölümde bu konu ve açıklamaları var,tek bir başlıktan devam edersek daha fazla fikir alışverişi olur
O yüzden ayrı ayrı konu açmaktansa birinden devam edelim
http://www.kadinlarkulubu.com/evcil...yapilan-deneyleri-durdurmaya-var-misiniz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...e-test-yapan-yapmayan-kozmetik-firmalari.html
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...4-hayvanlar-uzerinde-test-yapan-markalar.html
Bu konuda duyarlılık gösteren herkese teşekkür etmeden de geçmeyeyim
NEVA için çok sevindim. Güzel bir marka çünkü. Çaban için teşekkürler heraklia :)
Slania Wella'dan eminiz malesef. NEVA eğer kimyasalların miktarını ve türünü net olarak belirlediyse teste gerek kalmıyor demektir. Zaten test yaptığını duymamıştım.
Şimdi toparlarsak temiz markalar şöyle.
1. ORGANIC NATUREL COLORS
2. TINTS OF NATURE
3. SANOTINT
4. NOX
5. ONIX
6. AVON
7. NEVACOLOR